Гірськолижний курорт Буковель (Карпати) 2024: ціни, фото, відгуки

2017-11-03 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 4,83 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Гірськолижний курорт Буковель: де оселитись, вартість проживання.

  2. Гірськолижні траси Карпат.

  3. Інші розваги у Буковелі.

  4. Оздоровчі процедури на українському гірськолижному курорті Буковель.

Відносно молодий курорт став справжньою візитною карткою Карпат, нарівні з такими легендарними об’єктами нашої країни, як Говерла та Синевир. Він вражає своєю територією, облаштуванням і впевнено рухає прогрес в цілому регіоні, який включає в себе не тільки село Поляницю, а й найближчі населені пункти. Десятки готелів, ресторанів, розважальних центрів і оздоровчих установ радо приймають туристів цілий рік. Тим не менш, свою славу гірськолижний курорт Буковель здобув саме завдяки зимовим видам спорту.

Найбільший гірськолижний курорт України

Гірськолижний курорт Буковель: де оселитись, вартість проживання

Житло бажано бронювати заздалегідь, особливо якщо плануєте поїздку на курорт напередодні Нового Року чи на інші зимові свята. Незважаючи на велику кількість варіантів, починаючи від економ-класу до розкішних апартаментів люкс, в сезон ви можете не знайти підходящого номера, так як кількість туристів величезна. Окрім селища Поляниця, можна розглянути околиці. Наприклад, готель «Коруна» в Татарові, гостьові будинки в Яблуниці. Пряма дорога від цих населених пунктів дозволяє комфортно відвідувати траси щодня. При цьому вартість проживання в готелі часто вигідніша, ніж в безпосередній близькості до підйомників.

Місце знаходження Буковеля

Вибираючи житло у гірськолижних курортах в Карпатах, намагайтеся забезпечити себе не тільки місцем для відпочинку, але і іншими привілеями, тим більше що в регіоні з цим проблем немає. Наприклад, вищезгаданий готель «Коруна», крім комфортабельних номерів, має в своєму розпорядженні і додаткові бонуси:

  • ресторан;
  • баню;
  • масаж;
  • прокат лиж;
  • більярд;
  • тренажерний зал;
  • дитячу кімната;
  • музей;
  • міні-ферму;
  • сувенірну крамницю;
  • арт-простір.

Після активних фізичних навантажень приємно зануритися в затишну атмосферу колоритного карпатського двору.

Гірськолижні траси Карпат

Лижі напрокат

Буковель – це гірськолижний курорт, де знаходиться найбільша кількість трас. Тут знайдеться заняття як для самих маленьких туристів, так і для досвідчених лижників. Сезон триває з листопада по квітень, а штучне засніження гірських схилів дозволяє комфортно кататися, не дивлячись на примхи погоди. Загальна протяжність трас – більше 50 км, найдовша – 2 132 м:

  • 12 синіх;
  • 41 червона;
  • 8 чорних.

Також є лижна траса для дітей та дитяча лижна школа. Для вас працюють 16 підйомників, останній з яких закривається о 19:30, але освітлення деяких трас працює цілодобово. Спорядження можна використовувати власне або взяти напрокат. Початківці можуть скористатися послугами тренера. Ціни гірськолижного курорту Буковель залежать від місця. Брати спорядження в готелі, де ви проживаєте, завжди дешевше, ніж в пунктах прокату поруч з підйомниками.

Інші розваги у Буковелі

Тролей

Крім катання на лижах, сноубордах і сноубайках, вас чекає безліч додаткових розваг на будь-який смак. Сноубайк – це оригінальний зимовий велосипед, в якому роль коліс виконують лижі. Він використовується для їзди по снігу, спусків по трасах, виконання трюків.

Гірськолижний курорт Буковель в 2024 році готовий також запропонувати вам хокей, льодовий каток, стрибки з трампліну Big-Airbag, катання на квадроциклах, собачих і оленячих упряжках, санях з кіньми. Крім активних розваг, можна відвідати ресторан місцевої або екзотичної кухні, попаритися в чані або сауні, відпочити в СПА-комплексі. На території гірськолижного курорту Буковеля є нічні клуби та інші розважальні заклади.

Оздоровчі процедури на українському гірськолижному курорті Буковель

Відпочинок на найбільшому карпатському курорті можна провести з користю для здоров’я. На території гірськолижного курорту в Карпатах є кілька оздоровчих і профілактичних закладів з сучасним діагностичним і медичним обладнанням.

Відпочиваючим допомагають вирішити проблеми з:

  • опорно-руховим апаратом;
  • шлунково-кишковим трактом;
  • захворюваннями сечових шляхів.

Місцева вода з мінеральних джерел Буковельська-1 і Буковельська-2 має багатий гідрокарбонатно-натрієвий склад і прирівнюється своїм впливом на організм до знаменитої Трускавецької Нафтусі.

Буковель – це найшвидший по темпам розвитку гірськолижний курорт в Україні та Європі. Це звання йому присудили ще в 2012 році, але з роками воно не втрачає своєї актуальності. Скільки б ви сюди не приїжджали, кожен раз курорт знайде чим здивувати. На нашому офіційному сайті ви можете прямо зараз забронювати номери в апартаментах, що знаходяться недалеко від українського гірськолижного курорту Буковель по привабливій ціні.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000