Гірськолижні курорти Карпат: кращий серед кращих

2017-11-03 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Лижний рай.

  2. Наше найкраще.

  3. Наввипередки з вітром.

  4. Гори, лижі і не тільки.

Рай для справжніх лижників

Лижний рай

Уже багато років прихильники лижного спорту приїздять за новими враженнями у Карпати. Тут є усе необхідне для активного відпочинку: багато снігу, гірські схили і професійні інструктори. Однак куди ж їдуть за найкращим відпочинком? Де розташований справжній рай для любителів швидкісного спуску на лижах? Безперечно, це Буковель – зірка Карпат і гірськолижний курорт з цінами, які приємно вражають. А ще перлина українських гір довела, що може називатися місцем відпочинку світового рівня. 

Наше найкраще

Гірськолижні курорти Карпат поступово завойовують визнання Європи та решти світу. Буковель поки що залишається зіркою України поза конкуренцією. Тут є всі умови для того, Татарів взимкущоб провести активний відпочинок. Зупинитися можна в одному з готелів поблизу трас, а можна обрати більш доступний та затишний варіант – житло в Татарові. Маленьке село, що заховалося на березі Пруту, здавна відоме як мальовничий куточок з прекрасними краєвидами та цілющим повітрям.

Дехто запитає: що робити, якщо бажання кататися на лижах є, а відповідного спорядження та досвіду немає? Відповідь проста: все залежить від вас. Мрієте підкорити Карпати і гірськолижний курорт, що відомий на весь світ? Прямуйте до мети, використовуючи допоміжні засоби. Наприклад, в Буковелі працюють професійні інструктори, які буквально за кілька днів зроблять з вас впевненого лижника. Прислухайтеся до порад спеціаліста, долайте перешкоди поступово, і скоро ви зможете позмагатися з друзями, які більш обізнані в лижному спорті.

Дуже важливо відвідувати траси у відповідному одязі та зі спеціальним спорядженням. Не вважаєте за потрібне витрачатися на придбання таких речей? Орендуйте все необхідне вСпорядження на прокатпунктах прокату. За доволі доступну плату ви отримаєте повну екіпіровку. Це відмінний вихід для всіх, хто приїздить на відпочинок на гірськолижному курорті в Карпатах лише раз або два на рік.

Раніше справжні фанати лижного спорту змушені були їздити за новими враженнями в інші країни. Сьогодні ситуація змінилася: все більше прихильників активного відпочинку у холодну пору року вирушають у відпустку на наші бази. По-перше, вони не поступаються закордонним аналогам, а по-друге, гірськолижні курорти Карпат за ціною значно доступніші.

Наввипередки з вітром

Буковель заслужив славу гірськолижного курорту світового рівню. На сьогодні діє близько 60 км трас. Одна їх частина відмінно підходить для новачків, інша – справжнє випробування для професіоналів. Дістатися вершин можна за допомогою одного з 16 підіймачів, які не тільки виконують транспортну функцію, але й дарують можливість побачити Карпати в усій красі.

Гори, лижі і не тільки

Важливо знати, що Буковель – місце, яке вважають раєм не лише прихильники лижного спорту. Тут надзвичайно гарно відпочивати з сім’єю, компанією друзів. Якщо хтось не може або не бажає вставати на лижі, можна випробувати масу інших розваг. До послуг гостей Буковелю:Тролей

  • величезна ковзанка;
  • майданчик для сноубордистів;
  • сноутюбінг.

Бажаєте більш гострих відчуттів? Спробуйте тролей або буковельські гірки. Це два варіанти відчути справжній політ, отримати враження, які неможливо порівняти з чим-небудь іншим.

Окрім активних розваг, гостей Карпати готові порадувати й іншими видами відпочинку. Кожен може відвідати лазню, СПА-салон або тренажерний зал. А наповнений враженнями день можна завершити походом в боулінг-центр, клуб або ресторан. Нехай відпочинок на найкращому гірськолижному курорті України залишить лише світлі та яскраві спогади.

 

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000