Незабутній гастрономічний тур у Карпати

2018-06-04 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Про що ми здебільшого мріємо на відпочинку?

  2. Справжній гастрономічний тур карпатськими ресторанами.

Про що ми здебільшого мріємо на відпочинку?

Перше, що спадає нам на думку, коли ми мріємо про ідеальний відпочинок, — це, звичайно ж, смачна їжа. Без сумніву, ідеї про те, щоб спробувати щось смачненьке під час туризму в Карпатах, не залишають нас більшість часу. Що ж, допоможемо вам здійснити справжній гастрономічний тур в Карпати та поговоримо про те, чим саме зможуть здивувати наші рецептори найкращі заклади в одному з найпопулярніших курортів України.

Поїздка в Карпати влітку дасть змогу вам упевнитись, що ці землі відомі своєю багатою культурою й високим рівнем закладів із давніми традиціями, які закладалися багато років тому. У Карпатах ледве не кожен заклад здивує вас різноманітністю й оригінальністю кухні, і ви напевне отримаєте неймовірне гастрономічне задоволення! Головне — ніколи не боятися пробувати щось новеньке і давати надію старанним кухарям на підкорення вашого серця фірмовими стравами. Так, на вас уже чекає список карпатських ресторанів, де можна і поїсти, і побачити щось незвичне й цікаве.

Справжній гастрономічний тур карпатськими ресторанами

1.  Ресторан «Fabbrica» в Івано-Франківську.

Молодіжний ресторан «Fabbrica» в Івано-Франківську

Родзинкою молодіжного ресторану «Fabbrica» є загальновизнаний факт, що в ньому професійно готують тільки за італійськими рецептами, але з українських продуктів: українська горгондзола, полента, моцарела… А всім керує дівчина — фіналістка шоу «Пекельна кухня», що транслювалося на «1+1». Тільки уявіть той рівень майстерності і креативності, із яким готують страви у «Фабриці»!

Окрім цього, щоп’ятниці ввечері у закладі влаштовують танці. Танцюють насамперед офіціанти, але якщо й вам захочеться до них приєднатися, зупиняти вас точно ніхто не буде!

2. Ресторан «MontBlanc» у Буковелі.

Ресторан «MontBlanc»

«MontBlanc» — це ніщо інше, як власний затишний шматочок Швейцарії на території України. Тут подають європейські страви, приготовані з якісних українських продуктів. Надзвичайною смакотою відрізняється форель із грибами, адже це не тільки вдалий спосіб досхочу наїстися, але ще й варіант затишно посидіти з близькими друзями серед чудового краєвиду гірських пейзажів Буковелю, в атмосфері розкоші й шику.

3. «Гуцульщина» в Яремче

Ресторан «Гуцульщина»

Одразу відзначимо, що цей заклад відрізняється своєю винятковістю й оригінальністю. Будівля ресторану була створена ще у 1965 році. Повністю з дерева, вона виконана без єдиного цвяха! Таким чином раніше будували церкви, яких зараз багато є в музеях Прикарпаття та Закарпаття. Тому зовнішній вигляд закладу вражає навіть дуже стриману й скептичну людину.

Інтер’єр ресторану можна роздивлятися годинами: величезна кількість гуцульських цікавинок, карпатські сокири на стінах, піч на дровах зі старовинними орнаментами і ще багато чого незвичайного. Краще побачити все на власні очі під час туризму в Карпатах!

У ресторані «Гуцульщина» вам запропонують скуштувати страви прикарпатської кухні: форель у сметанному соусі, курку в медовому соусі, деруни з білими грибами. Подають ці витвори мистецтва у спеціальному керамічному посуді, зробленому майстром власноруч!

4. «Підкова» в Перечині

Корчма «Підкова» всередині

«Підкова» в Перечині — це один із культових ресторанів Закарпаття, хоча б тому, що тут ви можете спробувати жаб’ячі лапки. Так-так, справжній французький делікатес! І цією стравою в «Підкові» ви точно не обмежитеся. Офіціанти із задоволенням запропонують вам банош зі шкварками та бринзою, «страпачки з грибних омачков» (картопля з галушками і грибною підливкою). Одним словом, будьте готовими до нових вражень і немаленьких порцій!

Чому ж тут так важко обрати улюблений заклад? Виділити лише один серед такої кількості насправді якісних закладів просто неможливо! Щоб переконатися у високому рівні ледве не кожного ресторану, зважуйтеся на туризм в Карпатах, щоб оцінити майстерність місцевих кулінарів самостійно!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000