Відпочинок в Яремче (Карпати) 2023

2021-03-24 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (13 оценок, среднее: 4,69 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Яремче знаходиться в Івано-Франківській області, в долині річки “Прут”. Місто щороку приваблює тисячі туристів з усієї Європи — тут дійсно є на що подивитися! Збираючись на відпочинок в Яремче в 2023 році, вам бажано скласти план проведення часу: там багато пам’яток, які турист зобов’язаний відвідати. Ось головні з них:

  • Водоспад Пробій — один із найпотужніших у Карпатах, каскадний водоспад заввишки в 8 метрів;
  • Женецький Гук — ще один водоспад, висота якого становить 15 метрів;
  • Гора Маківка — її висота 985 метрів;
  • Гора Хом’як — висота 1542 метра;
  • Стежка Довбуша — стежка, що веде вгору по Маковиці. Кажуть, тут у свій час ховалися повстанці-опришки;
  • Озеро Несамовите — водойма льодовикового походження, знаходиться на висоті 1750 м;
  • Прут — мальовнича гірська річка з порогами та перекатами;
  • Карпатський національний природний парк — тут багато червонокнижних рослин і тварин, а також мінеральних джерел.

Чим приваблює відпочинок в Карпатах в Яремче

Відпочинок в Яремче

Це не тільки одне з наймальовничіших місць Західної України. Це ще і недорогий відпочинок — так, ціни на базах відпочинку, в будинках у приватних секторах і готелях із басейном навіть в сезон доступні для мандрівника із середнім доходом. Серед туристів користується популярністю готель “Коруна” — кращий етно-готель східної Європи.

Дізнатися ціни на літо, осінь, весну та зиму на відпочинок в Яремчі ви можете на популярних ресурсах із бронювання готелів, хостелів, апартаментів, а також на цьому сайті в розділі цін. Вартість номера залежить від місткості та класу — економ, стандарт, напівлюкс, люкс або апартаменти.

Ціни на житло, екскурсії

На рахунок баз відпочинку та готелів, хостелів — все залежить від сезону та від того, наскільки заздалегідь ви бронюєте номер. Середня ціна на букінг за одну ніч на двох у готелі з оцінкою 9-10 балів ( “чудово”) — в районі 500 грн (віддаленість від центру міста — 500-1000 м). Якщо з басейном — близько 800-1000 грн.

Екскурсії в Яремче

Ціни на екскурсії різні — залежить від складності маршруту, кількості днів. Так наприклад:

  • Екскурсія на вікенд Буковель-Говерла — в районі 800-1000 грн на 1 людину;
  • Семиденний тур по визначних пам’ятках Карпат — 2000-3000 грн;
  • Новорічні тури з виїздом із Києва — від 3,5 тис. грн.

Якщо ж ви прибули в Яремче, то більшість пам’яток можна побачити безкоштовно. Єдине — потрібно оплатити проїзд. Так, квиток на автобус Яремче-Буковель коштує 35-40 грн. Якщо ви хочете екскурсію по стежці “Довбуша” або карпатських лісах — вартість від 150 грн за 1 людину. Автобусні екскурсії по місцевих визначних пам’ятках — від 250 грн.

Відгуки мандрівників

Абсолютна більшість туристів сходяться на думці, що Яремче — один із найяскравіших і недорогих курортів у Карпатах. Як влітку, так і взимку. Звідси недалеко до найвищої гори України — Говерли. Також в околицях багато природних парків, гір, мостів (є навіть міст-віадук), пам’ятників архітектури, музеїв, гірськолижних курортів із хорошими цінами на номери в готелях, прокат устаткування, підйомники. Любителі гастрономічного туризму добре відгукуються про місцеву пивоварню “Мікуличин” — там можна спробувати крафтового пива, рівного якому ви не знайдете у всій Україні. Також на «відмінно» оцінюють ще одну пивоварню — «Гірське». В цілому, відпочинок у Карпатах в Яремче рекомендується тим, у кого проблеми зі здоров’ям — там лікувальне гірське повітря та мінеральні води, а також парам із дітьми та просто любителям активного проведення часу. Якщо ви хочете відпочити якісно та недорого — Яремче чекає на вас. Номер у нашому готелі ви можете забронювати прямо зараз за телефоном: +38 (067) 693-7925.

Ціни на відпочинок в Яремче та в околицях влітку, взимку, навесні, восени

Актуальні ціни ви можете перевірити на сервісі бронювання готелів, хостелів, апартаментів — це все є в інтернеті. Якщо коротко, то самий пік доводиться на кінець осені до початку весни і на літо — в цей період ціни на житло в Яремче трохи вище, ніж зазвичай. Вартість готелів залежить від:

  • Віддаленості від центру міста;
  • Наявності додаткових зручностей (лазня, сауна, басейн, більярд, дитяча кімната та ін.);
  • Завантаженості;
  • Наявності або відсутності харчування.

Так, в середньому, ціни на проживання в готелі на 1 ніч в Яремче стартують від 750 грн. Це вважається недорогим відпочинком — в порівнянні з цінами на популярних курортах. Приватні будинки — до 10 тис. грн за добу. Якщо ви хочете відвідати не тільки Яремче, а ще й популярні гірськолижні курорти (Буковель, Ворохта, Яблуниця), то є сенс зняти готель “Коруна” в Татарові (25 км від районного центру). Ціни за номер стартують від 1190 грн/ніч, але більш детальну інформацію про вартість на конкретні дати ви можете дізнатися в нашого адміністратора, телефон якого вказаний вище. Вибрати варіант проживання також можна прямо на цьому сайті, натиснувши кнопку “Забронювати” у верхньому правому куті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000