Весілля в Карпатах

2020-07-30 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Весілля – це довгоочікувана та зворушлива подія в житті кожної молодої пари. Особливо важливим це свято є для новоспеченої нареченої. Адже не секрет, що всі маленькі дівчатка з самого дитинства мріють знайти свого принца та зіграти по-справжньому казкове весілля. Ну, майже таке, як у принца Гаррі та Меган Маркл.

Тому цілком зрозумілим є бажання молодят організувати найкраще, незабутнє та оригінальне весілля. Таке, щоб на довгу пам’ять та на заздрість інших. Але питання, де краще одружитися: у великому галасливому місті чи подалі від кам’яних джунглів для багатьох є доволі складним.

Звичайно, жителям столиці чи інших українських міст, зазвичай пропонується досить багато варіантів, де можна влаштувати весільну церемонію, вінчання чи заручення. Але, якщо ви втомились від міської метушні та не хочете банального свята з нецікавими конкурсами, пропонуємо вам справити весілля в Карпатах.

Українські Карпати – ідеальне місце для шлюбу

Весілля в КарпатахВесілля – чарівне свято кохання та краси для двох сердець, що б’ються в унісон. Проте підготовка до знаменної дати – немалі клопоти для молодят та їхніх батьків. Адже організація розкішного весілля вимагає багато витрачених зусиль, годин та нервів, щоб знайти все те, без чого не обходиться жодне одруження: хорошого костюму та весільної сукні, ресторану зі смачною кухнею, красивого місця проведення церемонії та фотосесії тощо.

Безсумнівно, в такий особливий день все повинно бути ідеальним. А зробити ваше одруження чи вінчання таким зможе правильний вибір локації. Так, Карпати стануть чудовим тлом для вашої романтичної історії та подорожі в щасливе сімейне життя. Природа цього гірського краю не залишить байдужим нікого. Кристально чисті озера, оповиті світанковим туманом гори, свіже прохолодне повітря та таємничі карпатські ліси – все те, що так вабить мандрівників з усіх куточків України і світу.

До того ж у будь-яку пору року Карпатам є що запропонувати. Весною та влітку – це зелені гірські схили, помережані польовими квітами та осяяні теплими променями сонця. Восени – вкриті багряною фарбою та позолотою ліси і полонини. А весілля в Карпатах зимою – це справжня казка, в якій кожна наречена відчує себе сніговою королевою і повелителькою гірських вершин. Кращого місця для весільних фото та відеозйомки на лоні природи вам не знайти!

Звичайно ж, не краєвидами єдиними багаті українські Карпати. Розвинена інфраструктура курортних населених пунктів, багато природних та древніх архітектурних пам’яток, а також безліч розваг на будь-який смак у кожен сезон зроблять ваше весілля тут неповторним та феєричним.

Де краще одружитися в Карпатах? Обираємо населений пункт

Якщо ви вже твердо вирішили, що хочете зіграти весілля в Карпатах, насамперед необхідно визначитись, в якому населеному пункті це ліпше зробити. Карпатський край багатий на курортні міста, селища та невеличкі села. Кожне з яких має свої переваги, визначні пам’ятки та щороку приваблює сотні туристів. Але яке з них стане найкращим варіантом для проведення заручин, вінчання, весільної церемонії, «медового місяця» або всього разом?

Так, серед популярних карпатських курортів – Татарів, Яремче, Ворохта, Яблуниця, Буковель (с. Поляниця) та інші. Дійсно, варіантів вдосталь. Але краще, якщо весілля відбуватиметься на локації, де готель, ресторан, місце проведення церемонії та фотосесії знаходитимуться поруч. Адже це не лише зручно, але й дуже вигідно в плані ціни.

Нерідко у таких випадках готельно-ресторанний комплекс, у якому проходить весілля, надає знижку молодятам на проживання та розселення гостей в готелі. До того ж це зекономить нареченим та їхнім близьким купу часу та сил. Оскільки не потрібно щоразу змінювати локацію, їхати в сусідній населений пункт на фотосесію чи святковий бенкет. А також витрачати багацько часу на пошуки і бронювання готелю та ресторану порізну, переплачувати за трансфер гостей тощо.

Готельний комплекс «Коруна» в Татарові – найкраще місце для проведення вашого весілля

Село Татарів, розташоване у долині річки Прут, є давнім кліматичним курортом. Татарів має зручну локацію – знаходиться в 25 км від м. Яремче та в 13 км від гірськолижного курорту Буковель.

Природа в Татарові просто заворожує своєю красою. Мальовничі краєвиди, чисте і свіже повітря, кришталево прозорі ріки та водоспади, лісисті гори – все це робить курорт найкращою локацією для весільних фотосесій у будь-яку пору року.
Найважливіше те, що тут знаходиться один з найкращих в Україні готельних комплексів – «Коруна». До того ж це унікальний в своєму роді етно-готель, в інтер’єрі якого збережені традиційні гуцульські елементи, органічно поєднані із сучасними технологіями, комфортними умовами та висококласним сервісом.

Курорт-готель «Коруна» – це котеджний комплекс зі значною приготельною територією, тому тут справді є де розгулятися. Кожен з котеджів – це взірець екологічно чистого житла, що відтворює автентичне гуцульське помешкання.

Зал для весілля в готелі КорунаГотельний комплекс містить все необхідне для того, щоб організувати особливе, незабутнє весілля вашої мрії. При цьому весілля може бути в будь-якому стилі: традиційне гуцульське, європейське, еко-весілля, класичне, весілля в стилі рустик, кантрі, прованс тощо. З живою, сучасною, класичною чи народною музикою. Тут вам вдасться реалізувати будь-які свої задуми та побажання на найвищому рівні.

Сервіровка весільного залу в готелі КорунаНа території комплексу знаходиться ресторан європейської та гуцульської кухні. Ресторан має розкішний інтер’єр, місткий банкетний зал і терасу з панорамним видом на гори. А високий рівень обслуговування та смачні страви з екологічно чистих продуктів, вирощених самотужки, не залишать нікого байдужим.

Прекрасні краєвиди, затишні дерев’яні котеджі, відмінний ландшафтний дизайн території, наявність власного ресторану, відкритого басейну, бані та сауни створюють ідеальні умови для того, щоб влаштувати тут не лише весілля, але й заручини, дівич-вечір, парубоцьку вечірку та залишитись на весь «медовий місяць».

Крім того, в 3 км від «Коруни» знаходиться старовинна Дмитрівська церква з дзвіницею (церква Димитрія Солунського), що була збудована ще в XVIII ст. Тому, перебуваючи в Татарові, у вас є чудова нагода не лише відсвяткувати тут власне весілля, але й укласти шлюб на небесах, повінчавшись в цій пам’ятці сакральної архітектури.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000