Походи по Карпатам 2023: куди піти? Вибір маршруту

2021-08-26 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Одним із найпопулярніших туристичних напрямків в Україні є Карпати. Дивовижні гірські пейзажі, красива природа, чисте повітря, безліч варіантів для проведення дозвілля — все це приваблює туристів із різних куточків нашої країни та не тільки. Сповна насититися красою пейзажів і побачити якомога більше пам’яток цієї місцевості дозволяють походи по Карпатам. Такий спосіб проведення часу припаде до душі цінителям активного та пасивного відпочинку.

Як організувати похід по Карпатам

Походи по Карпатам: найкращі маршрутиКарпати — це велика гірська система, розташована на території Словаччини, Польщі, Румунії, Чехії, Угорщини та України. У нашій країні Карпати розташовані на території 4 областей: Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької. На більшій частині ростуть хвойні дерева, дуби, ліщини, буки. З висоти гір спускаються великі річки Черемош, Прут, Стрий. Також у Карпатах є соляні печери з цілющими властивостями та озера: Синевир, Несамовите, Бребенескул.

Всю цю красу можна побачити, відправившись у похід. Щоб екскурсія пройшла вдало, безпечно та залишила лише позитивні враження, краще планувати похід разом із досвідченим гідом. Він підкаже Вам яку програму краще вибрати, враховуючи Ваші побажання. Ви зможете відправитися в дводенний, триденний, чотириденний похід із дітьми, в компанії друзів або колег. Крім групових екскурсій, можна також замовити індивідуальні походи з гідом.

Походи по Карпатам у 2023 році: найкращі маршрути

  • Похід по Східним Горганам. Маршрут проходить по диким куточкам Карпат, триває 3 дні. Ви опинитеся в дивовижному регіоні Горгани, який славиться розписами на схилах гір. Навколо незаймана природа та чисте повітря;
  • Похід по Боржаві. Нескладний триденний маршрут, який підійде для новачків. Ви будете проходити місцевість на схилах гірських хребтів над селищами Воловець і Пилипець. Особливою популярністю цей маршрут користується влітку та восени, в сезон брусниці, ожини та чорниці;
  • Похід по Чорногірському хребту. Досить складний чотириденний маршрут по Карпатам, який є найбільш популярним серед туристів. За час походу Ви пройдете двотисячники Карпат і побачите знамениту Говерлу;
  • Гуцульські Альпи. Маршрут проходить по межі України та Румунії, в місцевості з обривистими гірськими хребтами та скелями. Гуцульські Альпи відрізняються від звичних карпатських вершин своїми мальовничими видами.

Де зупинитися в Карпатах під час походу

Де зупинитися в Карпатах під час походуЯкщо Ви шукаєте затишне місце поруч із Буковелем для відпочинку в Карпатах — зверніть увагу на готель “Коруна”. Це один із кращих етно-готелів Європи, який розташований у селищі Татарів (15 км від Буковелю). Тут створені відмінні умови для відпочинку в будь-якій компанії:

  • Затишні номери в гуцульському стилі класу “Стандарт”, “Напівлюкс”, “Люкс”;
  • Ресторан, де можна спробувати місцеві страви;
  • Баня та басейн;
  • Парковка для авто;
  • Дитяча кімната.

Забронювати номер перед поїздкою в Карпати Ви зможете на сайті готелю “Коруна”.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000