День народження в Карпатах

2020-08-11 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Українські Карпати – чудове місце не лише для туризму і відпочинку, але й для святкування дня народження. Кажуть, що день народження – сумне свято. Може й так, але тільки не тоді, коли святкуєш його в Карпатах. Неважливо, скільки імениннику виповнюється років. Головне те, що це чудова можливість провести день у теплому дружньому або родинному колі в оточенні неймовірно красивої гірської природи. А заодно й оздоровитися і набратися сил на весь наступний рік.

День народження в КарпатахЯкщо вам набридло святкувати в домашніх умовах, а міські пейзажі муляють зір, то чому б не змінити надокучливі краєвиди, і нарешті відзначити свій день по-особливому? Або, можливо, у когось із ваших рідних (мами, тата, дідуся, бабусі, сестри, тітки, дядька, брата, кума, свата тощо) незабаром свято, а ви не знаєте, що подарувати. У такому випадку найкращим подарунком буде проведення дня народження і відпочинку у горах. Не сумнівайтесь, таке свято запам’ятається будь-кому на довгі роки.

Як організувати день народження для іменинника будь-якого віку?

Оригінально та цікаво відсвяткувати свій день народження в Карпатах може будь-який іменинник, незалежно від віку та статі.

  • Для хлопчиків та дівчаток. Організувати розважальну програму для дітей можна як самостійно, так і звернувшись до професійних аніматорів. В останньому випадку вам не потрібно буде думати, чим розважити вашу малечу. Проведення різноманітних конкурсів, змагань та розваг ляже на плечі спеціально підготовленої особи. Якщо ж ви вирішили зайнятись організацією свята власноруч, то хороша ідея – влаштувати тематичну вечірку з відповідним декором і дрес-кодом. Тематика і стилістика свята можуть бути різними, залежно від віку та уподобань вашої дитини. Наприклад: супергеройська вечірка, діснеївська, казкова, мультяшна, фантастична, квіткова, піжамна, у стилі фентезі, присвячена певному фільму чи персонажу. Також великою перевагою буде наявність в місці проведення свята окремого простору для дітей чи дитячої кімнати.
  • Для підлітків. Підлітки цінують свободу вибору. Тому, швидше за все, організаційними моментами та сценарієм власного свята займеться його винуватець особисто . Проте не зайвим буде розглянути такі варіанти: конкурси і змагання з символічними призами (талантів, кулінарні, на швидкість, танцювальні, співочі, інтелектуальні, інші або всі разом); спортивні розваги; проходження квестів, майстер-класів; влаштування пікніка на природі, фотосесії для соцмереж з фотозоною, фотобоксом тощо.
  • Для дорослих. Щоб грандіозно відсвяткувати день народження дорослого (когось з батьків, дідуся, бабусі, хлопця, дівчини, сестри, брата, племінниці), можна обрати вишуканий ресторан і запросити ведучого, який розважатиме присутніх на святі. Як варіант – замовити шоу-програму з музичним супроводом, запросити танцюристів, співаків, акробатів, музикантів, ходулістів, шоу-балет. Доповненням до святкового вечора може стати фотосесія на природі, фаєр-шоу, караоке, святковий салют тощо. Для молодого покоління також підійде активний, екстремальний відпочинок у гірській місцевості. А для старшого – релаксація в спа-центрі від легкого масажу та приємних процедур.

Чому день народження вдома – не найкращий варіант святкування?

Безсумнівно, справляти день народження можна і в домашній обстановці. З одного боку, таке святкування має свої переваги: не потрібно нікуди їхати, обирати місце проведення, бронювати готель і ресторан тощо. Але з іншого, організація свята вдома – це суцільні клопоти для іменинника та його співмешканців. Крім того, квартира, із зрозумілих причин, далеко не завжди дозволяє влаштувати гучну вечірку з великою кількістю гостей і окремим простором для дитячих розваг.

Тому багато людей через те, що недоліків у такому святкуванні більше, ніж приємних моментів, взагалі відмовляються відзначати цей день. Так, самостійна підготовка до свята, як правило, передбачає:

  • багатогодинне генеральне прибирання всього помешкання;
  • від 2 до 6 годин часу на похід по магазинам за продуктами;
  • складання святкового меню та готування бенкетних страв, що займає щонайменше півдня часу;
  • декорування помешкання і сервірування святкового столу;
  • довготривале прибирання і приведення оселі до звичайного стану після того, як гості підуть.

Як бачимо, організація дня народження вдома – це виснажлива праця, яка відбирає багато часу та зусиль. А домашній інтер’єр, що давно вже приївся, не додасть святкового настрою імениннику. Тому варто хоч раз у житті спробувати провести цей день безтурботно. Знаючи, що за вас усе організують на найвищому рівні. І ви нарешті переконаєтесь, що день народження – це найкращий день у році!

День народження в Карпатах зимою або влітку

У Карпатах завжди знайдеться купа розваг у будь-яку пору року. Адже тут є все для комфортного та цікавого відпочинку. А відзначати тут день народження – саме задоволення. Адже що може бути кращим за святкування іменин в найгарнішому місці на Землі. Ну, в Україні – так точно).

