Куди їхати: Драгобрат чи Буковель?

2019-04-08 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Буковель – різноманіття, розвиток, сучасність.

  2. Переваги та особливості Драгобрата.

  3. Що краще: Драгобрат чи Буковель?

Карпати – місце, де знаходяться найкращі гірськолижні курорти країни. Туристи приїжджають сюди в пошуках аутентичності, колориту, особливих розваг. На території регіону є дві перлини, які носять імена Буковель і Драгобрат.

Краса весняних Карпат

Буковель – різноманіття, розвиток, сучасність

Буковель – один із наймасштабніших та найбагатших курортів України. З кожним роком він стає більшим, яскравішим, цікавішим. Знаходиться курорт в самому серці Прикарпаття. Навколо – змішані буково-хвойні ліси, які відомі своїм цілющим повітрям.

Неймовірні пейзажі Буковеля

Переваги відпочинку в Буковелі – це:

  • Велика територія із сучасними готелями на будь-який смак та гаманець. Тут і класичні готелі зі спа та басейнами, і затишні котеджі, і невеличкі будиночки. Можна обрати житло поза територією курорту. До прикладу, ціни готелю Коруна нижче, а сервіс нічим не гірше.
  • Можливість вибрати одну із 63 ідеальних гірськолижних трас. Тут катаються на лижах, сноубордах, сноутьюбах. Сезон закінчується лише пізньої весни. Гості курорту можуть вибрати серед великої кількості цікавих зимових розваг, серед яких – катання на справжній собачих упряжках! Завдяки такому різноманіттю Буковель вважається найкращим гірськолижним курортом України.
  • Велика кількість розваг. Кожного року курорт поповнює список розваг для своїх гостей. Якщо раніше сюди приїжджали лише заради катання на лижах, то тепер туристи можуть відвідувати розважальні центри, їздити на екскурсії, відвідувати різноманітні етнофестивалі та ярмарки.
  • Розваги для дітей. На території Буковелю є справжній дитячий табір високого рівня.
  • Якісне обладнання. Гості курорту можуть спокійно користуватися послугами зіп-байкінгу, кататися на тролеї (найдовшому в Україні, до речі), милуватися пейзажами зі спеціальних оглядових підйомників.

на курорті є житло на будь-який смак

Буковель – це сучасний приклад успішного і популярного курорту. Сюди приїжджають гості не лише з України, але і з Європи. Величезний плюс курорту саме в тому, що він постійно розвивається, пропонує своїм клієнтам щось нове і цікаве.

Буковель дуже масштабний і різноманітний курорт

Переваги та особливості Драгобрата

Драгобрат – найбільш високогірний курорт країни, який знаходиться на висоті в 1400 метрів над рівнем моря. Це особливе місце, де природний сніжний покров тримається до кінця весни. Сюди приїжджають саме для того, щоб покататися на лижах серед вікових хвойних лісів та альпійських долин. Курорт користується великою популярністю серед любителів активного відпочинку, тому дилема «Драгобрат чи Буковель?» з’являється регулярно.

Драгобрат – найбільш високогірний курорт країни

Драгобрат має багато своїх переваг. Головні серед них такі:

  • Недоторкана природа. На відміну від Буковелю, Драгобрат не настільки закований в пута цивілізації. Катання на лижах тут проходить серед пейзажів недоторканої природи.
  • Тиша і спокій. Драгобрат – ідеальне місце для тихого сімейного або романтичного відпочинку. Тут не так багато людей, тому можна із задоволенням гуляти місцевістю, насолоджуватися пейзажами навколо.
  • Можливість фрірайду. На курорті є місця для фрірайду. Для цього достатньо скористатися ретраком, а після можна гасати по природних дорогах скільки заманеться.
  • Траси для різного рівня підготовки. Курорт пропонує обрати для себе трек, який би був максимально комфортним для катання.

Сніг на Драгобраті лежить дуже довго

Варто зазначити, що Драгобрат – дуже романтичне місце, де приємними є не лише пейзажі, але й ціни. В будь-яку пору року можна заселитися в затишний номер готелю, спробувати місцеву кухню, провести теплий вікенд в горах.

Пейзажі Драгобрату перехоплюють дух

Що краще: Драгобрат чи Буковель?

Що краще: Драгобрат чи Буковель? Відповісти непросто. Буковель – прекрасний варіант для тих, хто любить європейський тип відпочинку. Там є спа-салони, розважальні центри, усі можливі блага цивілізації. Драгобрат приваблює гостей саме своєю тишею, недоторканою красою.
На вибір курорту впливає багато факторів. Це й ціни (Буковель дорожче), і вибір трас, і умови проживання. Найкращим рішенням буде відвідати обидва курорти, щоб мати змогу зробити вибір на основі власних вражень.

Буковель - курорт для активного відпочинку

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000