Куди поїхати в Карпатах навесні: цікавий відпочинок для будь-якої компанії

2017-04-21 |
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:Дерева у квітах

  1. Чого душа бажає.

  2. Квітучий рай.

  3. Найкраще місце для відпочинку навесні: гостинний куточок Карпат.

  4. Активний відпочинок: підкорення Говерли.

Чого душа бажає

Вибір місця для відпустки в Карпатах багато в чому залежить від сподівань. У кожного гостя гуцульського краю є своя мета. Хтось їде у гори, щоб насолодитися надзвичайними краєвидами. Комусь цікава історія унікального краю. Інші мріють про активний відпочинок на природі. А дехто бажає оздоровитися за допомогою цілющого гірського повітря. Так чим же цікавий весняний відпочинок у Карпатах?

Перші крокуси

Квітучий рай

Якщо ви плануєте поїхати в Карпати на відпочинок навесні, на вас чекає незабутнє видовище. З приходом тепла гори вкриваються квітковим килимом. Ваша відпустка припадає на квітень? У вас є унікальна можливість помилуватися квітучими крокусами. Ці ніжні красиві квіточки зазвичай розпускаються наприкінці березня. В залежності від погодних умов, період цвітіння продовжується від 2 до 3 тижнів.

Взагалі крокус — це рослина, занесена до Червоної Книги. Побачити цілі галявини цих незвичайних квіток — справжнє чудо. А в Карпатах у квітні практично всі схили вкриті маленькими яскравими зірочками. З якою б метою ви не їхали на відпочинок в Карпати навесні, не втратьте можливості насолодитися справжнім дивом.

Буковель

Найкраще місце для відпочинку навесні: гостинний куточок Карпат

Українські Карпати — це незвичайний край, де панує матінка-природа. Тут безліч цікавинок, які справляють враження навіть на бувалих мандрівників. Багато красивих місць є поблизу Буковелю. І на питання, куди поїхати в Карпати навесні для відпочинку, багато туристів дадуть відповідь — до околиць Буковелю.

Курорт недарма називають перлиною Карпатського краю. Навкруги Буковелю тут і там розташовані невеличкі міста і села, в яких є все, чого прагне душа мандрівника. Якщо вас цікавлять пам’ятники архітектури та історії, не забудьте побувати біля:

  • Костел у ДелятиніІльїнської церкви;
  • костелу в Делятині;
  • Петропавлівської церкви.

Ближче познайомитися з культурою краю допоможуть Музей української старовини та Музей етнографії і екології Карпатського краю.

Хочете знати, що подивитись в Карпатах навесні, окрім музеїв та пам’ятників? Пропонуємо відвідати ресторан «Гуцульщина». Це не просто заклад, в якому можна спробувати найсмачніші страви місцевої кухні. Ресторан зведений згідно з традиціями гуцульської архітектури: споруда збудована з дерева без єдиного цвяха. Тому «Гуцульщина» — це унікальне поєднання аутентичної  Зал ресторану «Гуцульщина»архітектури, оригінального дизайну і смачної кухні.

Культурна програма — це не єдине, що може запропонувати гуцульський край. В Карпатах відпочинок навесні для багатьох туристів стає справжньою пригодою. За доволі короткий час можна отримати масу яскравих вражень. Все, що для цього потрібно, — вирушити в подорож до найкрасивіших місць регіону. З приходом тепла особливо чарівними стають:

  • водоспади Дівочі сльози та Пробій;
  • галявина Кохання;
  • стежка Довбуша.

Ці мальовничі куточки — справжня гордість Гуцульщини. Місця, оповиті легендами, точно запам’ятаються на довгі роки. Тепер ви Стежка Довбушазнаєте, куди поїхати в Карпатах України навесні і що подивитися в цьому унікальному краю.

Активний відпочинок: підкорення Говерли

Тим, хто звик випробовувати себе на міцність і вирушає на відпочинок у Карпатах навесні, радимо піднятися на вершину Говерли. Похід не дуже важкий, але потребує завзятості і великого бажання. Для кожного, хто підкорить красуню-гору, справжньою нагородою стане надзвичайний краєвид: цвітучі схили — це неперевершене видовище. З вершини Говерли світ виглядає казковим і прекрасним.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000