Риболовля як окремий вид відпочинку у Карпатах

2022-12-08 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Риболовля – найпопулярніший вид дозвілля серед чоловіків, і у багатьох вона має навіть культовий статус, бо займаючись риболовлею, повністю занурюєшся в зовсім інший світ, де ти віч-на-віч з природою і вичікуєш свою здобич, як робили наші пращури. Це дуже цікава та азартна гра, не позбавлена здорового глузду, і вона обіцяє всім учасникам безліч позитивних емоцій.

Переваги риболовлі в Карпатах

Риболовля в КарпатахЯкщо ви збираєтесь їхати на відпочинок до українських Карпат, то вам обов’язково потрібно відвідати риболовлю! Це одна з найпопулярніших розваг на західній Україні. Що може бути кращим за риболовлю в оточенні мальовничих гір і кришталево чистої річки з безліччю чудової рибки.

На околицях Буковеля можна легко зловити форель або харіуса, навіть на власноруч приготовану наживку. Знавці запевняють, що найкращий час для лову риби в Карпатах – це вечірні сутінки, коли величезна кількість комах починає витати в повітрі, в тому числі над водою . Риба відчуває це і прагне зловити свою здобич.

Якщо ви вирішили порибалити в районі Буковелі, то на вас чекають:

  • захоплюючі дух краєвиди та чисте гірське повітря;
  • повноцінний відпочинок у лоні гірської природи;
  • прекрасний сервіс та можливість провести відпочинок дуже комфортно в рамках будь-якого бюджету;
  • можливість придбати або взяти в оренду всі необхідні снасті та наживку для риболовлі;
  • ідеальний сімейний відпочинок.

Піймайте свій успіх за хвіст – риболовля в Карпатах залишиться у вашому серці назавжди як найяскравіше і найвеселіше дозвілля!

Де порибалити в Карпатах

Куди піти порибалити? Рекомендуємо річку Прут: у верхній течії Прута та його притоках найчастіше зустрічаються форель, голавль, гольян, піскар, бистрянка, щипавка, підкамінник, трохи рідше – лосось дунайський, подуст, вусач, уклея, минь, дуже рідко – рибець, голець, бички, чоп. Тобто риби повно на різний смак – і хижаків, і мирних.

Прут на мапі Річка Прут на мапі

Форель із Пруту Форель з Пруту

Де рибалці орендувати номер для риболовлі на Пруті

Якщо ви хочете комфортно та різноманітно провести свою відпустку у Карпатах, то на вас чекає етно-готель “Коруна”, що в селі Татарів недалеко від Буковелю. Річка Прут протікає прямо через Татарів, тому час на дорогу вам витрачати не доведеться. Гостинні господарі запропонують вам затишний та комфортний номер, смачну українську кухню на основі старовинних гуцульських рецептів та багато розваг на будь-який смак. І однією з таких розваг є риболовля – на околицях готелю є багато “рибних” місць, де вам гарантований відмінний улов і приємні емоції. Понад 70 видів риб, які живуть в екологічно чистій гірській воді Карпат, чекають на вас влітку та взимку!

Для бронювання номера в етно-готелі “Коруна” телефонуйте за номером 067 442 6000.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000