Де можна якісно оздоровитися в Карпатах: гірське повітря як ліки

2022-07-25 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Профілактика, полегшення та лікування високого кров’яного тиску, респіраторних захворювань, мігрені та алергій: якщо вам актуально що-небудь із перерахованого, то відпочинок у горах зможе вам допомогти.Оздоровлення у горах

Гори – ідеальне місце для усамітнення та спілкування з природою. Під час перебування в горах можна зайнятися різними корисними для здоров’я видами діяльності: походи, скелелазіння, риболовля, веслування на каное, катання на лижах та кемпінг. Похід у гори також корисний для здоров’я. Ось 5 причин, чому вам варто подумати про відпочинок у “Коруні”.

Позитивно впливає на вагу та апетит

Навіть відвідування гір менше одного тижня може призвести до різкого зниження ваги. Велика висота також може знизити апетит, змушуючи нас почуватися більш ситими. Життя на великій висоті може зменшити вашу вагу. Якщо ви справжній домосід і хочете схуднути, але не хочете відмовлятися від піци та гамбургерів, вирушайте в гори!

Хвороби серця

Висота також допоможе знизити ризик серцево-судинних захворювань. Зменшення вмісту кисню допомагає створити нові шляхи надходження кисню в кровоносні судини. Люди (особливо жінки), які живуть на великій висоті, рідше вмирають від серцевих нападів. Наукові дослідження показують, що життя на висоті позитивно впливає на стан серця.

Свіже повітря

Перебування в горах дає вашим легким дихати киснем, вільним від газів та інших забруднень. Свіже повітря допомагає при респіраторних захворюваннях та алергіях. Найпоширеніший запах під час подорожі горами — хвойний. Дослідження показують, що запах сосни зменшує тривогу, депресію та стрес.

Мотивація

Якщо ви почуваєтеся пригніченим, спробуйте сходити в невеликий похід. Сходження на гору допоможе вам побачити цінність свого життя і виробить ендорфіни. Зіткнення зі своїми страхами допоможе вам побачити, наскільки обмежений ваш час, і дати вам нове розуміння краси життя.

Ідеально для відпочинку вдвох чи з родиною

Похід у гори – це чудовий час для спілкування з сім’єю та друзями. Це чудовий спосіб посміятися та сформувати нові спогади та міцніші стосунки. Цей тип відпочинку також може бути корисним для пар, якщо ви відчуваєте, що ви і ваш партнер зараз перебуваєте у «важкому періоді». Подолання перешкод та піків — відмінний спосіб дати новий старт відносинам та попрактикуватись у підтримці один одного.

Де зупинитися в горах

Як бачите, гори – це чудовий варіант для відпочинку в багатьох випадках. Якщо після прочитаного вам захотілося зупинитись у номері з видом на Карпати, у нас є, що вам запропонувати. Готель “Коруна” знаходиться в селі Татарів поряд з Буковелем, в екологічно чистому, не запруженому туристами місці. Усі номери світлі, з великими вікнами та вражаючим виглядом, оснащені сучасними меблями, телевізором та Wi-Fi. Зацікавлені? Звертайтесь за телефоном +380674426000, і ми проконсультуємо вас за цінами та доступними номерами. Також ви можете дізнатись ціни та вільні дати прямо на сайті. Будемо вам раді!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000