Чому вам варто відпочити в Буковелі влітку?

2018-03-21 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Особливості відпочинку в Буковелі влітку.

  2. Чому відпочинок у Буковелі влітку наскільки привабливий?

  3. Оздоровлення душі і тіла.

Переважна більшість із нас планує свій літній відпочинок до початку червня. Довгоочікувана відпустка – це єдиний спосіб набратися сил і зарядитися енергією. В основному люди їдуть до моря. Дуже сумно, що багато хто забуває, наскільки дивовижними та захоплюючими можуть бути літні Карпати.

Вид на гори

У Карпатах немає морського узбережжя. Але замість цього тут є унікальний колорит, який створюють Карпатські гори і особливі місцеві жителі. Завдяки цьому літній відпочинок у Буковелі перетворюється в неповторну та незабутню пригоду для всіх членів родини.

Краєвид Буковеля

Особливості відпочинку в Буковелі влітку

Є багато причин поширення стереотипів стосовного того, що в Буковелі варто відпочивати лише взимку. Можливо, ви здивуєтесь, але саме в наших Карпатах знаходиться один із найкращих гірськолижних курортів Європи. Щоправда, ціни зимою теж не надто відстають. Але на відпочинок у Буковелі влітку ціни набагато нижчі, ніж в тій самій Одесі чи на інших морських курортах.

Світанок

Всі, хто звик бачити гірські вершини повністю вкритими снігом, навіть не уявляють, наскільки відрізняється природа взимку і влітку. Будь-який досвідчений мандрівник здивується, наскільки різними бувають Карпатські гори в залежності від конкретної пори року. Взагалі ми радимо побувати в Карпатах як мінімум чотири рази: весною, влітку, восени і взимку. Оцінити контраст краще всього ви зможете, оселившись в готелі «Коруна» в Татарові.

Карпатський пейзаж

Слід зазначити, що не лише українці насолоджуються атмосферою літнього Буковеля в літню пору. Поляки і австрійці, поглянувши на ціни популярних європейских курортів і побачивши наші з вами красоти, тепер відпочивають лише у нас. Жителі цих країн дуже часто вирушають в гори, щоб поповнити запаси життєвих сил та енергії.

Карпати: вид з висоти

Чому відпочинок у Буковелі влітку наскільки привабливий?

Літній відпочинок у горах привертає увагу все більшої кількості мандрівників. Які переваги Буковеля вважаються найголовнішими? Великий вибір варіантів для активного та пасивного відпочинку:

  • Дехто визнає лише активний відпочинок. Такі люди полюбляють підійматись високо в гори, а також з радістю відправляються в пішохідні походи до місцевих визначних пам’яток.
  • Поціновувачі активного дозвілля зможуть спуститися на байдарці повноводними ріками.
  • Чиста вода гірських рік та озер і спів птахів комусь дасть більше приємних вражень, ніж багатолюдний морський пляж.
  • Для любителів спокійного і тихого відпочинку передбачені прогулянки на свіжому повітрі, які дозволяють сповна насолодитися мальовничою природою.
  • Щоб ознайомитися з місцевими визначними пам’ятками, варто замовити екскурсію, бажано з професійним гідом.

Літні розваги в Буковелі

Радують ціни, які влітку здивують абсолютно кожного. Щоб зекономити ще більше, радимо вам селитися в сусідніх селах. Наприклад, у Татарові дуже хороші готелі, які за якістю послуг не гірші за Буковель, але разом з цим ціни набагато приємніші. Також радує той факт, що і туристів тут набагато менше. Тож вважайте, що всі Карпатські гори до ваших послуг.

Татарів

Оздоровлення душі і тіла

Карпати – це один великий оздоровчий центр. Тут практично на кожному кроці знаходяться джерела з чистими мінеральними водами. Якщо ви страждаєте на захворювання шлунка, кишкової системи чи нирок, така подорож однозначно піде вам на користь. Також не слід забувати про лазню та сауну, які допомагають дбати про фізичну форму.

Мінеральне джерело Карпат

Буковель – це чудове місце для якісного сімейного відпочинку. Варто нагадати про чудові і неповторні озера Буковеля. Тож у вас буде чудова нагода позасмагати і поплавати. І якщо ви приймете рішення не їхати в цьому році на море, то нічого не втратите.

Штучне озеро Буковеля

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000