Тімбілдінг в Карпатах

2021-05-12 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Тімбілдінг в Карпатах – відмінна можливість відпочити від міського шуму, зарядитись позитивними емоціями, отримати командний досвід і весело провести час з колегами. Тут знайдеться заняття до душі для будь-якої людини! Щоб відпочинок сподобався всьому колективу і залишив тільки приємні враження від корпоративу, потрібно заздалегідь вибрати місце для відпочинку і спланувати своє дозвілля.

Коли краще влаштувати тимбилдинг в Карпатах

Тімбілдінг в КарпатахКарпати відмінно підходять для колективного відпочинку. Тут можна спланувати захоплююче дозвілля для компанії з різними інтересами. Коли краще їхати в Карпати? Все залежить від того, який відпочинок Ви віддаєте перевагу:

  • Взимку в Карпати їдуть за екстримом і новорічної атмосферою. Спільне катання на лижах, санках, сноубордах і вечірні посиденьки біля каміна з глінтвейном згуртують Ваш колектив і дозволять весело провести час в переддень новорічних свят.
  • У теплу пору року Ви зможете організувати не менш цікавий тімбілдінг. Влітку Карпати потопають у зелені: ліси, кришталево чисте повітря, гірські схили, ріки та озера. Літо, весна, осінь відмінно підійде для походу. Це гарна ідея для колективного відпочинку. Гід запропонує різні варіанти маршрутів, а Ви зможете вибрати підходящий з урахуванням фізичної підготовки і побажань колег. Наприклад, можна піднятися на Говерлу – найвищу гору України (2061 м). Якщо ж ви інтроверт – ліси, повні грибів, та річки, повні риби, до ваших послуг!

Дозвілля для компанії в Карпатах

Щоб відпочинок пройшов гладко, необхідно заздалегідь спланувати дозвілля для компанії. Враховуйте інтереси та побажання колег, щоб програма відпочинку сподобалася всім. У Карпатах є безліч розваг і варіантів проведення часу на будь-який смак і бюджет:

  • Катання на лижах, сноубордах, санках взимку;
  • Походи в гори;
  • Екскурсії по визначних пам’ятках Карпат;
  • Дегустація страв гуцульської кухні в місцевих кафе і ресторанах – можна влаштувати міні-гастротур;
  • Купання в річках і озерах влітку;
  • Сплав на байдарках, катання на конях, велопрогулянки;
  • Катання на квадроциклах;
  • Чани, лазні, сауни – кращий спосіб розслабитися і відпочити після активних пригод.

Який готель обрати в Карпатах

Серед великої різноманітності готелів, хостелів, віталень будинків в Карпатах важливо вибрати хороший варіант в співвідношенні ціна-якість. Одним з популярних серед туристів є готель “Коруна”. Він знаходиться в мальовничому селищі Татарів (до речі – відомий еко-курорт ще за часів Австро-Угорської імперії), в оточенні гір та лісів, поблизу до витягів (поруч Буковель – найпопулярніший гірськолижний курорт України) і туристичними маршрутами. Готель приваблює відвідувачів хорошим сервісом, комфортними умовами проживання та інфраструктурою. Після насиченого і активного дня Ви зможете смачно повечеряти в ресторані, сходити в лазню, пограти в теніс або більярд. Все це розташовано на території котеджного комплексу в гуцульському стилі “Коруна”.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000