Збираємося в Буковель: де оселитися та які місця відвідати

2017-06-16 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Буковель росте та розвивається.

  2. Шукаємо ідеальний варіант.

  3. Де побувати в Буковелі: місцеві цікавинки.

 Готелі Буковеля

Буковель росте та розвивається

Потік туристів у Буковель с кожним роком стає все більшим. Це спричиняє появу нових готелів та розваг. Великі та малі затишні котеджі та багатоповерхові готелі тільки й чекають, коли на поріг ступить новий гість. Як же обрати місце, в якому краще зупинитися? Немає нічого простіше. Головне – точно знати, чого бажаєш. Тоді й вибір стане очевидним.

Шукаємо ідеальний варіант

Якщо ви не уявляєте свій відпочинок без веселого гомону та яскравих вечірок, шукайте номер у самому Буковелі. Тут вдень та вночіРозкіш у кожному сантиметрі не стихає сміх, вирує безліч позитиву. Після заходу сонця на гостей місцевих готелів чекають десятки:

  • розкішних ресторанів;
  • тихих барів;
  • затишних кафе;
  • вибухових клубів;
  • веселих караоке-барів.

Це саме ті умови, про які ви мріяли? Тоді курорт Буковель чекає на вас. Правда, проживання в номерах може бути доволі дорогим. Затишний номер у готелі «Коруна»Але повірте, воно того варте.

Тиша, незаймана краса природи, спів уранішніх птахів – саме такі умови чекають на вас в затишних готелях, розташованих у невеличких селах. При цьому котеджі розташовані настільки близько до центру розваг, що їх часто називають готелями курорту Буковель. Адже чи можна казати про віддаленість, якщо шлях до цілі займає лише 10 хвилин? Якщо ви плануєте відпочинок в Буковелі в 2021 році, дізнайтесь про ціни та розташування готелів з інформації, викладеної на спеціалізованих сайтах.

Ще одна можливість – винайняти житло у місцевих жителів. Вони радо приймають гостей, частують їх незвичайними Безмежний Буковельсмаколиками. Але такий варіант підходить тим, хто готовий миритися с господарями та їх правилами.

Отже, у вас є як мінімум три шляхи. Вибирайте варіант, який підійде вам за умовами та бюджетом. Нехай відпочинок не затьмарюють побутові складнощі. Адже, коли заселення відбулося, саме час вирушати до найцікавіших місць Буковелю.

Де побувати в Буковелі: місцеві цікавинки

Скільки б часу у вас не було в запасі, є місця, які просто необхідно відвідати. Знайомство з краєвидами Карпат варто почати з Погляд з кабінки підйомникупоїздки на підйомнику. З кабінки можна краще оцінити всю велич і безмежність гір. Коштує поїздка недорого, а вражень у вас буде цілий мішок. У Буковелі ціни на безліч розваг можуть похвалитися демократичністю.

Коли хтось задає питання, чим може похвалитися Буковель і що подивитися в околицях курорту, так і хочеться відповісти: усе! Але навряд чи можливо за одну відпустку оцінити незвичайну красу гуцульського краю. Зате кожному до снаги вирушити на екскурсію до водоспадів. Ця подорож надовго запам’ятовується всім, хто на неї наважується. Пропонуємо побувати біля водоспадів:

  • Женецький Гук;
  • Дівочі Сльози;горная река в карпатах
  • Пробій.

Нехай вони не зрівняються з легендарною Ніагарою за масштабами, зате карпатські водоспади не менш красиві та вражаючі.

Що ще гарного у Буковелі і куди піти, щоб отримати яскраві враження? Побувайте біля озера Молодості. Тут можна купатися, засмагати, розважатися. Причому забави є як на березі, так і на воді. Веселощі, море позитиву і яскраві враження гарантовано кожному гостю.

Пішки за враженнямиЯкщо ви мрієте про Буковель і недорогий відпочинок на курорті, можна спланувати і такий варіант. Пішохідні маршрути околицями перлини Карпат не проб’ють діру у вашому гаманці. А от вражень після подібних прогулянок точно буде стільки, що не поміститься не в один багаж.

Що треба зробити неодмінно кожному гостю Буковеля, то це побувати біля Говерли. Це символ величі і непокірності Карпат. Гора, яка бачила, як у край прийшли перші гуцули, точно гідна уваги. Якщо вистачить снаги, обов’язково підніміться на вершину. Цей шлях стане найцікавішою подорожжю у вашому житті, а відчуття підкорювача світів назавжди залишиться в пам’яті як одна з найбільш надзвичайних подій у вашій власній історії.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000