Криворівня чи Татарів

2022-02-21 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Відпочивати в Карпатах приємно в будь-який час року! Взимку сюди приїжджають любителі гірськолижного спорту, щоб покататися на лижах або сноубордах, скуштувати смачний глінтвейн, насолодитися атмосферою народних гулянь під час новорічних свят. У теплу пору року відпочивати в Карпатах не менш весело: катання на конях, квадроциклах, піші екскурсії, походи в гори, велопрогулянки, сплави по річках, купання в озерах і багато іншого.

Щоб Ваш відпочинок у Карпатах вийшов приємним і захоплюючим, відповідально підійдіть до його планування. Головне завдання — не помилитися з вибором населеного пункту. У цій статті ми порівняємо два селища в Івано-Франківській області та виберемо найбільш підходящий курорт для відпустки.

Селище Криворівня: де зупинитися, чим зайнятися

КриворівняКриворівня — старовинне високогірне гуцульське село на Україні, розташоване в Верховинському районі Івано-Франківської області. Це невелике селище знаходиться в долині річки Черемош. Гірська природа, приємний клімат і свіже повітря — за цим у цей край приїжджають туристи. Зупинитися тут можете в одному з готелів: «Зірка Межигір’я», «Будинок різьбяра», «Еко-котедж», «Ясний будинок».

Недоліком селища Криворівня є відсутність підйомників, віддаленого від головного гірськолижного курорту Буковель (година їзди), а також недостатньо розвинена інфраструктура для туристів.

Селище Татарів: розваги, готелі

Татарів — ще одне гуцульське селище в Івано-Франківській області. На відміну від села Криворівня, селище Татарів більш орієнтований на туристів:

  • Розвинена туристична інфраструктура;
  • Багато гуцульських ресторанів, кафе, готелів, хостелів;
  • Екскурсійні програми для туристів.

Взимку можна покататися на лижах, санках, сноубордах. Професіонали зможуть кататися на кращих гірськолижних трасах України, адже в 13 км від Татарова розташований курорт Буковель.

Гори ТатарівЩе одна “родзинка” Татарова — готель “Коруна”. Це кращий етно-готель Західної Європи. З великих вікон номерів відкриваються прекрасні види на гори. Готель виконаний у гуцульському стилі, що дозволяє ще більше перейнятися колоритом Карпат. Вам напевно припаде до душі автентичний стиль готелю, а також наявність басейну, тенісного корту, лазні, ресторану на території.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000