Недорогий відпочинок у Буковелі: ціни на готелі, харчування, розваги

2022-08-08 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Багато людей, коли встає вибір — відпочинок у горах або на морі — вибирають саме гори. Чому? Взимку та влітку в Карпатах точно буде чим зайнятися. Поїхати в гори — значить наповнитися чистою енергією, надихнутися, оздоровитися, знайти гармонію з собою та природою навколо.

Проте, чомусь досі існує міф, що поїхати в Буковель — це шалені гроші та відпочинок тільки для обраних. Пора розвіяти цей міф і розповісти про доступні розваги, готелі та кафе, які принесуть не менше радості та затишку, ніж п’ятизіркові готелі з їх розвагами та кухнею. Відпочинок в Буковелі

Залежно від сезону розваги можна поділити на зимові та літні.

Розваги взимку

  • Перше, що спадає на думку — гірськолижний курорт Буковель. Шукайте не туристичні селища поблизу трас. Безліч гостинних людей готові за невеликі гроші забезпечити туристів не тільки нічлігом, але і ситною закарпатською вечерею, домашнім вином і посиденьками біля каміна з гітарою або цікавими історіями. У Буковелі є гірськолижні траси як для новачків (більше 10), так і для професіоналів (близько 8);
  • Немає нічого кращого, ніж влаштувати собі СПА день. У багатьох готелях або приватних сімейних готелях постояльцям надаються послуги СПА (лазня, сауна або навіть хамам, процедури по догляду за обличчям і тілом). Наприклад, у готелі Коруна (в с.Татарів) гості можуть розслабитися в російській лазні, відновити сили за допомогою оздоровчого масажу або шоколадного обгортання;
  • Якщо хочете більш активного проведення часу всією сім’єю, то вам підійдуть прогулянки на собачих упряжках. Особливо така розвага обожнюють діти. Але і дорослі залишаються в повному захваті після поїздки з вітерцем по засніженим стежкам серед ялинок і сосен.

Розваги влітку

  • Відвідування з наметами влітку — це не для всіх. Проте, це бюджетний спосіб досліджувати Карпати. Такий вид розваги зближує, тому дуже круто піти в гори всією сім’єю або великою дружною компанією. Вночі можна буде дивитися на зірки та місяць, а вдень дихати лісом і навіть зустріти лісових тварин, якщо пощастить;
  • Трохи менш бюджетною річною розвагою буде зорб. Зорб — це велика прозора куля, в середину якої може залізти людина. Екстремальним цей атракціон вважається, тому що зорб спускають із гори та він набирає велику швидкість. Ця розвага не залишить байдужим нікого. Заряд адреналіну, бадьорості та спогадів забезпечений;
  • Досліджуйте місцеві водоспади та печери. Гора Хом’як, Гимба, Говерла. Водоспад Шипіт — природа Карпат така різна та первісна, її варто відчути та доторкнутися.

Харчування

Щоб спробувати справжню гуцульську кухню — не обов’язково йти в дорогі ресторани Буковеля. Хто шукає — той завжди знайде смачні місця за доступною ціною. Наприклад в урочищі Вишня та селі Яремче розташувалися ресторани ( “Гражда”, “Колиба”), у меню яких представлено безліч страв з риби та м’яса, а також деруни та банош. Середній чек у таких ресторанах на двох обходиться приблизно в 20-25 $.

Якщо хочете покуштувати хріновуху, банош зі шкварками або налисники з сиром — загляньте в “Фільварок”. За обід на двох заплатите близько 28 $.

Шукаєте ще більш бюджетні місця для обіду? Тоді ласкаво просимо до місцевих кафе — “Бугіль”, “Кнайпа”. У цих закладах середній чек на двох обійдеться приблизно в 10 $. Там ви зможете замовити всю ту ж домашню та національну кухню, але не за всі гроші світу.

Для любителів фаст-фуду та старої доброї пасти та піци в Буковелі розташовані піцерії “Фелічіта”, “Моністо” і “Підгір’я”. Тут середній чек на двох становить близько 12-20 $.

Проживання

Проживання в БуковеліВибір готелю/готелю при плануванні відпочинку в Буковелі — один із найважливіших етапів, від якого залежать загальні враження. Не обов’язково вибирати дорогі варіанти поблизу трас і розпіарених курортів. Зверніть увагу на затишні та мальовничі селища: Поляниця, Микуличин, Татарів. В останньому, до речі, розташований етно-готель Коруна, в якому можна чудово провести доступний відпочинок взимку та влітку всією сім’єю або зі своєю половинкою. На вибір є номери “Економ” або “Стандарт”. Ціна починається приблизно від 990 гривень (залежить від сезону, свят). Для більш комфортного проживання можна забронювати апартаменти або номер “Люкс”. Найбільш актуальні ціни та детальну інформацію можете дізнатися у менеджера готелю. Телефон є на сайті. Готель надає якісний сервіс, смачну гуцульську кухню та безліч розваг. Фішкою готелю є басейн на відкритому повітрі, з якого відкривається неповторний вид на гори.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000