Зустріч з Миколаєм: як організувати для дітей чудове свято в Карпатах?

2018-09-27 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Подаруйте дітям казку.

  2. Що чекає в резиденції?

  3. Альтернативні варіанти зустрічі з Миколаєм.

Традиційно, новорічні свята в Україні починаються з дня Святого Миколая, 19 грудня. Свято з нетерпінням чекають усі діти, адже саме в цей день вони знаходять під подушкою подарунки і солодощі. Молодші дітки роблять малюнки, а старші – пишуть листи з побажаннями.

день Святого Миколая в Карпатах
Звісно, всі дорослі знають, що Миколайчика не існує. Проте не варто забирати у дітлахів віру в чудеса. Це один із днів, що заставляє бути їх слухняними увесь рік, щоб не отримати під подушкою різку. Хочете зробити день подарунок малятам – відсвяткуйте день Святого Миколая в Карпатах.

Резиденція Миколая

Подаруйте дітям казку

Найкращим подарунком для дітлахів буде поїздка в гості до святого Миколая. Організувати таку подорож можна самостійно, або скориставшись послугами туристичних операторів. Тільки уявіть, які емоцію відчує ваш малюк, побачивши Діда з мішком подарунків. Навіть дорослі, потрапляючи в його резиденцію, починають вірити у новорічні дива.

Дитяче свято в Буковелі
Резиденція Святого Миколая в Карпатах знаходиться на Буковелі – усім відомому курорті. Це невелика дерев’яна хатина, виконана в українському автентичному стилі. Атмосфера свята, костюми і декорації перенесуть дітей у справжню казку, в якій можна поспілкуватися з Миколайчиком, посидіти на його колінах, загадати бажання і сфотографуватися на пам’ять.

Святий Миколай у Буковелі
Поїздка в Карпати на день святого Миколая може бути організована на будь-який бюджет, все залежить від ваших можливостей. Можна жити в самому Буковелі – це дорожчий і більш фешенебельний варіант. А можна поселитися у сусідніх селах, де ціни будуть нижчими, а якість обслуговування такою ж високою.

Проживання взимку в Карпатах
Ідеальним варіантом стане готель «Коруна» в Татарові, де на вас чекає новорічна програма, катання на санях і щоденні розваги для малюків. Ну а для батьків працює сауна, баня, чани і ресторани, де можна приємно провести час ввечері. А вдень можна кататися на лижах і сноубордах, об’єднавши приємне з корисним, насолоджуватися краєвидами засніжених гір і куштувати смачні страви в колибах.

Зимова Буковель

Що чекає в резиденції?

Звісно, головний герой дійства – Миколай. На його колінах можна посидіти, розповісти про вчинені добрі вчинки, загадати бажання і отримати подарунок на пам’ять. Та працює він не один, йому допомагають ельфи, два янгола і два чортика. Янголи розповідають дідові про те, чи слухняний і вихований малюк, а чортики, навпаки, про погані вчинки.

Програма у резиденції дуже весела і насичена, що зробить свято незабутнім для малюків. На них чекають:

  • знайомство з Миколаєм і помічниками;
  • фотосесія;
  • конкурси і розваги;
  • майстер-класи;
  • святкові вистави;
  • солодкі подарунки.

Розважальна програма в резиденції
Традиція дарувати подарунки передається з покоління в покоління. Саме вона прищеплює головні цінності нашим дітям – доброту, любов, віру у казку і чудеса. Не знехтуйте нагодою привезти своїх дітей у це казкове місце!

Відпочинок у Карпатах

Альтернативні варіанти зустрічі з Миколаєм

Якщо поїздка на Буковель вас не вражає, чи ви уже бували тут – є ще одне місце, де дітей буде чекати величезне свято. Ще одна хата знаходиться в селі Пістинь, недалеко від Косова – це постійне місце перебування Миколая вже 11 років. Саме тут він приймає гостей протягом усього року, а також отримує листи з побажаннями на свято.

У Пістині для дитячих свят є всі умови: ігрові майданчики, музеї, майстер-класи за різними напрямками. Подарунки тут можуть отримати усі слухняні діти, а ось неслухняних чекають різки. Проте і останні мають шанс отримати подаруночок, якщо попросять вибачення за свою поведінку.

Резиденція у Пістині
Яке б місце ви не обрали, цей день назавжди залишиться як у вашій пам’яті, так і у пам’яті дітей. Ви тільки уявіть ці палаючі очі, котрі бачать перед собою справжню казку!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000