Свято Миколая у Карпатах: справжня казкова пригода

2018-10-30 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 4,33 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Свято наближається.

  2. У гості до Миколая.

  3. Миколайчик у Буковелі.

  4. Найкраще свято.

Навряд чи десь в Україні знайдеться дитина, що не чекає 19 грудня – дня Святого Миколая. Саме з нього у нашій країні починається низка новорічних свят. У цей час не тільки дітям, а й дорослим хочеться чудес. Так чому б не стати чарівником для своїх близьких та не подарувати собі й родині святкову подорож у гори – місце, де знаходиться офіційна резиденція Святого Миколая в Карпатах.

Зимові свята у Карпатах

Свято наближається

Тур у гори у грудні – це подарунок, який запам’ятається назавжди. І не лише малечі. Дорослі теж отримають насолоду, святкуючи День Святого Миколая в Карпатах. У цей час вже починає працювати буковельський ярмарок. Звідти постійно лунає радісний гомін, весела музика та сміх.

А 19 грудня зазвичай улюбленець всіх дітей країни запалює вогні на головній ялинці Карпат. І гірськолижний курорт перетворюється на справжню казку. Відпочивати у Буковелі в цей час приїжджають багато українців. Адже дух новорічних свят вже відчувається у повітрі, а ціни ще тримаються на прийнятному рівні. Отже, якщо є бажання вирушити в Карпати взимку, варто зробити це у другій половині грудня.

Готель «Коруна» взимку

У гості до Миколая

Навіть дорослим іноді в житті потрібна віра в чудеса. Що вже казати про дітей! Малечі дива просто необхідні. І не варто зволікати, якщо є можливість подарувати дітлахам казку – подорож до чарівного дідуся, що раз на рік приносить подарунки під подушку. Якщо Санта Клаус живе десь у Лапландії, то наш Миколайчик мешкає у Карпатах. У нього є своя власна садиба, де Чудотворець чекає в гості малечу протягом усього року. З ним можна поговорити, розповісти про свої добрі вчинки, пожалкувати про погані. І для маленьких гостей така подорож має велике значення.

Маєток чарівника знаходиться у селі Пістинь Косівського району. Але зовсім необов’язково вирушати на зимовий відпочинок саме туди. Адже, скоріш за все, уся родина захоче оселитися десь поблизу Буковелю. Якщо виникне бажання відвідати Чудотворця, завжди можна замовити тур в резиденцію Святого Миколая. І зробити це дійсно варто. У будиночку чарівника малечу чекають:

  • професійні аніматори;
  • цікаві майстер-класи;
  • невеличкий музей.

Ця подорож обов’язково сподобається не тільки дітлахам, а й їхнім батькам. І чи може бути інакше, якщо під час туру кожен гість маєтку отримує море позитиву і нових яскравих вражень.

В гостях у Святого Миколая

Миколайчик у Буковелі

Якщо з якихось причин не виходить вирушити до офіційної резиденції Чудотворця, не варто перейматися. У багатьох готелях кожен рік для гостей влаштовується костюмоване свято. Постояльці комплексів можуть сфотографуватися з улюбленим казковим героєм і незабутньо провести День Святого Миколая в Карпатах.

Будиночок Чудотворця

А щоб святковий настрій не зникав до самого Нового року, варто познайомитися з різноманітними розвагами Буковелю. Почати можна зі спусків на лижах або санчатах, а потім спробувати й інші популярні забави:

  • катання на ковзанах;
  • автомобільні екскурсії;
  • прогулянки на собачих упряжках;
  • сноутюбінг;
  • поїздки на квадроциклах та снігоходах;
  • тролей та буковельські гірки.

А коли прийде час відпочити та випити горнятко запашного чаю, можна вирушити на ярмарок або у справжній крижаній готель. Перший варіант подарує веселий настрій, а другий – наповнить новими незвичайними враженнями.

Найкраще свято

У будь-якому разі, вирушити в Карпати на день Святого Миколая – це надзвичайно вдала ідея і найкращий подарунок родині до зимових свят. Чарівна краса засніжених Карпат, зустріч з казковим героєм та особлива атмосфера гуцульського краю запам’ятаються надовго.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000