Мальовничі краєвиди, кристально чисті ріки, таємничі озера, дрімучі ліси, незвідані стежки – це все чекає на своїх поціновувачів. Тут ви забудете про всі свої турботи та негаразди, сповна насолодитесь багатством і різноманіттям гірської природи, наберетесь сил та натхнення.

Які ж розваги може запропонувати Карпатський край взимку? Зима – це час розквіту гірськолижних курортів Прикарпаття. Звичайно, традиційними атракціями в цю пору будуть катання на лижах, санках, ковзанах, сноубордах, снігоходах, сноутюбах (надувних кругах), сноубайках (зимових велосипедах) та подібні розваги.

Підйомників, як і трас різної складності, тут вдосталь. А для справжніх екстремалів, які не визнають легких шляхів, – альтернативою стане фрірайд. Це позатрасове катання з перешкодами на лижах чи сноуборді.

Після активного і виснажливого дня в горах чудовим рішенням буде попаритись в гарячій лазні. Це розслабить, зніме втому та наповнить силами. Ще одна традиційна розвага в Карпатах – «поваритись» просто неба в чані з киплячою водою. Колись вид тортур – сьогодні це екзотика і справжнє задоволення.

Влітку тут теж є чим себе розважити. Велика кількість чистих природних водойм і найбільше штучне озеро в Україні – це прекрасна нагода скупатися та влаштувати катання на водних лижах, катамарані, вейкборде, гідроциклі, спуститися з гірок чи дослідити підводний світ за допомогою дайвінгу.

Екстремальним видам спорту тут теж бути. Один з найпопулярніших серед них – рафтинг. Це спортивний сплав гірською річкою (найчастіше р. Черемош та Прут) на надувному човні, байдарці чи плоті. Це не просте заняття і потребує від добровольців певної фізичної підготовки. Але, звичайно, новачки теж можуть спробувати свої сили, обравши легший маршрут. Забезпечать дозу адреналіну також такі розваги, як картинг, джипінг, катання на квадроциклах, трициклах, багі, всюдиходах. Для любителів спокійного відпочинку підійдуть піші, кінні або велопрогулянки.

Готельний комплекс «Коруна» в Татарові – ідеальне місце для вашого свята

Курортне село Татарів – перлина Карпат. Це унікальне місце, що здавна відоме своїми цілющими властивостями. Адже ще з XIX ст. має статус кліматичного курорту. Так, святкування тут – буде не лише насиченим і цікавим, але й покращить ваше самопочуття та підвищить імунітет.

Зарядіть телефон, візьміть з собою камеру, приготуйте Instagram для найкрасивіших у вашому житті фото і селфі на природі. Адже більш мальовничого місця, ніж Татарів в усьому Прикарпатті вам не знайти.

Чому Татарів – найкращий варіант, щоб відсвяткувати день народження? Відповідь проста – тут є все для того, щоб організувати неповторне свято за не захмарний бюджет. У цьому вам допоможе готельний комплекс «Коруна». Це єдиний в Україні готель, що поєднує європейську якість та щиру відданість українським традиціям.

«Коруна» – котеджний комплекс зі значною приготельною територією, тому тут справді є де розгулятися. Кожен з котеджів, розташованих тут, – взірець екологічно чистого житла, що відтворює автентичне гуцульське помешкання.

День народження вашої мрії – тут може стати реальністю. Адже готель «Коруна» забезпечить вам вишукані комфортабельні номери, ресторан європейської та гуцульської кухні, зручну локацію із краєвидами, що перехоплюють подих і безліч розваг на будь-який смак.
Так, ресторан порадує гостей не лише смачною їжею, але й продуманим інтер’єром, містким банкетним залом і терасою з панорамним видом на гори. Високий рівень обслуговування, еко-френдлі меню (лише екологічно чисті продукти, вирощені самотужки) та атмосфера домашнього затишку – не залишать байдужими навіть найвибагливіших гостей.

Звичайно, це ще далеко не все, чим прикметний готельний комплекс «Коруна». Ми пишаємось нашим (-ою):

  • Відмінним ландшафтним дизайном території
  • Унікальним інтер’єром
  • Зручністю номерів
  • Демократичною ціновою політикою
  • Висококласним сервісом і дбайливим персоналом
  • Найсмачнішою національною та європейською кухнею
  • Турботою про екологію і збереженням давніх українських традицій

Нам є чим розважити вас і ваших гостей:

  • Музей
  • Арт-простір
  • Мініферма
  • Сувенірна крамниця
  • Дитяча кімната
  • Прокат гірськолижного спорядження
  • Спа-процедури, різні види масажу
  • Відкритий басейн
  • Баня, сауна
  • Тенісний корт
  • Більярд

У нас ви можете відпочити після бурхливого святкування і розселити гостей у наступних номерах: стандарт, півлюкс, люкс, апартаменти. Дізнатись актуальні ціни та задати будь-які питання адміністратору можна за номером, вказаним на нашому сайті. Ми потурбуємось про ваш приємний та комфортний відпочинок)

З любов’ю до України ❤️
З любов’ю до природи Карпат ❤️
З любов’ю до Вас ❤️
Ваш готель «Коруна»

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000