Хрещення в Карпатах

2021-07-23 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Хрещення — перше з семи таїнств у Біблії, народження в людині віри до Ісуса. Це дуже важлива та відповідальна подія для кожної православної сім’ї. Щоб хрестини вашої дитини залишилися в пам’яті, як світлий і радісний день, краще заздалегідь до нього підготуватися. У такому випадку важливо враховувати всі деталі майбутнього заходу, в тому числі й місце проведення.

Хрещення малюка в Карпатах: що потрібно знати?

Хрещення малюка в КарпатахЯкщо ви хочете, щоб дане священне дію запам’яталося вам на все життя, проведіть обряд в одній з церков Карпат. Старовинні дерев’яні храми в оточенні неймовірно красивої природи зроблять цю подію незабутнім. А щоб свято нічого не зіпсувало, організуйте все з розумом.

В першу чергу, домовтеся заздалегідь зі священнослужителем обраної вами церкви про час і дату хрещення. Після чого можна вже подбати про житло для вас з дитиною і гостей. Також не забудьте взяти все необхідне для обряду: хрестик, Крижми, церковні свічки, запасний костюмчик для малюка, рушник.

Де зупинитися?

Де хрестити малюка в КарпатахГотель котеджного типу “Коруна” пропонує комфортні умови для проживання з дітьми в карпатському селі Татарові. Тут ви можете не тільки зупинитися на необхідну кількість днів, але й відсвяткувати хрещення малюка. Ресторан із терасою пропонує вишукані страви гуцульської та європейської кухні. Привітний і чуйний персонал зробить ваше перебування в готелі максимально приємним. Додаткові послуги та розваги в етно-курорті “Коруна”:

  1. Кімната для гри в більярд;
  2. Тенісний корт із усім необхідним інвентарем;
  3. Відкритий басейн із підігрівом;
  4. Міні-зоопарк, де ви можете побачити кроликів, кіз, корів, поросят і різні види птахів;
  5. Дитяча кімната. У святкові дні можна скористатися послугою няні;
  6. Баня, приготована за старовинними карпатським рецептами;
  7. Етнографічна пам’ятка — музей побуту гуцулів;
  8. Виставковий зал сучасного мистецтва “Арт-простір”;
  9. Безпечний і комфортний трансфер;
  10. Спортзал і футбольне міні-поле;
  11. Панорамні тераси та балкони в номерах;
  12. Конференц-зал для проведення бізнес-зустрічей і корпоративних заходів.

До того ж, готельний комплекс має дуже вдале розташування. Звідси зручно добиратися до найпопулярніших гірськолижних курортів Карпат, таких як: Буковель, Яблуниця, Ворохта. У Татарові кожен знайде розвагу за своїми інтересами: кафе, музеї, екскурсійні тури, катання на лижах та санчатах, рибалка, рафтинг, байдарки. Для тих, кому потрібно оздоровитися, це місце справжня знахідка. Мінеральні джерела, лікувальне гірське повітря, домашні екологічно чисті продукти — допоможуть поправити здоров’я та набратися сил на відпочинку.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000