5 причин обрати літній відпочинок у Татарові

2018-07-15 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статі:

  1. Приємні ціни.

  2. Чисте повітря.

  3. Тихе полювання.

  4. Краса природи.

  5. Прогулянки та велоподорожі.

Зазвичай у відпочивальників літній сезон асоціюється з пляжними радощами на березі моря чи річки. Та не всі знають, що в горах відпочити можна не гірше, а навіть краще, ніж на морському узбережжі. І хоча про Карпати ми згадуємо частіше перед зимовою відпусткою, влітку ці місця ідеально підходять для повного релаксу. Давайте поговоримо про п’ять головних переваг вашої карпатської відпустки.

Карпати влітку

1.     Приємні ціни

Влітку ціни на житло у Карпатах суттєво дешевшають. Якщо в планах у вас бюджетна відпустка поблизу Буковеля, обирайте котеджі в Татарові – вони не менш комфортні. А ціни, якщо враховувати ще й літні знижки, вас дуже приємно здивують. За досить лояльну платню вас гостинно зустрінуть, з комфортом поселять та ще й смачно нагодують. За кількасот гривень ви отримаєте змогу проживати в розкішних готелях, де в зимовий сезон доведеться викласти кругленьку суму.

готель в Татарові

Утім, в Татарові відпочинок можна знайти на будь-який бюджет. Навіть за сотню гривень за добу. Звичайно, умови проживання будуть залежати від вартості готельного номеру. Гостинних дворів тут дуже багато – від комфортабельних до простих хатинок у приватному секторі. Залежать розцінки і від меню, яке пропонують господарі.

Татарів приватний сектор

Кухня цього мальовничого регіону завжди була смачною. Господарі готелів ретельно зберігають старовинні рецепти і готують справжні шедеври для своїх гостей. Ціни на продукти у місцевих маркетах теж залежать від сезону, наявної конкуренції та місця розташування магазину.

кухня Карпат

2.     Чисте повітря

Кришталь гірського повітря Карпат – це справжній цілющий нектар для легень жителя мегаполісу. Відпочинок у Татарові подарує найвищу насолоду від поєднання приємного з корисним. Повітря в цих краях просто унікальне – завдяки густому хвойняку місцевих гір та долини. Важко навіть перерахувати всі види сосново-смерекових дерев, котрі тут ростуть.

хвойні ліси в Татарові

3.     Тихе полювання

Із самого початку літнього сезону починається сезон так званого тихого полювання на ягоди та гриби. А цих природних скарбів у місцевих лісах надзвичайно багато:

  • соковита ожина;
  • запашна суниця;
  • солодка малина;
  • пузаті гриби-боровики.

Усіма цими природними дарами можна запастися на цілу зиму. Щоб ласувати смачним ягідним варенням чи запашним грибним супом в холоднечу і згадувати сонячні карпатські дні.

білі гриби

4.     Краса природи

У Карпатах відпочиває тіло і співає душа, бо природа навкруги просто неймовірно красива: яскраві квітучі галявини, по-альпійські мальовничі пейзажі, колоритні долини з пасовиськами і чистенькими корівками, чіткі обриси високих гір, стрімкі річки і водоспади.

До речі, якщо наважитесь скупатися в прохолоді гірської ріки, яскравих вражень від відпустки у вас стане на одне більше. Цікавою буде й прогулянка до пам’яток Татарова – водоспаду Женецький Гук та гори з симпатичною назвою Хом’як. Зовсім поряд із селищем знаходиться курорт Буковель, де можна знайти безліч розваг і влітку.  

водоспад Гук

5.     Прогулянки та вело-подорожі

Відпочинок у Татарові влітку – це прекрасна можливість вирушити у гірський похід. Звідси стартують відразу декілька велосипедних та піших туристичних маршрутів. Якщо кількаденна подорож у гори для вас розвага надто екстремальна, оберіть в якості альтернативи велопрогулянку. Цей зручний і екологічний транспорт домчить вас зручними стежинами до найкращих місць для відпочинку, мальовничих краєвидів та колоритних сусідніх сіл. Ви легко доїдете до траси, оселившись в готелі «Коруна» в Татарові, що розташований зовсім недалеко від головної дороги. 

велосипедні прогулянки в Карпатах

Влітку на вас чекають:

  • старовинна церква в Микуличині;
  • унікальні віадуки та рафтинг у Ворохті;
  • колоритний сувенірний ярмарок в Яремче. 

віадук у Ворохті

Тепер ви маєте чудову альтернативу морю та тему для роздумів щодо літньої відпустки. Головне – не забудьте взяти з собою в поїздку фотоапарат. Збережіть всі яскраві емоції та спогади у світлинах. А вам неодмінно захочеться влаштувати справжню фотосесію з фоном із зелених гір, симпатичних сільських хаток та галявин із барвистим різнотрав’ям.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000