Маленька весняна відпустка у Карпатах: гайда в гори на вихідні!

2017-04-14 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Маленька відпустка з великими враженнями.

  2. Так мало і так багато.

  3. Плануємо подорож.

  4. Прогулянки в оточенні гір.

Маленька відпустка з великими враженнями

Часто ми мріємо про подорожі і пригоди, а самі не можемо виділити на це час. Наприклад, тисячі українців ще не відвідали одне з найкращих місць країни — Карпати. Через брак часу ми відкладаємо поїздку с осені на зиму, з зими на весну, і так далі. Але ж для омріяної подорожі зовсім не потрібні тижні. Можна використати травневіВесна у горахсвята, Великдень або будь-який вік-енд. 

Так мало і так багато

Дехто вважає, що за кілька днів навряд чи вдасться сповна насолодитися красою весняних гір. Звісно, милуватися тутешніми краєвидами можна безкінечно. Але, якщо іншого варіанту немає, вихідні у Карпатах — це можливість познайомитися з мальовничим краєм. Кілька днів, проведених на Гуцульщині, стануть джерелом найкращих спогадів у вашому житті. Сплануйте поїздку згідно з особистими бажаннями, і маленька відпустка перетвориться на багату на враження мандрівку. 

Надзвичайний краєвид

Плануємо подорож

Відпочинок у Карпатах радимо розпочати з відвідин Буковелю. Курорт славиться своїми підйомниками, за допомогою яких можна оцінити красу гір з висоти пташиного польоту. Піднявшись на найвищу точку підйомника, ви не зможете стримати емоцій. Неймовірні краєвиди вражають з першого погляду. 

З усіх місць, які відвідують туристи в гуцульському краї, найбільшої популярності здобула Говерла. Найвища гора України дійсно гідна особливої уваги. Якщо плануєте провести вихідні дні в Карпатах, обов’язково проїдьтеся до підніжжя красуні. Фото з Говерлою на задньому плані займуть почесне місце у вашому сімейному альбомі. 

ГоверлаЩоб ближче познайомитися з культурою жителів Гуцульщини, радимо замовити екскурсію до Музею української старовини. Тут зібрана унікальна колекція одягу, ікон, картин та предметів побуту. Хочете отримати матеріальну пам’ять про відпустку у Карпатах? Завітайте на Гуцульський базар. Сюди місцеві майстри вивозять на продаж:

  • рушники і вишиванки;
  • писанки та ікони;
  • посуд та одяг;
  • Гуцульський базар у Яремчідерев’яні скульптури.

Окрім сувенірів на Гуцульському базарі навесні можна придбати сушені гриби та ягоди, запашний мед. Тут вас із радістю пригостять горнятком кави, звареним за особливим рецептом. 

Більшість традиційних гуцульських страв подають у готелях. Але, щоб гідно оцінити колорит, радимо завітати до ресторану «Гуцульщина». Оздоблення будівлі як зовні, так і в середині, виконане згідно з усіма особливостями унікальної культури даної місцевості. 

Як і в кожнім краї, в Карпатах є куточки, які вважаються особливою гордістю. З такими місцями пов’язано безліч легенд та романтичних історій. А все тому, що при створенні деяких райських куточків природа постаралася особливо. Усім, хто мріє про яскраві враження та унікальні фотографії, радимо відвідати:

  • водоспад Дівочі сльози;Ресторан «Гуцульщина»
  • галявину Кохання;
  • водоспад Пробій.

Якщо є бажання, біля цих місць можна влаштувати невеличкий пікнічок. Таке дозвілля буде доречним як під час весняного або осіннього відпочинку, так і посеред відпустки в Карпатах влітку. Скористайтесь можливістю і проведіть біля мальовничих пам’яток природи трохи більше часу. 

Прогулянки в оточенні гір

Вся програма-мінімум вже виконана, а час іще залишився? Використайте його з користю. Хочеться чогось затишного і спокійного? Відпочиньте біля вогнища або в кімнаті біля каміну. А якщо бажання якомога краще пізнати Карпатський край все ще вирує у вашій душі, пропонуємо прогулянки поблизу готелю. Вони можуть бути пішими або кінними. Можна скористатися й орендованими велосипедами.Кінна прогулянка 

Щоб відпочинок у Карпатах у 2022-2023 році був справді незабутнім, робіть якомога більше фото. Світлини будуть довго нагадувати вам про маленьку відпустку до гуцульського краю.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000