Відпочинок у горах Карпати: ціни на готель, відгуки відвідувачів, фото

2022-10-12 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Відпочинок у горах — відмінна альтернатива відпочинку на морі влітку, і, тим більше, взимку. Гірське свіже повітря, буйна зелень, джерела з кришталево чистою водою — все це чекає вас у мальовничих Карпатах. Такий відпочинок припаде до душі сімейним парам, закоханим, компанії друзів, колегам, любителям екстриму та спокійного проведення часу. Адже тут для всіх є цікаві способи дозвілля: походи в гори, прогулянки лісами, екскурсії до заповідників та історичні місця, природні пам’ятки, рукотворні пам’ятки.

Відпочинок у горахГотель «Коруна», що знаходиться недалеко від Буковелі (село Татарів), пропонує до 65 варіантів розміщення в самому серці українських Карпат. Це номери люкс, напівлюкс, апартаменти, стандарт оснащені за всіма стандартами високого рівня сервісу. З етно-готелем «Коруна» ваш відпочинок у горах пройде набагато краще. Ви зможете розслабитися після довгих прогулянок та екскурсій у комфортабельних номерах із інтернетом, душем, скуштувати справжню гуцульську кухню, а також прикрасити дозвілля: поплавати в басейні, попаритися в сауні, пограти в більярд та ін.

Ціни в базах відпочинку, готелях, хостелах для відпочинку в Карпатах

Відпочити в Карпатах можна в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях України. Найбільш популярні курорти: Буковель, Яремче, Татарів, Славське, Драгобрат, Пилипець, Мигово, Рахів, Ясіня, Шешори, Верховина, Волосянка. Так, найбільш високі ціни на проживання в Буковелі. Наприклад, у літній сезон номер на двох коштуватиме в середньому 800-1000 грн за ніч із людини (практично в центрі, готель, 3 зірки). Більш бюджетний варіант відпочити в Буковелі — відпочити в селі Поляниця, що в 1 км від курорту. Там номера від 350 грн за ніч із людини (база відпочинку, апарт-готель, хостел). Або в Татарові — близько 10 км від Буковелі. Також недорого відпочити можна в Славському — 350-600 грн із людини за ніч у кімнаті. Ціна залежить від віддаленості від вокзалу, наявності сауни або лазні, більярду, інших зручностей.

Вартість проживання

Якщо ви вирішили відпочити в горах, шукайте базу або будинок відпочинку, готель, хостел, будь-який інший варіант проживання — «Коруна» до ваших послуг. Забронюйте номер у готелі вже зараз! Адже можна вибрати будь-який із 5 варіантів: Економ, Стандарт, Люкс, Напівлюкс, Апартаменти. Заплануйте відпочинок всією сім’єю, або відпочиньте зі своєю другою половинкою далеко від шуму та цивілізації. Ціна стартує приблизно від 1112 гривень (у залежності від сезону та категорії номеру). Також у розпорядженні постояльців ресторан гуцульської кухні, басейн на відкритому повітрі, тенісний корт, дитяча кімната, лазня, СПА процедури, конференц-зали та ще багато іншого.

Актуальні ціни 2022 роки ви можете знайти у відповідному розділі сайту. Ми знаходимося в екологічно чистій зоні з розвиненою інфраструктурою, тому ви, проживаючи в нашому готелі, зможете відпочити на лоні природи з усіма благами цивілізації. Щоб добре працювати, потрібно добре відпочивати — ласкаво просимо в «Коруна»!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000