Як подовжити гірськолижний сезон 2024 у Карпатах

2018-02-26 | adrian
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Класичні послуги гірськолижного сезону.

  2. Незвичайні зимові розваги для подовження гірськолижного сезону в Карпатах.

Українські Карпати – це справжній рай для любителів гірськолижного спорту. Щороку сюди з’їжджаються гості з різних куточків Європи – у пошуках неймовірних краєвидів, сервісу високого рівня та суто українського колориту. Гуцульська гостинність та особливе ставлення до кожного туриста привертає увагу не лише любителів особливої атмосфери, але і поціновувачів якісних трас для гірськолижного спорту.

Сезон пухнастого снігу, карпатської зими та ідеальних трас на будь-який смак триває тут досить довго. Наприклад, гірськолижний курорт Буковель успішно функціонує весь рік. Можливість попрактикуватися на лижах чи сноуборді туристи мають із середини осені і до весни. В інший час гості із задоволенням катаються по горах, підкорюють вершини, розслабляються на березі природних озер чи комфортних басейнів.

Поїздка на підйомнику над засніженими деревами

Гірськолижний сезон в Карпатах

Сезон зимових розваг в Карпатах триває досить довго. Погода на гірськолижному курорті Буковель, наприклад, має невелике значення. Шістдесят кілометрів ідеально очищених і оброблених трас обладнані сучасними системами штучного осніження. Таким чином, навіть при плюсовій температурі треки лишаються зручними і безпечними. Продовжити сезон катання на бордах чи лижах можна аж до весни. Також гості регіону можуть скористатися такими послугами:

  • оренда чи покупка спеціального обладнання;
  • уроки від досвідчених інструкторів (для дорослих та дітей);
  • безпечний і комфортний підйомник, з якого можна споглядати красу дикої природи навколо.

Не лижами єдиними: додаткові зимові розваги в Карпатах

На території регіону є безліч зимових курортів. Серед них можна знайти локації для екстремального спорту, сімейного відпочинку, бюджетної відпустки. Універсальний варіант, деБуковельський тролейкожен знайде розвагу до смаку, – це Буковель. Курорт відомий своїм стрімким розвитком і масштабами розростання. Ще десять років тому перелік послуг був не надто великим. А от гірськолижний курорт Буковель 2024 пропонує гостям такі розваги:

  • Тролей. Спуск на буковельському тролеї – це ціла пригода навіть для досвідчених екстремалів. Більше ніж кілометр вільного польоту над горами і віковими деревами – що ще може так перехопити дух?
  • Сноутюбінг. Це вид катання на спеціальних гумових тьюбах, наповнених повітрям. На відміну від спуску на санях, тьюби набагато м’якші, безпечніші і легші.
  • Поїздки на справжніх собачих упряжках.

Якщо ціни в Буковелі у 2024 не влаштовують, завжди можна знайти житло і харчування за межами курорту. При цьому колорит абсолютно не втрачається. Навпаки – зимові засніжені гостинні двори зі зрубу чи готель-музей зроблять гірськолижний сезон в тисячу раз цікавіше.

Також більшість гірськолижних курортів пропонують додаткові розваги для гостей. Багато кому сподобається покататися на великих освітлених ковзанках. Також деякі траси переобладнані для катання на санях. Для фанатів екстремального спорту відкриваються величезні сноупарки, де є достатньо високих трамплінів і крутих поворотів. Деякі засніжені вершини тільки і Активний відпочинок в сноупаркучекають, щоб їх покорив сміливець на борді.

Також зимовий сезон відпочинку роблять веселішим поїздки на джипах чи снігоходах високо в гори. Такі екскурсії дозволяють насолодитися красою могутніх гір, спокоєм карпатської природи. Після поїздки можна завітати в ресторан чи готель Буковеля на бокал глінтвейну.

Завдяки сучасному оснащенню та сервіс європейського рівня гірськолижний сезон в Карпатах дуже легко продовжити. Спектр послуг дуже різноманітний. Головне – правильно розрахувати бюджет, щоб мати змогу відвідати найцікавіші місця і спробувати усі можливі розваги зимової пори.

 

 

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000