Відпочинок у Карпатах за будь-якої погоди: місце, де завжди прекрасно

2017-08-12 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Незалежно від пори року.

  2. Їдемо в гори навесні.

  3. Літня відпустка.

  4. Осінні барви в Карпатах.

  5. Зимовий відпочинок у Карпатах.

Незалежно від пори року

Українські Карпати – мальовничий край, який постійно дивує гостей своєю багатогранністю. Кожна мить у горах неповторна та Квітучі схилиособлива. Краса природи не залежить від того, коли вам пощастило відвідати Гуцульщину. Тут неймовірно гарно і взимку, і влітку, і навесні, і восени. Кожна пора року надає відпочинку в Карпатах особливої привабливості та унікальності.

Їдемо в гори навесні

Якщо ви мрієте на власні очі побачити, як від зимового сну пробуджується природа, вирушайте на відпочинок в Карпати навесні. У горах особливо помітна пора, коли небеса змінюють колір на ніжно-блакитний, а повітря насичується незрівняннім ароматом. Схили, вкриті першими квітами, вражають своєю красою, а гомін річок та водоспадів с першими теплими днями стає більш веселим та грайливим.

Досвідчені туристи знають і про те, що з приходом тепла починають знижуватися ціни на житло. При цьому абсолютно не страждаєГотель «Коруна» рівень сервісу. З однаковою увагою до всіх ваших побажань будуть ставитися як в період розпалу гірськолижного сезону, так і в пору затишшя. І якщо у великих комплексах Буковелю знижки не завжди значні, то за межами курорту навесні легко знайти дешевші затишні номери. Наприклад, готель «Коруна» у Татарові приємно вразив гостей, які приїхали на відпочинок в Карпати навесні 2023 року.

Літня відпустка

Уже тисячі туристів замість того, щоб проводити літо біля моря, приїздять у відпустку в гори. Тут значно цікавіше, а клімат теж сприяє поліпшенню здоров’я. Що зазвичай входить у розважальну програму відпочивальників біля моря? Похід на пляж та вечірній променад. Зате в горах є безліч варіантів для веселого проведення часу:Надзвичайний краєвид

  • еко-туризм;
  • рафтинг;
  • велосипедні та кінні прогулянки;
  • поїздки на джипах і квадроциклах;
  • рибальство.

І все це на тлі надзвичайно мальовничих краєвидів. Навряд чи щось може зрівнятися с величною красою гір.

Якщо під час вашого відпочинку в Карпатах влітку підуть дощі, слід радіти, а не сумувати. Погода в горах дуже мінлива: буквально щойно з неба стіною лилася вода, а за мить краплі дощу вже виблискують на яскравому сонці. До того ж, такі умови ідеальні для росту грибів. Місцеві жителі готують із них безліч смачних страв. Обов’язково скуштуйте гуцульську грибну юшку і голубці зі шматочками дарів лісу.

Осінні барви в Карпатах

Не вийшло відвідати гори влітку? Вирушайте в подорож восени. Неймовірні барви мальовничих куточків Карпат у цю пору року Осінь в Карпатахвражають навіть досвідчених мандрівників. Тільки уявіть, як красиво виглядають убрані в яскраві шати дерева на фоні величних вершин.

Щоб зробити відпочинок в Карпатах восени незабутнім, відвідайте місцеві водоспади. Такі прогулянки сподобаються як дорослим, так і малечі. Біля водоспаду Женецький Гук або Дівочі сльози виходять дуже гарні фото, які точно займуть почесне місце в вашому сімейному альбомі.

Хочете відчути себе підкорювачем всесвіту? Підніміться на вершину Говерли. Похід не надто складний, отже здолати шлях може Чарівні барвинавіть непідготовлена людина. Кілька годин – і ви вже насолоджуєтеся надзвичайними краєвидами осінніх Карпат.

Отримати яскраві враження можна і простішим шляхом. Все, що потрібно для цього, – поїздка на підйомнику. З висоти в кілька десятків метрів відкривається унікальна панорама. Цей краєвид назавжди залишається в пам’яті та змушує повертатися сюди знову і знову.

Зимовий відпочинок у Карпатах

Щойно випадає перший сніг, у гори починають з’їжджатися прихильники зимових розваг. Буковель уже давно ні в чому не поступається європейським гірськолижним курортам. Тут є все для того, щоб відпочинок у Карпатах взимку став незабутньою пригодою:

  • траси різного рівню складності;Зимові розваги
  • величезна ковзанка;
  • екстремальні розваги;
  • досвідчені інструктори;
  • оренда необхідного приладдя.

Відпочивальникам залишається тільки вибрати розваги до самку та весело проводити час. А ввечері можна просто насолоджуватися казковими краєвидами, кришталево чистим повітрям та світлом зірок, які, здається, зовсім поруч.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000