Куди поїхати на Різдво: цікава ідея та приблизний бюджет

2017-11-26 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Свято у горах.

  2. Найкраще місце.

  3. Веселі розваги.

  4. Ціна питання.

  5. Гайда в гори на Різдво!

Свято в горах

Різдво Христове – одне з найбільш значних свят у світі. Воно давно вже стало найсвітлішим днем не лише для церковної спільноти, але й для усіх інших людей. Разом із народженням Христа ми вихваляємо усе гарне і щире, що є в нас. Тому Різдво – це один з найособливіших днів у році. От і намагаємося ми провести святкові дні з особливим розмахом у колі близьких та друзів.

Багато хто заздалегідь планує святкування 6 та 7 січня і мріє про цікаву подорож на ці дні. Тим більше що вони припадають на зимові канікули. Погодьтеся: особливе свято заслуговує того, щоб провести його в особливому місці. Ідеальний варіант – це вирушити на Різдво у Карпати в Буковель.

Котедж у святкових вогниках

Найкраще місце

Безумовно, перша причина того, що гори – це найкраще місце для зимових свят, – неймовірна краса. У справжній казковій атмосфері неможливо залишитися байдужим. Тут гостро відчуваєш всі емоції та близькість з природою. Якщо ви ще не мали нагоди побувати взимку в горах, саме час спланувати поїздку і вирушити на Різдво в Карпатах у 2023 році. Тим більше що готель в Карпатах краще бронювати завчасно. Тож не гайте часу.

Друга перевага свята у Буковелі або його околицях – це гуцульські традиції. Тут проводять Різдво не так, як звикли це робити у великих містах. Гуцули бережуть українські традиції, кожного року відтворюючи незвичайну атмосферу Святвечора. Так, саме гуцули знають найбільше різноманітних колядок, а головне – люблять і вміють їх співати. А що може бути краще, ніж вечеря у супроводі мелодичних переливів пісень, що славлять народження Христа?Святковий стіл

Третя причина вирушити на канікули у гори – це можливість насолодитися неймовірними стравами гуцульської кухні. Оскільки саме напередодні 7 січня закінчується різдвяний піст, місцеві кухарі перевершують себе, подаючи до столу:

  • запечені реберця та рибу;
  • холодець;
  • голубці з грибами;
  • ароматну буженину;
  • грибну юшку;
  • безліч різноманітних вареників та пиріжків.

Погодьтеся, вдома навряд чи вдасться поласувати бодай половиною подібних смачнючих страв.

Веселі розваги

Ще одна причина, що спонукає туристів проводити Різдво у Карпатах, – це можливість випробувати популярні розваги Буковелю. Тут можна:

  • долати круті схили на лижах;
  • виписувати піруети на ковзанах;
  • тренувати надзвичайні трюки на сноуборді;
  • захоплюватися вітром, катаючись на собачих упряжках.

Хіба не варта така можливість краплинки рішучості, яка дозволить поїхати на відпочинок в Карпати на Різдво?

Ціна питання

Не секрет, що саме на зимові канікули ціни у Буковелі сягають найвищої точки. Дорожче за все обходиться проживання. На Популярний готель «Коруна»тереторії Буковелю двомісний номер стандарт на Святвечір навряд чи обійдеться дешевше, ніж 5-6 тисяч гривень. На щастя, з 7 січня період найвищих цін починає спадати, і в цей день оренда кімнат обійдеться приблизно у 3 тисячі. Однак це все одно чималі гроші. А якщо додати витрати на святковий стіл та розваги, стає зрозуміло: зустріти Різдво в Карпатах – це мрія не з дешевих. Але не варто одразу опускати руки. Якщо є бажання, можна знайти й вихід.

Люди, що вже не раз відпочивали на свята у горах, знають: комфортні та затишні готелі є не тільки на тереторії Буковелю. Так, зовсім недалеко від курорту розташоване мальовниче село Татарів. Якщо бронювати номери в місцевих готелях, наприклад у «Коруні», можна заощадити чималі гроші. Навіть на Різдво ціни на кімнати та апартаменти тут набагато нижчі, ніж вартість житла у розрекламованих комплексах Буковелю. При цьому сервіс та умови тут відповідають найвищому рівню. От і виходить, що вибравши готель Татарова, можна значно зекономити.

Гайда в гори на Різдво

Подаруйте собі та близьким справжнє свято. Не вагайтеся: рішення поїхати на Різдво в Карпати не принесе розчарувань. Насолоджуйтеся казковою природою, справжніми українськими традиціями та надзвичайно смачною кухнею. Катайтеся на лижах та сноуборді, випробовуйте різноманітні розваги Буковелю, і не забувайте: особливі моменти – найцінніше, що є в нашому житті. І у ваших силах подарувати собі та рідним цілу скарбницю надзвичайних спогадів.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000