Як провести весняні канікули з дітьми? Ідеї для подорожей по Україні

2021-02-18 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Весняні канікули — чудовий час для подорожі з сім’єю в Карпати! У цьому куточку України весна відчувається зовсім по-іншому, ніж у великому місті. Природа начебто пробуджується після зимового сну, навколо розпускаються дерева, стрімко біжать струмочки, зі схилів гір починає сходити сніг, повітря стає свіжим і чистим.

Відпочинок в Карпатах весною

Ідеї для відпочинку в Карпатах з дітьми

Плануючи поїздку в Карпати на відпочинок з дітьми, варто детально спланувати подорож, і вибрати відповідні варіанти дозвілля для всієї родини:

  • Активний весняний відпочинок. З першими промінчиками сонця хочеться виходити з дому і як можна більше перебувати на свіжому повітрі. На щастя, в Карпатах є багато розваг, які сподобаються дорослим і дітям: рибалка, велопрогулянки, катання на конях, прокат квадроциклів, екскурсії по туристичних маршрутах Карпат з гідом;
  • Спокійний відпочинок. Після насиченого дня на свіжому повітрі хочеться відпочити в спокійній атмосфері. Відправляйтеся на вечерю в один з ресторанів Карпат: спробуйте гуцульську кухню, пориньте в місцевий колорит і проведіть час з сім’єю в спокійній атмосфері. Ще одна популярна розвага в Карпатах — сауни і чани. Тут можна відпочити душею і тілом, набратися сил і оздоровитися.

Весняні свята в Карпатах

Запланувати подорож у Карпати можна на один з весняних свят. У тісному сімейному колі в Карпатах рекомендуємо провести найсвітліше свято — Великдень. Тут Ви зможете не тільки відпочити, а й дізнатися про давні традиції, яких в Карпатах дотримуються досі.

Травневі свята — відмінна можливість весело провести вихідні в колі рідних. Днем — прогулянки по лісу, катання на велосипедах, риболовля. А ввечері — посиденьки біля багаття або смачна вечеря в гуцульському ресторані. Плануйте свій відпочинок і заздалегідь бронюйте місця в готелях на весняні свята, адже щороку в ці дати приїжджає багато туристів з різних куточків України.

Відмінним рішенням стане провести в Карпатах дитячі весняні канікули. Діти зможуть відпочити від планшетів, телевізорів і телефонів, провести час на свіжому повітрі, відпочити і оздоровитися.

Як вибрати готель для відпочинку з дітьми?

Готель в Карпатах Коруна

Якщо Ви плануєте поїздку в Карпати з дітьми, вибирайте комфортний готель з хорошим розташуванням. Зовсім не обов’язково віддавати перевагу житлу в Буковель. Вартість номерів там вище, ніж в інших селищах Карпат. Виберіть затишний готель недалеко від Буковелі.

Хорошим варіантом для відпочинку з дітьми стане етно-готель “Коруна” в Татарові. Він знаходиться всього в 15 км від Буковелі і має всі умови для комфортного відпочинку всією сім’єю. У готелі “Коруна” є номери класу “Стандарт”, “Напівлюкс”, “Люкс”, “Апартаменти”. Для Вашої зручності на території готелю є: ресторан, тенісний корт, парковка, сауна. Тут також продумано дозвілля для дітей. Є сучасний дитячий майданчик, а також міні-ферма “Коруна” з кроликами, птицею, коровами і козами.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000