Відпочинок у Карпатах взимку 2024: драйв і релакс

2022-09-22 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Де краще зупинитися, щоб заощадити.

  2. Активний відпочинок у Карпатах на будь-який смак.

  3. Екскурсії та культурні заходи.

  4. Чекаємо вас на відпочинок у Карпатах взимку!

Зимовий відпочинок у Карпатах традиційно асоціюється з активними видами спорту: лижами, катанням на санях, сноубордах, тюбах, снігоходах і ковзанах. Зима в Карпатах — це рай для любителів снігу, драйву та екстриму. Карпатські схили ідеальні для катання, а кліматичні умови створюють сприятливу атмосферу, щоб відпочити та відірватися по повній.

Де відпочити в Карпатах взимку та чим зайнятися — читайте далі.

Де краще зупинитися, щоб заощадити

Вирушаючи В Карпатах на лижахв Карпати у 2024 році на відпочинок, хочеться провести час максимально продуктивно та по можливості недорого. На карпатських курортах добре розвинена інфраструктура — в зимовий період тут без проблем можна зняти житло в готелі, приватному будинку. Ціни на Новий рік у Карпатах дуже різноманітні — все залежить від ваших уподобань і бюджету. Звичайно, на дорогих курортах, наприклад у Буковелі, житло більш комфортабельне, готелі розкручені, тому за задоволення доводиться платити. Найвищий сезон — це новорічні свята. Тому, якщо збираєтеся їхати кататися в цей час, заощадити можна, оселившись у приватному пансіонаті. Хороший варіант для відпочиваючих — готель «Коруна» в Татарові.

Активний відпочинок у Карпатах на будь-який смак

Хоча деякі туристи їдуть у Карпати взимку, щоб просто помилуватися гарними видами, відпочити на лоні природи, надихнутися засніженими гірськими вершинами, все ж більшість воліють активне дозвілля. Можна відправитися в пішу прогулянку або прокотитися з вітерцем в упряжці з кіньми, але нічого кращого стрімкого спуску на лижах або санях поки не придумали.

Який гірськолижний курорт вибрати, якщо ви запланували відпочинок у Карпатах на цю зиму? З найбільш популярних — це Буковель. Тут ви знайдете траси для профі, лижників-любителів і навіть дітей. Все обладнано по вищому розряду — надійні підйомники та відмінний сервіс. При бажанні все спорядження можна взяти в оренду та скористатися послугами професійного інструктора, щоб освоїти катання з нуля, ознайомитися з базовими правилами спуску.

Екскурсії та культурні заходи

Відпочиваючи в Карпатах взимку 2024, зробіть своє дозвілля відвідуванням місцевих пам’яток:

  • Загляньте в колоритні ресторани та колиби, де подають автентичні страви карпатської кухні та смачні національні напої;Водоспад Шипот взимку
  • Щоб розслабитися після активного дня, радимо попаритися в лазні чи сауні, а ще краще — в карпатському чані з гарячою водою під відкритим небом. Така СПА-процедура запам’ятається надовго та принесе багато користі вашому організму;
  • Щоб познайомитися з місцевими традиціями, легендами, обрядами та долучитися до культури, вирушайте на екскурсії по стародавнім замках і фортецях. Радимо відвідати Ужгородський замок, фортецю в Хусті, замок Паланок поруч із Мукачево. Будівлі здивують неповторною архітектурою та самобутністю;
  • Що стосується природних пам’яток, то воістину чудове видовище — це водоспад Шипіт. На місцевих озерах можна не тільки помилуватися красотами, а й порибалити;
  • Їдучи додому, хочеться відвезти частинку Карпат із собою. І зробити це можна, купивши незвичайний гуцульський сувенір. Радимо з’їздити в Косів — центр декоративно-прикладного мистецтва.

Чекаємо вас на відпочинок у Карпатах взимку!

Новорічні свята позаду, але гірськолижний сезон відкритий аж до кінця березня. Хочете покататися на лижах, санях, сноубордах? Запрошуємо до готелю «Коруна» в Татарові — це буде незабутній відпочинок для душі та тіла!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000