Тур у Карпати 2024: тур вихідного дня, тижневий тур

2021-03-24 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Путівки в Карпати — один з найбільш популярних варіантів проведення вихідних або відпустки. Такому відпочинку, переважно, надають перевагу жителі міст і мегаполісів, втомлені від метушні. Чисте повітря, краса природи — все це дозволяє зняти стрес.

Великою популярністю користується тур вихідного дня в Карпати чи на вихідні, одноденні екскурсійні поїздки та програми, прив’язані до свят. Наприклад, це може бути тур в Карпати на травневі, День Конституції, День незалежності, Новий рік чи Різдво і т.п.

Де побувати на вихідних у горах

Вихідні в КарпатахНайчастіше, туризм у Карпатах означає відвідування таких популярних місць, як озеро “Синевир”, “Ведмежа гора”, середньовічні замки, Говерла, заповідники та пам’ятки природи. Під час екскурсій можна ознайомитися з особливостями регіону, пообідати в одному з місцевих ресторанів, спробувати споконвічно гуцульські страви.

Так, якщо ви любите західноукраїнську автентику, то вам припаде до душі етно-готель “Коруна”, який розташований у Татарові (Івано-Франківська область). Він знаходиться поблизу Буковеля (всього 10 км) і пропонує 65 номерів категорії стандарт, напівлюкс і люкс для проведення повноцінного в Карпатах туру. Відмінні умови, харчування, європейський сервіс і екологічність — головні особливості готелю “Коруна”.

Тури вихідного дня в Карпатах: що пропонують

Тури вихідного дня в КарпатиТури вихідного дня або гарячі путівки доступні взимку або влітку, навесні чи восени — це популярна тенденція на сьогодні. Важливо відзначити, що навіть вибаглива карпатська погода не може перешкодити відмінному проведенню часу на чергових вихідних.

Тури вихідного дня або тижневі тури по Карпатам мають наступні переваги:

  1. Еко-туризм, гастротури;
  2. Можливість відвідати безліч цікавих місць, вибираючи маршрути — стежки повстанців ОУН, віадуки часів Австро-Угорської імперії, дерев’яні церкви, гуцульські автентичні споруди 18-19 століть, колиби, заповідники з червонокнижною флорою і фауною, підйом на вершини гір, прогулянки на квадроциклах, схід на байдарках за течією річки та інше;
  3. Катання на лижах, проведення вільного часу на кращих гірськолижних спусках;
  4. Рафтинг по бурхливих гірських річках;
  5. Демократичні ціни. Можна якісно відпочити, навіть маючи скромний бюджет;
  6. Басейни, сауни, спа-процедури, купання в чанах із травами;
  7. Риболовля, полювання на гірській місцевості.

Відпочити в Карпатах можна в будь-який сезон — і спекотним літом, і сніжною зимою. Більш того, зупинившись в готелі “Коруна” можна поплавати в басейні, пограти в більярд або у великий теніс, а також попаритися в сауні з віниками.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000