Номери «люкс» і «напівлюкс» в готелі «Коруна»: в чому відмінність?

2022-10-31 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Готель «Коруна» розташований в Татарові. Це живописний карпатський курорт в 20 хвилинах їзди від Буковелі. Ми надаємо своїм гостям великий вибір номерів і додаткові послуги. У готелі є номери категорії «люкс» і «напівлюкс» для комфортного відпочинку в Карпатах. Всі номери чисті, світлі, з великими вікнами і балконами, оснащені сучасною меблями, телевізором і Wi-Fi. Обидва типи номерів комфортні для проживання, але є в них і відмінності в додаткових зручностях і не тільки.Номер полулюкс в готелі Коруна

Відмінності номерів «люкс» і «напівлюкс» в готелі «Коруна»

  • Різна площа. Номери «люкс» – це розкішні номери, що складаються зі спальні і гостинної з виходом на балкон, загальною площею номера 43 м2. «Напівлюкси» представляють собою комфортні номери площею від 19 до 26 м2, які складаються з однієї кімнати та ванної кімнати.
  • Різне оформлення. Номери «люкс» оформлені в колоритному гуцульському стилі, обставлені меблями з натурального дерева і натуральних тканин. Картини і будь-які деталі інтер’єру тут переносять нас в час, коли цінувалися натуральність, природність і українські традиції. Затишку і романтичності номерам «люкс» і «напівлюкс» надає камін, що розташований на кожному поверсі в загальному гостинному будинку. Номери «напівлюкс» мають більш простий, але не менш привабливий гуцульський інтер’єр. Вони розміщені в автентичних домівках початку 20 століття, відреставрованих зі збереженням особливостей будови давніх часів у поєднанні з сучасним комфортом. Тут ви почуваєте історію та традиції Карпат. З вікон і терас номерів «люкс» і «напівлюкс» відкривається неймовірна панорама природи Карпат.
  • Різний благоустрій. Номери «люкс» обладнані великим ліжком, диваном, шафою, письмовим столом, сейфом, 2 телевізорами, кондиціонером, електрочайником, феном, халатами, набором посуду для приготування чаю та кави. Також там є ванна кімната з ванною або душовою кабіною. «Напівлюкс» також оснащений всім необхідним для комфортного відпочинку. У номерах є велике ліжко, шафа, телевізор, сейф, електрочайник, фен, письмовий стіл, набір посуду для приготування чаю та кави, а також ванна кімната з ванною або душовою кабіною.

Як замовити «люкс» або «напівлюкс»?

Хочете комфортно відпочити в Карпатах? Ласкаво просимо в готель «Коруна», тут кращі номери категорії «люкс» і «напівлюкс» за доступними цінами. Незалежно від типу номера, в етно-отелі «Коруна» ви отримаєте прекрасний сервіс і умови для відпочинку. Забронювати номер в «Коруні» можна за телефоном 067 442 6000 або у нас на сайті онлайн.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000