Відпочинок влітку в Карпатах

2016-05-05 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Літні Карпати – магія чарівного краю

Карпати влітку – це дивовижне місце для сімейного відпочинку, котре не можна порівняти з жодним іншим на землі. Чарівна природа, чиста екологія, неймовірні пейзажі і багато цікавих пізнавальних місць – усе це робить Карпати найкращим куточком країни для відпочинку. Чим цікавий карпатський регіон для приїзджих гостей? Любителі активного та екстремального відпочинку зможуть тут:

  • здійснювати піші, кінні, велосипедні прогулянки та сходження в гори;
  • спускатися на байдарках по гірських річках;
  • кататися на конях та квадроциклах;
  • ходити по ягоди та гриби.

Інтелектуали оберуть для себе цікаві екскурсії по історичних місцях, адже в Карпатах збереглося чимало культурних цінностей різних періодів, починаючи від часів середньовіччя і закінчуючи ХХ століттям. Улітку набагато більше можливостей побачити пам’ятки архітектури і мистецтва, побувати в музеях, а також безкінечно милуватися красою цього краю, якою неможливо перенасититися.

 

Літній відпочинок у Карпатах має свої переваги:

    • Навіть звичайне проживання тут прирівнюється до санаторно-курортного лікування, це чудова природна оздоровча база, екологічно чистий регіон України.
    • Ви зможете відвідати чимало цікавих місць, тому що помірний клімат (немає виснажливої спеки, як на півдні) створює комфортні умови для подорожей.
    • Літній відпочинок доступний кожному: саме влітку ціни на проживання в готелях суттєво знижуються, а кухня в колибах та ресторанах смачна та недорога.

 

Якщо Ви бажаєте відпочити в Карпатах на вищому рівні, зупиніться в комплексі курорт-готель «Коруна», що в Татарові. Він знаходиться в горах, посеред вікових дерев. Унікальне розташування, комфортні номери, прекрасна лікувально-оздоровча база, надзвичайно смачна кухня, ландшафтний дизайн території з розміщеним тут етнографічним музеєм створюють чудові умови для відпочинку та відновлення здоров’я.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000