Куди поїхати з дітьми весною по Україні? Туризм в Карпати в березні, квітні, травні

2021-02-18 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Плануєте сімейний відпочинок з дітьми і хочете поїхати подалі від галасливого міста? Тоді вирушайте в Карпати! Цей куточок України особливо гарний весною: квітучі долини, дивовижні гірські пейзажі і незаймана природа.

Як провести відпустку в Карпатах весною?

Сім'я з дітьми на природі в Карпатах

Природа та особлива атмосфера Карпат цілий рік приваблює туристів. Тут є чим зайнятися не тільки взимку, але і в теплу пору. Навесні Карпати приваблюють різноманіттям краси, чистим повітрям, приємним кліматом і сонячною погодою. Чому варто поїхати на відпочинок з дітьми в Карпати:

  • Приїхавши сюди в березні, Ви зможете кататися на лижах і сноубордах. Сніг в Карпатах часом лежить до середини травня, тому навесні можна зайнятися гірськолижним спортом в цьому краї;
  • У квітні популярний не менш цікавий спорт — сплав по гірській річці на байдарках або катамарані. Саме навесні стрімкими річками стають не тільки Тиса і Черемош, а й невеликі струмочки;
  • Цікавим дозвіллям в Карпатах також стануть маршрути по ущелинах. Ви будете спостерігати красиві весняні пейзажі, коли вся природа прокидається після довгого зимового сну. Ви взберетесь на вершину гори, де ще лежить сніг, а після — знову поринете в теплу весну. Такі прогулянки можна організувати з гідом;
  • Відмінною ідеєю стане організація сімейної фотосесії з дітьми серед красивих весняних пейзажів Карпат;
  • Активний відпочинок для всієї родини можна організувати в мотузковому парку Буковелі. Тут багато атракціонів на будь-який смак: дерев’яні платформи, мости і гойдалки, тарзанки, канатні переходи, сходи.

Переваги відпочинку в Карпатах весною

Багато туристів вирушають у Карпати саме в теплу пору року. З настанням весни людей на курорті стає менше, що дозволяє провести відпустку з рідними більш спокійно і комфортно. Вартість житла, підйомників та екскурсій в теплу пору року стає нижче, ніж в завантажений зимовий сезон. Забронювати номер в хорошому готелі навесні також буде легше.

Де зупинитися в Карпатах?

Готель Коруна для відпочинку в Прикарпатті

Якщо Ви шукаєте сімейний готель недалеко від Буковеля, але далеко від галасливих трас — тоді обирайте готель “Коруна”. Це популярний етно-готель, який розташований в селищі Татарів, що в 15 км від Буковеля. Вартість проживання тут цілком доступна, а сервіс та інтер’єр — на високому рівні.

Тут Ви зможете забронювати комфортний номер для всієї родини з красивим видом на гори. Для Вашого комфорту на території є: сауна, чан з травами, басейн під відкритим небом, тенісний корт, ресторан, дитяча кімната, парковка. На ресепшені можна замовити екскурсії до Ворохти, Буковель, Яремче, на Говерлу та в інші туристичні місця.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000