Карпати взимку: куди поїхати і як розважитися?

2017-11-03 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. В гості до казки.

  2. Неймовірна краса поруч.

  3. Гайда на лижі!

  4. Інші розваги.

  5. Унікальна культура.

Зимова казка

В гості до казки

Усі, хто бажає отримати в зимовий час якомога більше вражень, завчасно планують відпочинок. Звичайно, можна поїхати туди, де яскраво світить сонце та заманливо набігають на берег теплі хвилі. Але справжні зимові розваги чекають на гостей Карпат. Тут і справжня снігова казка, і сучасні гірськолижні курорти, і унікальна гуцульська культура. З чого ж почати знайомство з гірським краєм?

Неймовірна краса поруч

Яка найголовніша мета мандрівників, що планують поїздку в Карпати взимку? Звичайно, це знайомство з унікальною красою гір. А що може бути краще, ніж мальовничі вершини за вікном та снігові кучугури вже за порогом? Щоб насолоджуватися відпочинком повною мірою, краще оселитися в затишному готелі в невеличкому селі. На річці Прут є саме таке місце – мальовничий куточок, що зветься Татарів.Засніжений Татарів

Багато хто думає, що краще винайняти номери в одному з помпезних готелів курорту Буковель. Однак за шикарними стінами і світлом вогнів можна не помітити справжньої краси гуцульського краю. Окрім того, у готелів Татарова, наприклад «Коруни», є й інша перевага – доступність. Безліч людей не їдуть у гори через те, що вважають недорогий відпочинок в Карпатах за ціною, доступною кожному, лише мрією. А насправді, варто лише захотіти, і знайдеться бюджетний варіант, який по кишені практично кожному.

Гайда на лижі!

Рай для лижників різного рівняУ Карпатах можна легко поєднати знайомство з красою краю та активні розваги. Буковель – гірськолижний курорт, що відомий на весь світ. Тут є траси різного ступеню складності, що дозволяє позмагатися у вмінні стояти на лижах як професіоналам, так і новачкам.

Навіть якщо ви не любите кататися на лижах, радимо спробувати свої сили та обов’язково здійснити повітряну подорож на підіймачі. Поїздка декому заміняє підйом на вершини. З багатометрової висоти можна зрозуміти, чому гуцульський край вважають достойним аналогом швейцарських Альп. Як на долоні перед туристами відкривається картина з величними вершинами, гарненькими котеджами та віковими лісами. І все це – справжнє диво для туристів, як і сама поїздка в Карпати взимку за цінами, які не лякають своїми розмірами.

Інші розваги

Наввипередки з вітромЯкщо Буковель вважається одним з найкращих гірськолижних курортів, це не означає, що лижний спорт – єдина доступна розвага. Тут кожен охочий може:

  • покататися на ковзанах і санчатах;
  • відвідати популярні клуби, ресторани, кафе;
  • відчути блаженство після відвідин СПА-салонів;
  • зрозуміти, чому так хвалять гуцульські лазні;
  • проїхатися на джипах або собачих упряжках.

І це зовсім не повний список розваг, які чекають на гостей гуцульського краю, що давно мріють про поїздку в Карпати на відпочинок узимку.

Унікальна культура

Гуцули ретельно зберігають свої традиції. Тому у Карпатах у кожного гостя є можливість доторкнутися до історії. Для цього можна відвідати один з музеїв, розташованих поблизу. За символічну плату ви отримаєте змогу побачити, якими були одяг та предмети побуту в гуцулів сотні років тому.Гуцульська кухня

Ще один аспект, який неможливо залишити без уваги, це місцева кухня. Вона пахне грибами та прянощами, добре насичує та дарує насолоду. Голубці й холодець, копчені ковбаски та печеня з риби, грибна юшка та борщ з квашеним буряком – все це дуже смачно. Не забудьте спробувати чарочку місцевої медовухи або вина. Вони внесуть терпку, п’янку ноту в поїздку, зроблять поїздку в Карпати і недорогий відпочинок взимку найкращою подією року.

Поїхати в Карпати взимку на відпочинок і не привезти з собою сувенір на пам’ять – означає не залишити собі шматочок яскравих вражень. Радимо відвідати гуцульський ринок або ярмарок в Буковелі, щоб обрати подарунки для близьких та придбати щось особливе для себе. Тим більше що ікони, рушники, картини, посуд та інші сувеніри місцеві жителі роблять своїми руками. А що може бути кращим, ніж сувенір, у який хтось вклав талант і душу?

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000