Відпочинок у Карпатах узимку: де поселитися?

2017-02-14 |
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Відпочинок у Карпатах узимку – це хороша традиція не лише для наших співвітчизників, але й для іноземних гостей. Адже останніми роками у нас з’являється все більше курортів, які можуть гідно конкурувати із традиційними закордонними місцями відпочинку. Один із таких курортів – готель «Коруна».

Відпочинок в Карпатах взимку

Що можуть запропонувати зимові Карпати гостям? Звичайно ж, лижі! Гірськолижний курорт Буковель, що на Івано-Франківщині, щороку приймає сотні тисяч відвідувачів, більшість із яких – любителі зимових видів спорту. Добре розвинена інфраструктура, велика кількість трас різної складності, комфортні умови та безліч розваг – це візитка Буковелю.

Карпати: де відпочити взимку?

Слід зауважити, що проживання біля самих гірськолижних підйомників буде не всім по кишені. Саме тому багато туристів обирають проживання у навколишніх селах, де можна знайти варіанти для недорогого відпочинку взимку у Карпатах.

Для любителів гірськолижного спорту

  • Трансфер на Буковель Трансфер до Буковелю

Готель-курорт «Коруна» знаходиться у селі Татарів, за 15 км від гірськолижного курорту. Ця відстань зовсім не вплине на ваш зимовий відпочинок у Карпатах, адже ви завжди можете скористатися послугою трасферу до і від гірськолижних підйомників. Фото: bukovel 

  • Продаж Skipass

В адміністратора готелю можна придбати скі-паси Буковелю. Вам порадять, який варіант вигідніше обрати, а також нададуть інформацію щодо самого курорту та цікавинок, які варті вашої уваги.

  • Прокат гірськолижного спорядження

Любителям зимового відпочинку в Карпатах необов’язково везти із собою громіздке спорядження: у «Коруні» працює прокат лиж та сноубордів. Якщо ж ви не катаєтесь на лижах чи борді – ми запропонуємо вам санки. Будьте впевнені, ми задовільнимо смаки усіх наших гостей, від найменшого до найстаршого!

Ми подбаємо, щоб ваш відпочинок у Карпатах цієї зими 2023-го року був активним та різноманітним, адже лижі – це далеко не все, що можуть запропонувати зимові гори!

Крім цього, «Коруна» подбає про Ваш відпочинок, окрім катання на лижах, – з нами ви точно не занудьгуєте!

1. Екскурсійні програми

Якщо ви цікавитеся історією карпатського краю, працівники готелю організують для вас цікаві екскурсійні маршрути до Яремча, Надвірної чи Коломиї, де ви дізнаєтеся про гуцульський побут і традиції. До речі, на території «Коруни» також знаходиться невеликий гуцульський музей, доступний для гостей у будь-який час.

2. Дитяча кімната

Ми подбали про те, щоб ваші діти могли спокійно і безпечно проводити час у готелі: для малечі обладнано дитячу кімнату із усім необхідним для цікавого та корисного відпочинку. Крім цього, для дітей надзвичайно цікавою буде міні-ферма «Коруни», де ми вирощуємо кроликів, поросят, птицю, а також кіз та корів.

3. БаняБаня в Карпатах взимку

А який зимовий відпочинок у Карпатах без жаркої та ароматної бані? Спробуйте і переконаєтесь: у «Коруні» – найкраща баня у Карпатах! Ароматні трави, заздалегідь вимочені віники, цілющий карпатський чай та досвідчений масажист – і ви повертатиметесь у нашу баню знову і знову. Фото: sauna_koruna

4. Масаж і косметичні процедури

Потіште себе приємними і розслаблюючими косметичними процедурами, довірившись рукам нашого масажиста. Традиційна баня, професійний масаж та обгортання дозволять відновити сили та забути всі буденні турботи. Найкращий відпочинок у Карпатах – це поєднання активного спорту на Буковелі і розслаблюючих спа-процедур у готелі «Коруна».

5. Більярд

Для любителів більярду ми облаштували затишну кімнату з каміном, де можна поспілкуватися та пограти в улюблену гру у дружній та спокійній атмосфері. Недорогий відпочинок у Карпатах узимку може бути якісним – переконайтеся самі!

6. Сувенірна продукція

У нашій крамничці можна придбати цікавий автентичний сувенір, який нагадуватиме вам про чудовий відпочинок та наближуватиме нашу наступну зустріч!

«Коруна» – прекрасний вибір для проведення новорічних корпоративів чи тихого Різдва із сім’єю. Для великих компаній ми організуємо веселу зустріч Нового року у Карпатах, із безліччю зимових розваг та смачними стравами від нашого ресторану. А Святвечір пройде у затишній атмосфері зі збереженням усіх традиційних ритуалів свята. Тож якщо ви вирішили зустрічати Новий рік у Карпатах, обирайте «Коруну» – і Ви ніколи не забудете Ваш зимовий відпочинок у Карпатах 2023-го року!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000