Бережниця чи Татарів

2022-02-22 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Одним із кращих місць в Україні для приємного відпочинку в будь-який час року є Карпати. Тут дивовижна гірська природа, чисте повітря, цікава культура та традиції. Відпочинок у цьому краї сподобається любителям активного та пасивного проведення часу. Зимовий відпочинок у Карпатах — це катання на лижах, сноубордах, народні гуляння. У теплу пору — піші екскурсії, походи в гори, сплав по річках, катання на конях, квадроциклах, велопрогулянки.

Щоб спланувати хороший відпочинок, потрібно вибрати відповідний селище. Звертайте увагу на його розташування, наявність інфраструктури, орієнтованість на туристів. Далі ми порівняємо два населених пункти Карпат і виберемо найбільш підходящий для відпустки.

Селище Бережниця: де зупинитися, що подивитися

Село БережницяБережниця — невелике село у Калуському районі Івано-Франківської області України. Сюди приїжджають щоб насолодитися тишею, чистим повітрям і красивою природою, відпочити далеко від цивілізації. Найближчі готелі розташовані в 20-30 хвилинах їзди від селища Бережниця в населених пунктах Калуш, Студинка, Мислів. Неподалік від села є кілька магазинів, де можна купити продукти, а також є кафе.

Якщо Ви хочете зайнятися зимовими видами спорту під час відпочинку — виберете найбільш підходящий курорт. У селищі Бережниця немає підйомників, а віддаленість від головного гірськолижного курорту Буковелі становить 138 км (2,5 години їзди на авто).

Селище Татарів: розваги для туристів, готелі

Село ТатарівСело Татарів — популярний еко-курорт в Івано-Франківській області. Він розташований у 13 км до головного гірськолижного курорту країни Буковелі. Туристи вибирають Татарів для відпустки, вихідних, Нового року в Карпатах, адже тут створені всі умови для приємного відпочинку.

Близькість до Буковелі дозволяє щодня кататися на кращих гірськолижних трасах країни, при цьому, вартість проживання тут у рази дешевша.

Відпочинок у Татарові прекрасний у будь-яку пору року: взимку це катання на лижах, санках по засніжених гірських трасах, влітку — велопрогулянки, екскурсії, купання в озерах і річках.

У Татарові багато ресторанів і кафе де можна насолодитися гуцульською атмосферою та спробувати місцеву кухню.
Зупинитися в Татарові можна в одному з кращих етно-готелів України “Коруна”. Вам сподобається сервіс, номери з великими вікнами та прекрасним видом на гори, наявність басейну, лазні, тенісного корту, парковки та ресторану на території готелю.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000