Різдво-2024 у Карпатах: казкова подорож до дива

2017-11-03 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Живе диво.

  2. Шукаємо прихисток на свято.

  3. Наче у казці.

  4. Активний відпочинок.

Живе диво

Різдво – особливе свято, коли здається, що оживають дива, світ навколо стає чарівним та незвичайним. Але у місті казку можна й не помітити. Щоб з головою зануритися в чарівнуРіздво в Карпатахатмосферу, оцінити унікальність традицій українського народу, потрібно правильно обрати місце для святкування. Ідеальним варіантом будуть Карпати. Тут казкову красу природи гармонійно доповнюють гуцульські традиції, які місцеві жителі із задоволенням демонструють гостям.

Шукаємо прихисток на свято

Щоб отримати справжню насолоду від відпочинку, гості гуцульського краю, плануючи Різдво у Карпатах, завчасно шукають ідеальне місце для проживання. Для когось справжнє святкування неможливе без гомінливих вечірок, концертів, нічних клубів. Мрієте саме про це? Тоді на вас чекають готелі Буковелю. Різноманітні розваги на будь-який смак, ресторани з місцевою та європейською кухнями, виступи відомих зірок – все це чекає на вас у різдвяні дні.

Якщо ви більше полюбляєте чарівний затишок, вас приваблює казковість зимових гір, можна оселитися в одному з невеличких сіл, що розташовані неподалік від Буковелю. До речі, зНа машині по зимових горахтаких місць зовсім нескладно дістатися відомого курорту. Закортіло розважитися? Усього 10-20 хвилин на машині – і ви на місці.

 

Саме стільки часу необхідно для того, щоб потрапити у Буковель з Татарова. Це мальовниче село приваблює туристів у будь-яку пору року. Але саме взимку сюди прагнуть потрапити тисячі мандрівників, щоб зустріти Різдво у Карпатах. Тому краще завчасно забронювати номери в одному з затишних гостинних дворів. Наприклад, готель «Коруна» пропонує гостям комфортабельні кімнати, цікаву святкову програму та смачну вечерю з традиційних гуцульських страв:

  • запашних крихітних голубців;
  • борщу або юшки на грибному бульйоні;
  • запеченої у печі риби;
  • хрустких реберець.

Гуцульська кухня вражає всіх. Сподобається вона і вам. Ви неодмінно схочете повернутися до Карпат, щоби знову насолодитися неймовірними смаколиками місцевих кухарів.

Наче у казціКазковий краєвид

Лише уявіть: величні вершини, вкриті снігом, вікові дерева під білою ковдрою та мерехтіння сніжинок, які виблискують на сонці усіма кольорами веселки. Саме таке диво чекає на всіх, хто знайде можливість вирушити у гори на зимові свята. Особливо пощастило тим, хто може залишитися святкувати Різдво у Карпатах у 2024 після зустрічі Нового року. Така відпустка стане чудовим подарунком для всієї родини або компанії друзів.

На гостей гуцульського краю у святкові дні чекають виступи акторів, які демонструють унікальні українські різдвяні традиції всім охочим. Вертеп з усіма відомими персонажами, наймелодійніші колядки – лише маленька частинка дива, яке чекає на гостей, що прибули в Карпати на Різдво.

Активний відпочинокПогляд з повітря

Казка – це, звичайно, найголовніше диво гір. Але неможливо побувати поблизу Буковелю, і не проїхатися на одному з його підйомників. Побачити усю надзвичайну красу гір з висоти пташиного польоту набагато цікавіше. Поступово піднімаючись угору, розумієш: недарма Карпати вважаються одним з найгарніших куточків світу.

Не слід залишати без уваги й лижні траси. На досвідчених любителів спорту чекають круті схили, а новачкам підійдуть більш прості шляхи. До послуг гостей курорту професіональні інструктори. З ними навіть перші кроки на лижах приносять радість та задоволення.

Отже, день радимо проводити якомога жвавіше, щоб ввечері насолоджуватися чарівністю нічних гір, затишком гостинних номерів та привітністю місцевих жителів. Тоді відпочинок у Карпатах на Різдво запам’ятається розмаїттям розваг.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000