Відгуки на популярних сайтах, форумах про відпочинок у готелі Коруна

2021-12-21 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (22 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Готель “Коруна” знаходиться в с. Татарів — один із наймальовничіших куточків українських Карпат. Село ще з царських часів відоме, як екологічний курорт: сюди їдуть не лише для того, щоб провести відпустку на природі, а й оздоровитися, вдихаючи цілюще гірське повітря. Відпочивати в “Коруні” можна в будь-якому форматі: з друзями, великою компанією, парою, але особливо, на думку постояльців, цей готель підходить для сімейного відпочинку з дітьми. Причому у будь-яку пору року — весна, літо, осінь чи зима.

Що пишуть у відгуках про “Коруну”

Про котеджний готель “Коруна” ви легко знайдете інформацію — як дістатися, скільки коштує, на які пам’ятки можна подивитися. Чимало відгуків на сайтах із високим рівнем довіри. Ми взяли найпопулярніші сайти та форуми, де пишуть про відпочинок у Карпатах (у тому числі з дітьми та без), та зібрали найбільш інформативні відгуки.

Tripadvisor

Напевно, найпопулярніший в Україні сайт відгуків та оглядів, у тому числі готелів. Більшість користувачів оцінили готель “відмінно”: особливо відзначають привітний персонал, смачну їжу в ресторані, багато варіантів дозвілля та дух місцевості, в цілому.

Відгук про готель Коруна на сайті Tripadvisor
Tripadvisor - відгук про готель Коруна

Booking.com

А цей сайт більше відомий тим, що на ньому можна знайти житло практично у будь-якій точці світу. “Коруна” теж є на Booking.com, і там ви можете не тільки забронювати номер, але й дізнатися про думку тих, хто вже побував у готелі. Оцінка 9,0 із 10, що практично ідеально.

Відгук про готель Коруна на сайті Booking
Booking - відгук про готель Коруна

Hotels24

Конкурент Букінг.ком також популярний сервіс бронювання житла на будь-який смак. Теж має оцінки та відгуки реальних людей. “Коруну” тут оцінили високо — 9,5 із 10 (чудово). Тут є відгуки молодих та зрілих пар, а також сімей із маленькими дітьми, які вирішили влаштувати відпочинок у Карпатах.
Відгук про готель Коруна на сайті Hotels24
Hotels24 - відгук про готель Коруна

Отзовик

Тут можна знайти україномовні та російськомовні відгуки буквально на все. Сайт добрий тим, що адміністрація заохочує користувачів писати відгуки розгорнуто, детально. Тому тут можна знайти багато інформації про “Коруну” за будь-яким аспектом. Оцінка — 4,5 з 5. 100% тих, що залишили відгуки, рекомендують цей готель.
Відгук про готель Коруна на сайті Отзовик
Отзовик - відгук про готель Коруна

Bookit

Вітчизняний сайт бронювання номерів у готелях, хостелах та просто сервіс для пошуку житла на курортах України, Грузії та в інших країнах. Менш популярний, ніж вищезгадані, але і там постояльці залишають відгуки про наш готель. Оцінка традиційно висока — 4 із 5.
Відгук про готель Коруна на сайті Bookit

Підсумок

Аналізуючи відгуки постояльців “Коруни”, можна виділити моменти, які відпочиваючі відзначають особливо:

  • Їжа — смачна гуцульська їжа в ресторані та щоденний шведський стіл;
  • Номери — великий вибір апартаментів на будь-який смак, гарний вид із вікон;
  • Дозвілля — є багато варіантів для відпочинку на території готелю (лазня, басейн, тенісний корт, музей та інше);
  • Персонал — ввічливі та усміхнені працівники готелю, професійний підхід до обов’язків.

У відгуках часто відзначають, що це гарне місце для відпочинку в Карпатах із дітьми (на форумах, сервісах бронювання номерів, сайтах із оглядами готелів) — недалеко знаходяться курорти з дитячими трасами, а також багато визначних пам’яток, подивитися на які цікаво всією сім’єю незалежно від пори року.</p

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000