Економний відпочинок у Карпатах: як його влаштувати?

2018-02-27 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Будиночки у селищах.

  2. Готелі та готельні комплекси.

  3. Харчування: де, як і скільки разів на день.

  4. Додаткові послуги: розкіш чи необхідність?

Подорож до Карпат романтики та естети називають шляхом до раю. Гори справді дозволять вам якийсь час перебувати ближче до неба. Повернути вас на грішну землю зможуть хіба що подорожні витрати. Не втрапити у халепу із грошима просто: треба якнайкраще підготуватися заздалегідь. Прописати маршрут, забронювати житло, прикинути список витрат. На чому ж можна зекономити у Карпатських горах так, щоб це не вплинуло на якість відпочинку? Розглянемо кілька важливих моментів формування цін на відпочинок у Карпатах 2021 року.

Будиночки у селищах

У приватному секторі можна знайти будиночки в оренду навіть за символічну ціну
Відпочинок у Карпатах у приватному секторі недорого обійдеться, якщо правильно обрати житло. Якщо подорож не припадає на свята, таке помешкання можна орендувати справді за низьку ціну. Проте доведеться виявити неабияку наполегливість, адже дійсно вигідні пропозиції треба вишукувати в Інтернеті. Вам допоможуть туристичні групи у соцмережах або портали каучсерфінгу. Як показує практика, місцеві жителі охоче здадуть вам будиночок для ночівлі за невисоку ціну. Проте вартість може вплинути на умови: вони можуть виявитися більш «спартанськими», ніж вам здавалося.

Готелі та готельні комплекси

Цей варіант є більш цивільним та організованим. Адже окрім койкомісця, вам запропонують іще безліч вигід — від харчування до SPA-послуг та спортивних розваг. Задля наочності бронювати готель є сенс на сайтах на кшталт booking.com або hotelhunter.com. Там у вас буде можливість напряму зв’язатися із персоналом готелю та замовити вподобаний номер. Цікавий момент: велика кількість готельних комплексів у Карпатах обладнана у вигляді еко-котеджів, обшитих натуральною Номер у готельному комплексі «Коруна», озодблений натуральною деревиною деревиною. До таких відноситься, наприклад, «Коруна» у Татарові. Виглядає дуже автентично, це як ніби орендувати будиночок у Карпатах, серед недоторканої природи. З тією різницею, що після виснажливої екскурсії ви завжди зможете розслабитися у лазні або зробити пару кіл у басейні.

Харчування: де, як і скільки разів на день

Коли у планах лише активний відпочинок, на тому, що наповнить шлунок, економити не варто. Але можна спробувати підійти до питання раціонально. Оптимальний варіант у цьому плані — саме номер у готелі. Як правило, у його вартість включено сніданок — у більшості карпатських готелів він дуже ситний. Пошукайте в Інтернеті відгуки. Особливо педантичні навіть викладають фотознімки поданих страв, тож ви уявите навіть приблизний обсяг порцій. Утім, часом такі натюрморти красуються й на офіційних сайтах готелів. Також там вас попередять про спосіб організаці сніданку:

  • комплексний;
  • шведський стіл

Деякі готелі пропонують харчування у так званому режимі півпансіону (дворазового) та ще рідше — повного пансіону (триразового). Звісно, це впливає на ціну проживання, і до того ж прив’язує вас до готелю.

Додаткові послуги: розкіш чи необхідність?

Цей момент слід з’ясувати ще на стадії бронювання. Що є важливим для вас, а без чого ви не зможете обійтися? Наприклад, відпочивальникам з дітьми варто дізнатися про наявність дитячих майданчиків, атракціонів, аніматорів або нянь. Якщо під час відпочинку ви плануєте оздоровитися, обирайте готелі з набором SPA-послуг. большое кресло перед камином в отеле коруна

Особливо напружитися варто любителям екскурсій. Погугліть або розпитайте адміністрацію готелю про цікаві пам’ятки неподалік. До речі, ціни на житло в Карпатах іноді залежать від близькості таких принад. При деяких навіть працюють екскурсійні бюро, де пропонують поїздки з дегустаціями на місцеві сироварні або винокурні. У крайньому випадку вам покажуть точки прокату коней та собачих упряжок, а у теплу пору — велосипедів.

І цей список можна продовжувати до безкінечності. Як бачите, спланувати недорогий відпочинок у Карпатах — справа досить легка. Основний нюанс полягає у тому, аби потурбуватися про житло заздалегідь. Бронювати його можна десь за пару тижнів до подорожі. Однак пошуки починайте навіть за місяць-два. Такого терміну цілком вистачить, щоб урахувати найважливіші моменти. Вдалої вам подорожі!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000