Як гори допоможуть стати спокійнішими: уповільнення в горах

2022-08-02 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Часто відчуваєте стрес? Можливо, у вас нервова робота чи багато тривог у повсякденному житті? Тоді вам варто відпочити у горах. Чисте повітря, повільні прогулянки, походи, величні краєвиди, сосновий ліс – все це значно знизить стрес і наситить вас.

У горах немає щоденних джерел стресу, таких як дорожній шум, натовпи, дзвінки, а це означає, що нарешті можна видихнути і заспокоїтися. Тут, коли у вас є час наодинці, ви можете нарешті відновити зв’язок із самим собою у спокійному стані, слухаючи тишу. Гірські пасовища – ідеальне місце для умиротворення та відпочинку як влітку, так і взимку. Вам не потрібно нічого робити, якщо немає бажання: відпочивайте, насолоджуйтесь, мрійте.

Стрес, тривога, депресія: як відпочинок у горах може допомогти?

Спокій у горах КарпатВіддалені гірські пасовища ідеально підходять для запобігання вигоранню. Природа сприяє енергії та силі, і фокус звертається всередину себе. Карпати — це тихі місця, які ідеально підходять для роздумів та набуття внутрішнього спокою. Готель “Коруна” знаходиться в одному з таких оазисів спокою – в селі Татарів Івано-Франківської області. Повернення до повноцінного життя потребує розслаблення та відпускання. З повноцінним сном та фізичними вправами, зі спокоєм та гірськими пейзажами навколо ви добре відпочинете та наберетеся сил для нових цілей.

Нещодавнє дослідження, проведене університетською клінікою Зальцбурга, підтверджує позитивний вплив прогулянок та походів на здоров’я. Регулярні походи:

  • Підвищують самооцінку;
  • Поліпшують якість сну та апетит;
  • Зменшують депресію.

Краса природи, чисте повітря та усамітнення заспокоюють душу. Це не займе багато часу – досить гарного, тихого місця з чудовими краєвидами, щоб насолодитися вражаючим видовищем сходу сонця. Вже через пару тижнів у горах вам стане легше, і ви відчуєте сили зайнятися своїми колишніми справами.

Де зупинитись у Карпатах?

Якщо ви втомилися від напруженого життя у місті, ми пропонуємо вам зупинитися у “Коруні”, що неподалік Буковелі. Це готель у мальовничому місці, який сподобається вам, вашим близьким, друзям або просто тим, з ким ви вирішили відпочити у нас. Просторі сучасні номери з Wi-Fi та телевізором, чудовий краєвид з вікон та балконів, персонал, який відповість на всі запитання. Телефонуйте нам за телефоном +380674426000, і ми проконсультуємо вас щодо цін та доступних номерів. Також ви можете дізнатись ціни та вільні дати прямо на сайті. Будемо вам раді!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000