Відпочинок у Карпатах влітку: захоплююча мандрівка

2017-04-25 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Краще, ніж море.

  2. Пошук затишного і недорогого житла.

  3. Плануємо відпочинок у Карпатах на літо-2023: підкорення Говерли.

  4. Повертайтеся знову.

Краще, ніж море

Затамувавши подих в очікуванні літньої відпустки, тисячі людей вже подумки вирушають у подорож. Звісно, можна планувати поїздку до моря. Але що чекає нас там? За однаковими днями, проведеними на пляжі, відпустка промайне непомітно, а згадати буде нічого. Зовсім інше — подорож до Карпат. Тут кожен день — це нові враження і яскраві емоції. Краса гірського краю здатна дивувати щохвилини. І навіть бувалі мандрівники не приховують захоплення після відвідин чарівного куточка. 

Шикарний напівлюкс за доступною ціною

Пошук затишного і недорогого житла

Усім, хто збирається провести відпустку у горах, радимо ретельно все спланувати. У першу чергу це стосується проживання. Можна спробувати винайняти житло у приватному секторі. Але проживання в готелі буде набагато зручнішим. Тим більше що ціни на номери в теплу пору року приємно вражають. Недорогий відпочинок у Карпатах влітку — це не мрія, а реальність. 

Плануємо відпочинок в Карпатах на літо 2023: підкорення Говерли

За останні роки в гуцульському краї побували тисячі туристів. Нерідко вони залишають відгуки про свої пригоди і цікаві місця, де їм вдалося побувати. Найбільші враження на гостей українських гір справляє Говерла. Тож радимо один день відпочинку в Карпатах влітку 2023 року присвятити підкоренню карпатської королеви.

Здійснити цей подвиг може навіть новачок. Але не слід нехтувати послугами інструкторів. З ними шлях буде безпечнішим і простішим. Щоб насолоджуватися краєвидами, не Підкорення Говерливідволікаючись на зміну погоди та незручності походу, слід заздалегідь підготувати:

  • кросівки або черевики;
  • спортивні штани або зручні джинси;
  • толстовку, легку курточку;
  • дощовик.

Самі бачите: особливе спорядження не обов’язкове, а все, на що потрібно витратитися — це послуги провідника. Зате відпочинок у Карпатах влітку за цінами, які впишуться в будь-який бюджет, може стати найяскравішим спогадом у вашій скарбничці пам’яті. 

Не забуваємо рюкзак. Кладемо в нього воду, бутерброди, невеличкий килимок для відпочинку на стоянках. Забагато речей брати с собою не слід: ви збираєтеся підкорювати Говерлу, а не Підкорювачі вершинвипробовувати себе на міцність. Занадто важкий рюкзак буде заважати насолоджуватися унікальною мандрівкою. 

У середньому підйом займає 3 години. За цей час потрібно подолати близько 4 км. Практично весь шлях — це калейдоскоп з неймовірних краєвидів. Спочатку туристів приймають в обійми багаторічні затишні ліси. Далі їх змінюють стежки на відкритому просторі. Третина шляху в літній період особливо приваблива: справжні альпійські луки з чарівними квітами справляють надзвичайне враження. На цьому етапі розумієш: в відпочинок влітку в Карпатах недорого обходиться кожному, а емоції дарує безцінні. 

Уже перед самою вершиною на відважних підкорювачів чекає відрізок шляху, вкритий камінням. Тут підйом стає більш крутим, але до цілі залишається зовсім трошки. Кілька десятків метрів, і ви вже на вершині. Тут почуваєшся володарем світу. Неймовірні враження повністю витісняють почуття втоми. Гордість за себе переповнює груди.
 
Діставшись вершини Говерли, кожен турист просто зобов’язаний зробити серію фото. Пам’ять про власний подвиг має бути матеріальною. Щоб навіть через кілька років можна було згадати, який коктейль емоцій вирує в душі того, хто стоїть на вершині світу.На вершині

Говерла з нетерпінням чекає на нових гостей. Тому обов’язково розповідайте друзям і знайомим, що влітку ціни на відпочинок в Карпатах зовсім смішні, а нові враження — яскраві і неповторні.

Повертайтеся знову

Якими б стежками ви не гуляли в Карпатах, усі красиві краєвиди за одну відпустку не побачиш. Тому обов’язково повертайтесь в гуцульський край наступного року. Це райське місце приховує безліч романтичних куточків, оповитих легендами і казками.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000