Що подивитися в Буковелі навесні?

2019-04-08 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Активний весняний відпочинок в Буковелі.

  2. Весняні екскурсії в Буковелі.

  3. Оздоровлення в Буковелі.

  4. Весняні свята в Буковелі.

Буковель – один із найбільш популярних і найбільш розвинених курортів країни. Тут є усе для відпочинку, на будь-який гаманець та смак. Весняна пора тут вважається оксамитовим сезоном, коли погодні умови ідеально підходять для яскравої відпустки.

Весняні Карпати

Активний весняний відпочинок в Буковелі

Буковель – чудовий курорт для активного відпочинку. Тут є усе, щоб любителю-екстремалу не стало нудно. Найцікавіші весняні розваги такі:

  • Рафтинг. З початком тепла головним видом активного відпочинку в Карпатах стає сплав на рафах по стрімких водах місцевих гірських рік. Високі пороги та різкі перепади заманюють сюди туристів з усієї України. Буковель пропонує сплавитися по одній з найбільш красивих та екстремальних рік в Україні – Черемошу. На території курорту є досвідчені інструктори, а також місця прокату необхідного обладнання. А заселитися можна в готель Коруна, щоб пожити в аутентичній атмосфері.
  • Кінні прогулянки. Витривалі гуцульські коні здавна возять своїх власників по крутих стежках Карпат. Гості курорту можуть відправитися на весняну прогулянку на конях. Такий відпочинок в Буковелі навесні прекрасно підходить для романтичного побачення чи сімейних розваг.
  • Катання на лижах і сноубордах. Навесні в Буковелі проходять змагання з катання на сноубордах. У цей час досі працюють лижні траси, тому можна сміливо обирати один із 63 треків.
  • Походи в гори. Не можна приїхати в Карпати й не покорити жодної вершини. Гості курорту можуть обрати для себе оптимальний маршрут, а після – відправитися в серце гір, щоб відчути себе справжніми гуцулами. У весняний час погода максимально комфортна для походів, а гори виглядають особливо велично.

Рафтинг на Черемоші

Також курорт надає велосипеди для катання гірськими стежками. Зручні та сучасні ровери чудово підходять для освоєння місцевості. Буковель навесні виглядає особливо красиво. Це оазис серед дивовижних гір, хвойних лісів, чистих рік та озер. Активний відпочинок у таких умовах запам’ятовується надовго.

Катання на велосипедах в Буковелі

Весняні екскурсії в Буковелі

Туристи мають змогу замовити одну з цікавих екскурсій. Навколо курорту є безліч цікавих місць, які розповідають історію регіону, дозволяють поринути в культуру Гуцульщини. Наприклад, можна відвідати музеї селища Верховина. Там є Музей гуцульської магії, експозиція якого розкриває секрети місцевих мольфарів та древньої міфології. Також для гостей відкритий музей фільму «Тіні забутих предків». Екскурсійні ціни в Буковелі навесні трохи нижчі, тому можна навіть зекономити.

Верховина – мальовниче селище в горах

Любителі «зеленого» туризму можуть провести пікнік біля стрімких потоків водоспадів Гук або Пробій. Обов’язково варто виділити день для походу на Говерлу – головну гору країни. Весняні пейзажі з її вершини виглядають особливо захоплююче. Після підкорення Говерли можна оглянути все з висоти пташиного польоту. На курорті є чудові оглядові підйомники. Подивитися в Буковелі навесні є на що. Тут і мальовничі пейзажі гір, і прозорі води озер, і краса природи, що саме прокидається.

Водоспад Пробій

Оздоровлення в Буковелі

На території курорту є спа-комплекси з повним переліком косметичних послуг. Після походу в гори можна записатися на масаж, відвідати сауну чи карпатську баню. Такі процедури дозволяють розслабити м’язи, відновити енергію, вивести токсини та шлаки.

Спа в Буковелі

На курорті лікує сама природа. Головна оздоровча процедура Карпат – купання в чанах. Залізні ємності ставлять на вогонь, який постійно підігріває воду в них. Таким чином, можна купатися на відкритому повітрі, дивитися на гірські пейзажі, дихати цілющим повітрям гір.

Купання в чанах у Буковелі

Весняні свята в Буковелі

Великдень – одне із головних свят в Карпатах. Місцеві жителі бережуть свої традиції та обряди. Гості регіону можуть стати частиною святкового дійства. У Буковелі на Великдень проходить яскравий етнофестиваль, на якому можна познайомитися з гуцульською культурою, спробувати місцеві делікатеси, послухи народну музику. Навколо безліч старовинних храмів, куди можна піти на святкову службу.

Буковель – чудовий курорт для сімейного відпочинку. Тут є багато розваг для дорослих і дітей. А закохані пари завжди можуть знайти тут тихе місце для романтичного вікенду. А для гучних компаній навесні взагалі безліч цікавих варіантів для активного відпочинку.

особлива атмосфера Буковелю

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000