Відпочинок в Карпатах з дітьми взимку і влітку недорого

2017-03-23 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Райський куточок в Україні.

  2. Легенди сивої давнини.

  3. Разом до мрії: сімейний відпочинок у Карпатах з дітьми.

  4. Відпустка у казковий край: враження на все життя.

Карпати влітку

Райський куточок в Україні

Серед мальовничих куточків нашої країни є місце, яке справляє неймовірне враження на кожного гостя. Ім’я цього краю — Карпати. Гріх хоча б раз не відвідати гори, які просто дихають загадками і ваблять унікальними краєвидами. Краса природи тут неймовірна. Ступивши лише раз на цю чарівну землю, ви зрозумієте, що всім нам є чим пишатися: такої краси немає більше ніде у світі. То чому ж не розділити захоплення разом зі своїми дітьми? Покажіть малечі, що краса наших гір незрівняна.

Легенди сивої давнини

Казкова природаЯкщо запитати вчених, вони розкажуть, що Карпати утворилися близько 50 мільйонів років тому в результаті природних процесів. Але у місцевих жителів є свої версії виникнення рідного краю, які точно сподобаються дітлахам більше, ніж сухі наукові факти. Саме з казкової розповіді можна почати свій відпочинок з дітьми в Карпатах.

Одна з легенд розповідає, що колись на заході України було величезне море. Володів ним морський цар. І була в нього донька — Карія. Хотів цар знайти для донечки знатного нареченого, але молодій красуні запав у серце слуга Пате. Що тільки не робив морський володар, щоб розлучити закоханих, а вони все одно залишалися разом. Тоді цар не витримав і перетворив доньку на гору. Не судилося молодим людям одружитися за життя. Але люди все одно з’єднали їх: гори назвали на честь Карії і Пате — Карпатами.

Разом до мрії: сімейний відпочинок у Карпатах з дітьми

Цікаві історії і дивовижні казки — це не єдине, чим можуть похвалитися жителі гірського краю. У цім раю на землі є безліч Говерлаунікальних місць. Напевне, перше, куди мріють потрапити всі гості гірського краю — це Говерла. Її вершина — найвища точка України. Звичайно, на підкорення красуні зважуються далеко не всі туристи. А от прогулятися біля підніжжя гори може кожен. Фотографії з цих місць точно займуть почесне місце у ваших сімейних альбомах. Так що відпочинок у Карпатах з дітьми влітку слід розпочинати саме з цієї пам’ятки.

 Окрім підніжжя Говерли можна відвідати й інші цікаві місця. Тим більше що в карпатському краї їх безліч. Туристи з малечею люблять прогулянки до:Відпочинок в Карпатах взимку з дітьми

  • водоспаду Дівочі Сльози;
  • галявини Кохання;
  • водоспаду Пробій;
  • стежки Довбуша.

Дорога до цих пам’яток зовсім нескладна. Її з легкістю подолають навіть малюки. Тому не бійтеся, що відпочинок в Карпатах з дітьми влітку буде нецікавим або складним. У всієї вашої родини залишаться незабутні враження про красу гірської природи. 

Коли снігом вкриваються не тільки вершини, а і їх підніжжя, дорослим і дітлахам стають доступними усі види зимових розваг.
Навіть звичайна гра у сніжки в оточені гірських красунь перетворюється на особливу пригоду.

Відпочинок з дітьми у Карпатах взимку — це щось особливе. Чистісіньке повітря, в якому легко відчути нотки запашного диму і Загадкові зимові карпатиаромат хвої, надихає на довгі прогулянки і активні розваги. Дорослі і підлітки можуть спробувати свої сили у лижному спорті. Усе необхідне спорядження знайдеться в спеціальних пунктах прокату. Зовсім маленьких дітлахів можна просто катати на санчатах, насолоджуючись їхнім веселим сміхом. 

На відпочинок з дітьми взимку в Карпати туристи частенько відправляються напередодні новорічних свят. І це не дивно. В оточенні гірських краєвидів дуже легко уявити себе героєм казки. Здається, що саме тут, десь у горах, заховалася хатинка, в якій живуть Дід Мороз і Снігуронька. Навіть дорослі починають вірити у дива і розуміють, що мрії можуть здійснюватись. 

Зовсім особливим стає зимовий відпочинок у Карпатах з дітьми напередодні Різдва. Саме в цьому куточку України можна Різдво в Карпатахпознайомитися з традиціями, яких місцеві жителі дотримуються вже сотні років. У Святвечір кожного на гостя чекають 12 традиційних пісних страв. Ваша малеча буде в захваті від:

  • солодкої куті з медом і маком;
  • запашного узвару;
  • пухких вареників;
  • золотавих пампушок і пиріжків.

Але не тільки смачні страви ви будете згадувати після сімейного відпочинок у Карпатах з дітьми взимку. Особливе враження справить традиційний вертеп. Наряджені у яскраві костюми аніматори співають гостям колядки і народні пісні. У такому оточені легко уявити себе мандрівником у світ різдвяної казки.

Не останню роль в антуражі грає і оздоблення номерів і котеджів. Готелі Карпат для відпочинку з дітьми взимку підтримують традиції гуцульського краю. В дизайні кімнат переважають дерев’яні елементи. Разом с тим кожен номер — це комфортне житло, у якому не тільки приємно, а й зручно відпочивати усією родиною.

Комфортабельний та затишний номер

Відпустка у казковий край: враження на все життя

Українські Карпати вже давно успішно конкурують із закордонними гірськими курортами. Тут і свіже чисте повітря, і різноманітні розваги, і чудова кухня. Але, насамперед, гуцульський край пишається красою своєї природи і доброзичливістю місцевих жителів. Якщо бодай раз ви відвідаєте цей казковий куточок, утриматись від постійних поїздок просто неможливо. Краса і загадковість гір назавжди залишають слід у серцях своїх гостей.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000