Головна сторінка Блог Незабутній гастрономічний тур у Карпати
Зміст:
Перше, що спадає нам на думку, коли ми мріємо про ідеальний відпочинок, — це, звичайно ж, смачна їжа. Без сумніву, ідеї про те, щоб спробувати щось смачненьке під час туризму в Карпатах, не залишають нас більшість часу. Що ж, допоможемо вам здійснити справжній гастрономічний тур в Карпати та поговоримо про те, чим саме зможуть здивувати наші рецептори найкращі заклади в одному з найпопулярніших курортів України.
Поїздка в Карпати влітку дасть змогу вам упевнитись, що ці землі відомі своєю багатою культурою й високим рівнем закладів із давніми традиціями, які закладалися багато років тому. У Карпатах ледве не кожен заклад здивує вас різноманітністю й оригінальністю кухні, і ви напевне отримаєте неймовірне гастрономічне задоволення! Головне — ніколи не боятися пробувати щось новеньке і давати надію старанним кухарям на підкорення вашого серця фірмовими стравами. Так, на вас уже чекає список карпатських ресторанів, де можна і поїсти, і побачити щось незвичне й цікаве.
1. Ресторан «Fabbrica» в Івано-Франківську.
Родзинкою молодіжного ресторану «Fabbrica» є загальновизнаний факт, що в ньому професійно готують тільки за італійськими рецептами, але з українських продуктів: українська горгондзола, полента, моцарела… А всім керує дівчина — фіналістка шоу «Пекельна кухня», що транслювалося на «1+1». Тільки уявіть той рівень майстерності і креативності, із яким готують страви у «Фабриці»!
Окрім цього, щоп’ятниці ввечері у закладі влаштовують танці. Танцюють насамперед офіціанти, але якщо й вам захочеться до них приєднатися, зупиняти вас точно ніхто не буде!
2. Ресторан «MontBlanc» у Буковелі.
«MontBlanc» — це ніщо інше, як власний затишний шматочок Швейцарії на території України. Тут подають європейські страви, приготовані з якісних українських продуктів. Надзвичайною смакотою відрізняється форель із грибами, адже це не тільки вдалий спосіб досхочу наїстися, але ще й варіант затишно посидіти з близькими друзями серед чудового краєвиду гірських пейзажів Буковелю, в атмосфері розкоші й шику.
3. «Гуцульщина» в Яремче
Одразу відзначимо, що цей заклад відрізняється своєю винятковістю й оригінальністю. Будівля ресторану була створена ще у 1965 році. Повністю з дерева, вона виконана без єдиного цвяха! Таким чином раніше будували церкви, яких зараз багато є в музеях Прикарпаття та Закарпаття. Тому зовнішній вигляд закладу вражає навіть дуже стриману й скептичну людину.
Інтер’єр ресторану можна роздивлятися годинами: величезна кількість гуцульських цікавинок, карпатські сокири на стінах, піч на дровах зі старовинними орнаментами і ще багато чого незвичайного. Краще побачити все на власні очі під час туризму в Карпатах!
У ресторані «Гуцульщина» вам запропонують скуштувати страви прикарпатської кухні: форель у сметанному соусі, курку в медовому соусі, деруни з білими грибами. Подають ці витвори мистецтва у спеціальному керамічному посуді, зробленому майстром власноруч!
4. «Підкова» в Перечині
«Підкова» в Перечині — це один із культових ресторанів Закарпаття, хоча б тому, що тут ви можете спробувати жаб’ячі лапки. Так-так, справжній французький делікатес! І цією стравою в «Підкові» ви точно не обмежитеся. Офіціанти із задоволенням запропонують вам банош зі шкварками та бринзою, «страпачки з грибних омачков» (картопля з галушками і грибною підливкою). Одним словом, будьте готовими до нових вражень і немаленьких порцій!
Чому ж тут так важко обрати улюблений заклад? Виділити лише один серед такої кількості насправді якісних закладів просто неможливо! Щоб переконатися у високому рівні ледве не кожного ресторану, зважуйтеся на туризм в Карпатах, щоб оцінити майстерність місцевих кулінарів самостійно!
Всі питання можете задати адміністратору по телефону
067 442-6000
Всі права захищені 2020-2024 ©
Продовжуючи користуватися цим сайтом, ви згодні з умовами нашої політики використанняcookie файлів