Відпочинок у Татарові: як знайти комфортне житло і насолодитися природою

2017-04-03 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Мальовнича скарбниця Карпат.

  2. Сто доріг: що відвідати на відпочинку в Татарові.

  3. Наче вдома: в готелі, як в родинному колі.

Мальовнича скарбниця Карпат

На висоті 750 метрів над рівнем моря понад річкою Прут простягнулось мальовниче село Татарів. Люди живуть у цьому куточку більше 300 років. Колись тут стояли лише затишні хатки місцевих жителів. Згодом і жителі міст оцінили не тільки красу навколишньої природи, а і її живильну силу. Джерельно чиста вода, надзвичайні краєвиди і неймовірне гірське повітря з кожним роком приваблюють на берег Прута все більше гостей. А чим більше туристів, тим більше готелів в Татарові. 

Котедж у ТатаровіСекрет популярності маленького села — затишок і комфорт для кожного гостя. Вибираючи житло в Татарові, ви зрозумієте, що всі пропозиції мають спільні риси. Підприємці, які зводять тут готелі, піклуються про те, щоб котеджі не руйнували природний ландшафт, а ставали його невід’ємною частиною. 

Окрім цього, люди, які живуть і працюють в гуцульському краї, дуже уважно ставляться до навколишнього середовища. Тому місцеві жителі у повсякденному житі та побуті намагаються використовувати якомога менше синтетичних матеріалів. Можливо тому, саме у гостей Татарова і готелів села складається враження, що людина і природа споконвіку тут живуть у мирі та гармонії.

Людина і природаОсобливе ставлення місцевих жителів до рідного краю та його краси гарантує, що жити ви будете в будиночку, який просто вражає своєю затишністю. Частіше за все житло в Татарові оздоблене за допомогою дерева і каменю, як це роблять гуцули уже сотні років. При чому
відповідність культурі надзвичайним чином переплітається з комфортабельністю. 
Кожен котедж або номер готелю в Татарові відповідає європейським стандартам. Тут ви не знайдете житла, в якому б не забажали оселитися. Кожен номер або кімната — осередок домашнього затишку. Є в Татарові готелі, які пропонують відвідувачам обслуговування найвищого класу. При цьому вас завжди чекатиме поживний сніданок, смачний обід та вечеря.

Сто доріг: що відвідати на відпочинку в Татарові

Навіть, якщо ви не прихильник лижного спорту, обов’язково відвідайте Буковель. Відпочинок у Татарові в Карпатах просто не можливо уявити без такої екскурсії. Тим більше, що поїздка займе зовсім небагато часу. Десять хвилин — і ви на місці.

Щоб отримати найточніші враження, відправляйтеся до підйомнику. Поїздка у невеличкій кабінці канатної дороги запам’ятається вам на все життя. Метр за метром ви будете підніматися, допоки не зможете побачити перлину Карпат у всій її красі. Величні гори та вікові ліси ніби завмирають, щоб позувати для неймовірних світлин, яким будуть заздрити всі ваші друзі.Комфортабельний номер 

Якщо ви плануєте потрапити в Татарів на відпочинок взимку, не забудьте включити до маршруту:

  • Ільїнську церкву;
  • музей етнографії та екології Карпатського краю;
  • ресторан «Гуцульщина».

Ці пам’ятки цікаві тим, що можуть близько познайомити з культурою жителів гуцульського краю. 

Пощастило приїхати на відпочинок у Карпати в Татарів влітку? Тоді швидше вирушайте на прогулянку до найкрасивіших куточківБуковель взимкуЗахідної України. Обов’язково побувайте біля:

  • водоспаду Пробій;
  • стежки Довбуша;
  • галявини Кохання.

І звичайно, не слід забувати про «десерт» – Говерлу. Підійти до підніжжя гори, яка дивиться на світ мільйони років – що може бути дивовижніше. Щоб дістатися до величної гори, потрібно зовсім небагато часу. Наприклад, відстань від відомого готелю «Коруна» в Татарові до найвищої вершини Українських Карпат становить менше 30 км.

Наче вдома: в готелі, як в родинному колі

ГоверлаНайцінніше, що є в Татарові — це його жителі. Вони радо зустрічають кожного гостя, шанують відвідувачів, наче своїх близьких.

Повертаючись до свого номера після насиченого дня, ви будете відчувати себе, як вдома. Коли прийде час від’їжджати, вам буде трошки сумно прощатися з мальовничим краєм та його надзвичайно доброзичливими жителями.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000