Великий Ключів чи Татарів

2020-09-02 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Подорож у Карпати — один із найпопулярніших туристичних напрямків в Україні, оскільки ці краї цікаві цілий рік: взимку — катанням на лижах, влітку — походами в гори.

Поход в горы КарпатыТут можна насолодитися не тільки численними водоспадами та оксамитовими горами, але і смачною їжею, колоритними екскурсіями та найчистішим гірським повітрям. Відпочинок у Карпатах приваблює гостей у будь-якому віці та різного роду захоплень.

Великий Ключів — повноцінний відпочинок у горах

Великий Ключів — селище в Коломийському районі Івано-Франківської області. Село розташоване в 14 км від залізничної станції та райцентру Коломия. У населеному пункті є бібліотека, школа, церква та магазини. Тут бере початок ліва притока Лючки — річка Весняк.

Хочете спокійний відпочинок в оточенні чарівних карпатських гір і незайманого букового лісу? Подорож у Великий Ключів — хороший варіант для відпочинку далеко від цивілізації.

Гостинні та відкриті місцеві жителі (гуцули) допоможуть провести незабутню відпустку або вихідні на природі, без міської суєти. На цьому курорті у туристів буде чим скрасити дозвілля. Наприклад:

  • Збір ягід і грибів;
  • Походи в ліс;
  • Сплав по річці;
  • Катання на конях;
  • Купання в карпатському чані.

Це найкраще місце для того, щоб познайомитися з гуцульськими звичаями, стравами української кухні та просто надихатися кристально чистим карпатським повітрям. До гірськолижних трас звідси більше 50 км.

Найближчий нічліг можна забронювати в місті Коломия, середня ціна за номер на добу на двох складе 600-700 грн.

Татарів — центр карпатського туризму

Подорож у Татарів і взимку, і влітку — це поєднання активного проведення часу з повним релаксом. Від цього селища до гірськолижного курорту Буковель менше півгодини їзди.

У літню пору року тут гостей чекають різноманітні екскурсійні тури, де Ви побачите старовинні фортеці та замки, мальовничі озера, відвідаєте термальні джерела, а також зможете продегустувати карпатські сири та наливки.

Домик в отеле Коруна (Татаров)Запрошуємо гостей Татарова зупинитися в готелі котеджного типу «Коруна». В інтер’єрі кожного номера присутній гуцульський стиль, у кімнатах запах свіжого зрубу та є все необхідне для комфортного проживання.

На території нашого комплексу розташована оригінальна історична пам’ятка «Гуцульська хата». Крім того, у нас Ви зможете розслабитися в карпатській сауні, спробувати трав’яний цілющий чай і покуштувати деруни з ароматними лісовими грибами. Детальну інформацію про оренду житла в нашому курорт-готелі можна знайти на цьому сайті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000