Відпочинок у Карпатах із харчуванням 2024

2022-10-06 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Раціональні люди, вибираючи місце для відпочинку, вибирають готелі, де все включено по максимуму. Відпочинок у Карпатах із харчуванням — відмінний варіант заощадити час і гроші: ви зможете прямо в готелі, і це дешевше, ніж харчуватися в ресторанах і кафе.

Так, наприклад, курорт Буковель славиться досить дорогим сервісом. Середній номер на двох у літній сезон із сніданком — у середньому від 1500 грн. У готелі Radisson Blu за ті ж опції — близько 3000 грн. Апартаменти з хорошим сніданком — у районі 2500 грн за двох.

Доступний відпочинок у горах із харчуванням

Відпочинок в горах з харчуваннямЕтно-готель “Коруна” пропонує Вам прекрасний відпочинок у Карпатах із харчуванням від нашого автентичного ресторану. Хочете відпочити від галасливого міста та сповна насолодитися природою? Наш готель — найкраще місце для цього. До Буковелі від нас — рукою подати!

Персонал готельного комплексу «Коруна» подбає про вас і принесе Вашу їжу прямо в номер. У Вас не буде необхідності поспішати з променадами, обід ми також доставимо в кімнату. А в час вечері Ви зможете провести його на терасі, де отримаєте справжню насолоду від аромату хвойного лісу, чистого карпатського повітря та запаху багаття. Тут же Ви зможете спробувати: смачний банош, овочі, гриби та рибу, приготовлену на мангалі.

Що ми пропонуємо

Харчування в готелі КорунаВідвідати наше райське містечко треба хоча б через екологічно чистий, натуральний раціон. Наші кухарі використовують тільки свіжі та якісні продукти для приготування найсмачніших авторських страв. Для самих маленьких ми можемо запропонувати спеціальне меню. Хороша кухня та повноцінне харчування — це важливі складові оздоровчого відпочинку в Карпатах.

Готель “Коруна” пропонує як активне проведення часу, так і релаксуючий відпочинок. На території нашого готельного комплексу є більярд і тенісний корт, де Ви зможете позмагатися з друзями та просто приємно провести час. “Коруна” — це:

  1. Просторі та комфортні номери на будь-який смак;
  2. Ресторан із гуцульською та європейською кухнею на території, шведський стіл;
  3. Надаємо послуги трансферу;
  4. Розваги для всіх членів сім’ї;

Готель «Коруна» — це найкращий варіант для відпочинку в Карпатах із харчуванням.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000