Відпочинок у Карпатах влітку

2017-03-09 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Не всі люблять смажитися під жарким літнім сонцем на пляжі. Якщо такий відпочинок не для Вас, то Карпати – прекрасний варіант для активного і, головне, недорогого літнього відпочинку.

Карпати – це унікальний природний комплекс, і час, проведений у горах, можна сміливо порівняти із санаторним оздоровленням. Чисте повітря, хвойні ліси, активне дозвілля, правильно вибране місце у горах – і Ви надовго запам’ятаєте свій літній відпочинок у Карпатах.

Та чи справді можливо відпочити влітку у Карпатах недорого і якісно? Звичайно! Варто лише правильно розставити пріорітети і зрозуміти, яке саме дозвілля підходить для Вас.

Спершу спитайте себе, як саме Ви хочете проводити час у горах: спокійно і пасивно, насолоджуючись природою і шукаючи душевну рівновагу, чи активно і драйвово, у погоні за адреналіном і незабутніми враженнями. Відповідно до Ваших очікувань потрібно шукати місця для недорогого відпочинку у Карпатах.

Ось кілька варіантів з орієнтовними цінами на відпочинок у Карпатах влітку 2023 року.

Карпати: відпочинок влітку 2023

Драгобрат

Драгобрат - відпочинок вліткуДрагобрат – це найвисокогірніший курорт українських Карпат. Що це означає для Вашого літнього відпочинку? Справді неймовірні краєвиди, простір, від якого перехоплює подих,
неповторне відчуття єднання з природою, спокій і душевна гармонія. Хочете зробити прекрасні фотографії – обов’язково побувайте на Драгобраті!

Щодо цін на літній відпочинок тут – орієнтуйтеся на 200-250 грн. з особи у хорошому готелі. Є ще приватний сектор, де можна знайти дешевше житло. До речі, лижний сезон на Драгобраті триває довше, ніж усюди, адже сніг сходить тут значно пізніше. Тому, якщо плануєте їхати сюди весною, поцікавтеся, чи закінчився лижний сезон, – проживання одразу ж стає набагато дешевшим.

Що робити на Драгобраті влітку? Найбільш сприятливим тут літній відпочинок 2023 буде для тих, хто хоче тиші і спокою, націлений на піші прогулянки горами, збирання ягід, походи і фотографування. Звичайно, деякі готелі пропонують і більш активне дозвілля, а також різноманітні екскурсії, та для активнішого проведення часу доцільно обрати інший варіант недорогого літнього відпочинку у Карпатах.

Буковель

Буковель - відпочинок вліткуНайвідоміший гірськолижний курорт України популярний не лише взимку. Кілька років тому на Буковелі створили всі умови для прекрасного літнього відпочинку – велике озеро, спа-комплекс з басейнами, розвинена інфраструктура… Обираючи активний відпочинок у Карпатах влітку, обов’язково розгляньте варіант Буковелю.

Так, проживання на самому Буковелі навіть влітку значно б’є по кишені. Житло вартуватиме 300-400 грн., сюди потрібно додати платне харчування, відвідини пляжу та спа- комплексу… Однак, обираючи житло у сусідніх селах – Татарові, Яблуниці, Микуличині – Ви легко заощадите гроші, не жертвуючи якістю відпочинку. Ви легко можете вибрати проживання у приватному секторі і домовитися про трансфер на Буковель. У такому випадку ціна проживання в Карпатах влітку складатиме 100-150 грн., харчування теж буде значно дешевшим і, ймовірно, домашнім, оскільки більшість котеджів та приватних садиб пропонують домашню кухню.

Або ж Ви можете знайти готель, який запропонує повноцінний активний відпочинок без відвідин Буковелю. Варіанти таких курортів є, наприклад, у Татарові: готель бере на себе організацію Вашого дозвілля у Карпатах – велопрогулянки, катання на конях, рибалка, квадроцикли і навіть рафтинг! Деякі готелі мають відкриті басейни, тенісні корти, волейбольні та футбольні майданчики. У такому випадку Ваш літній відпочинок у Карпатах коштуватиме приблизно 300-Басей Коруна350 грн., але зі сніданком, відвідинами тренажерного залу і басейну, користуванням спа-зоною, футбольними і волейбольними майданчиками, автостоянкою та іншим, що пропонує готель.

Звичайно, відпочинок у Карпатах влітку включає набагато більше варіантів та локацій, та ми обрали найпопулярніші курорти, щоб Ви орієнтувалися у цінах на літній відпочинок 2023. Обираючи інші, менш популярні локації, Ви значно заощадите, та, ймовірно, не матимете такого широкого вибору варіантів для активного дозвілля.

 

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000