У Карпати всією родиною: незабутня відпустка

2017-03-28 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. За чим туристи їдуть в Карпати?

  2. У Карпати всією родиною: цікавий відпочинок для дітей та дорослих.

  3. На згадку: що привезти з Карпат?

За чим туристи їдуть в Карпати?

Встати на лижі може коженВже давно не таємниця, що українські Карпати стали улюбленим місцем відпочинку мільйонів людей. До мальовничих гір приїздять не тільки наші співвітчизники, але й гості з інших країн. Європейці в один голос твердять, що відпустка в гуцульському краї не гірша, ніж відвідини швейцарських курортів. Тут є все, чого може тільки побажати людська душа. Тому все більше родин обирає відпочинок в Карпатах сім’єю. Тут на гостей чекають:

  • унікальні краєвиди;
  • різноманітні види активного відпочинку;
  • свіже повітря і джерельна вода;
  • смачна кухня;
  • доброзичливі люди.

Із поїздок у гуцульський край родини привозять яскраві враження, цікаві фотографії та унікальні сувеніри. Тому відпочинок в Карпатах із сім’єю завжди хочеться повторити.

У Карпати всією родиною: цікава відпустка для дітей та дорослих

Собача упряжкаНапевно, складно уявити людину, яка б не чула про Буковель. Недарма цей курорт називають перлиною Західної України. Якщо ви плануєте сімейний відпочинок у Карпатах взимку, вам удасться оцінити гірськолижні траси різного ступеню складності. Не слід думати, що для дітей такі розваги недоступні. У Буковелі на лижі може стати кожен. Новачкам у цій справі допомагають професійні інструктори. Всього декілька днів, і ваші діти зможуть з гордістю розповідати друзям про підкорення Буковеля.

Сімейний відпочинок взимку в Карпатах не обмежений курортом. За бажання можна покататися на собачих упряжках. Такі розваги дозволяють урізноманітнити відпустку та отримати неперевершені враження.

Ще один модний вид зимових розваг — це сноутьюбінг. Ще не чули? Це особливий вид катання на своєрідних санчатах. Безпечний спуск з некрутих схилів у спеціальних чохлах однаково подобається як дітям, так і дорослим. Втім, у Карпатах навіть звичайна гра у сніжки перетворюється на веселу пригоду. Де іще можна забути про все і насолоджуватися снігом, чистим повітрям і теплом рідних?

Якщо ваш бюджет на відпустку має певні обмеження, слід замислитись про бронювання житла заздалегідь. Плануючи відпочинок в Карпатах сім’єю, придбайте спеціальні

Радість близьких

абонементи для катання на лижах. Сплануйте екскурсії до цікавих пам’яток. Тисячі туристів різного віку просто у захваті від таких місць, як:

  • музей української старини;
  • Петропавлівська церква;
  • яремчанський міні-зоопарк.

Побувавши в цих місцях, ви зрозумієте, що сімейний відпочинок у Карпатах з дітьми недорого — це можливо.

Музей української стариниЗимові Карпати прекрасні. Але цей край радує душу і око в будь-яку пору року. Якщо ви не уявляєте подорожі без мальовничих зелених гір, долин, вкритих квітковими килимами, приїздіть в гуцульський край з травня по вересень. Сімейний відпочинок в Карпатах влітку — це дещо особливе. Можна щодня милуватися красою природи, і повірте, це заняття не набридає. Окрім красивих пейзажів, в теплу пору року туристи з малечею насолоджуються:

  • верховими прогулянками;
  • катанням на велосипедах;
  • пішими екскурсіями.

Верхові прогулянки в Карпатах

Такі розваги нікого не залишають байдужим.

Якщо вам пощастить провести сімейний відпочинок в Карпатах з дітьми влітку, не забудьте прогулятися до водопаду Дівочі Сльози. Цей мальовничий куточок відомий не тільки своєю унікальною красою. Сюди приїздять, щоб загадати бажання. Спробуйте і ви: раптом саме ваші мрії почує красуня, яка плаче тут уже багато століть? Скоріше за все, ви забажаєте повернутися в мальовничі гори наступного року.

На згадку: що привезти з Карпат?

Водоспад Дівочі СльозиСкільки б цікавих фото не було у вашому сімейному альбомі, світлини з цієї відпустки посядуть в ньому особливе місце. Окрім унікальних фотографій та яскравих спогадів, не забудьте захопити декілька сувенірів. Придбати їх можна на Гуцульському базарі, який розташований в містечку Яремче. Тут місцеві жителі продають найрізноманітніші вироби. На полицях легко знайти вишиті рушники, дерев’яні підсвічники, писанки, посуд тощо. Візьміть із собою на згадку про відпочинок в Карпатах з сім’єю маленький шматочок казкового краю.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000