Надзвичайний Буковель: краса Карпатського краю влітку

2017-08-13 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Гори влітку.

  2. Буковель – курорт європейського рівня.

  3. Істинна краса Карпатського краю.

  4. Найкрасивіші куточки Карпат.

  5. Сонячний настрій.

Квітучі Карпати

Гори влітку

Коли гірські схили повністю вкриваються трав’яним килимом, а в лісах починають стигнути гриби та ягоди, саме час вирушати на відпочинок в Буковель. Особливий клімат Карпат, мальовничі краєвиди та доброзичливість місцевих жителів з кожним роком приваблюють все більше туристів. Рано чи пізно всі справжні поціновувачі краси природи обов’язково приїжджають у гори влітку.

Буковель – курорт європейського рівня

Коли біля Поляниці тільки почав рости новий сучасний курорт, мало хто вірив, що з цього щось вийде. А сьогодні вже можна сказати відверто: Буковель – гідний конкурент європейським курортам. Тут є чим здивувати гостей будь-якого віку. Особливим розмаїттям вирізняються літні розваги:

  • водні атракціони;
  • екстрим-парк;
  • велосипедний парк;
  • дитячий центр розваг.Номери готелю - готель Коруна

Перекусити можна в одному із затишних ресторанів, а випити горнятко запашної кави – в невеличкому кафе.

Мандрівники охоче зупиняються як на території курорту, так і в затишних котеджах за його околицею. Тут все залежить від бажань відпочивальників: комусь краще провести відпустку в гамірливій веселій обстановці, а хтось давно мріяв про тишу та гармонію з природою. До речі на відпочинок в Буковелі влітку ціни значно нижчі, ніж взимку, що дозволяє значно економити на оренді номерів.

Гори у квітах

Істинна краса Карпатського краю

Яким би сучасним та гарним не був головний курорт Карпат, найчастіше сюди приїздять за іншим. Збираючись на відпочинок в Буковель влітку в 2023 році, мандрівники мріють про те саме, що вабило сюди мільйони людей до них – про надзвичайну красу гір. І переоцінити унікальну мальовничість краю неможливо. Схили, вкриті квітами і травами, багаторічними лісами, виглядають такими величними і прекрасними, що захоплює подих.

Найкрасивіші куточки Карпат

Поблизу відомого курорту є безліч куточків, які варто відвідати влітку. Саме в цей час гори виглядають особливо ошатно.Квітуча Говерла Пропонуємо побувати біля пам’яток, які не перший рік входять в рейтинг найгарніших та найцікавіших місць в Карпатах.

Туристи сходяться на думці, що кожен гість гуцульського краю повинен побувати на вершині Говерли. Ця красуня бачила вже безліч переможців, які долали шлях до її піку. Але для кожного мандрівника підкорення Говерли – це дещо особливе, значне і неповторне. Якщо з якихось причин ви не хочете або не можете пройти цей шлях пішки, можна орендувати всюдихід, яких доправить вас прямісінько до вершини. Можливо, такий варіант менш цікавий, але значно швидший.

Карпатські водоспади – ще одна гордість гостинного краю. Кожен з них – це неповторний витвір природи з особливим характером.Женецький Гук Пробій – бурхливий красень, що вражає туристів повноводністю і силою. Невеличкий водоспад Дівочі сльози припадає до душі відпочивальникам як найспокійніший серед своїх побратимів. А ось Женецький Гук славиться як один з найбільших та гамірливих водоспадів краю. Ці водні чудеса природи особливо прекрасні в теплі місяці. Збираючись на відпочинок в Буковель влітку, обов’язково побувайте біля карпатських водоспадів.

Цікавість і захоплення в туристів викликає і стежка Довбуша. Унікальний куточок, який приваблює не лише красою, а й легендами. Вважається, що саме тут була одна із схованок відомого борця за свободу Олекси Довбуша. Існує легенда, що лідер повстанців десь тут, поміж скель, заховав скарби. Знайдуться вони колись чи ні – невідомо, але таємничість стежки приваблює гостей Карпат не менше, ніж мальовничість краєвидів.Стежка Довбуша

Сонячний настрій

Якщо у ваших планах на літо є хоча б декілька вільних днів, обов’язково приїжджайте на відпочинок в Буковель в 2023 році. Адже саме тут природа насичує справжнім позитивом, дарує сонячний настрій навіть в похмурі дні.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000