Відпочинок в Прикарпатті взимку і влітку: готелі з басейном, бази для відпочинку з дітьми, ціни, відгуки

2020-04-08 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 4,88 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Хочете відволіктися від сірих буднів, відпочити від метушні великого міста, насолодитися тишею і чистим повітрям? Тоді Вам потрібен відпочинок в Прикарпатті. Це дивовижне місце, де люблять проводити час українці та гості з інших країн. Відпочинок в передгір’ї Карпат сподобається Вам і взимку, і влітку. Тут ви зможете весело провести вікенд з друзями, або відпочити в колі сім’ї, з дітьми.

Зимовий відпочинок в Карпатах: особливості та переваги

Карпати прекрасні в будь-яку пору року. Тут ви точно знайдете собі заняття до душі! Взимку на кращі гірськолижні курорти Прикарпаття з’їжджаються шанувальники лижного спорту та сноубордів. Тут обладнані різнорівневі траси для катання на лижах. Кожна з них має свій рівень складності. Відпочинок в Прикарпатті з дітьми взимку не менш цікавий. Ви зможете кататися на санках і ковзанах, а також навчати дітей ставати на лижі. Крім розваг, зимові Карпати приваблюють туристів і неймовірно красивими пейзажами: схили гір, вкриті снігом, високі дерева, багато вогників, якими прикрашені вулиці і справжня новорічна атмосфера. Якщо Ви плануєте поїхати в гори взимку – заздалегідь бронюйте номери в готелях.

Зимовий відпочинок в Прикарпатті принесе Вам масу задоволення і незабутні спогади.

Літній відпочинок в Карпатах: особливості та переваги

Відпочинок в Прикарпатті з дітьми

Влітку Карпати не менше цікаві для туристів. В цю пору року популярні піші прогулянки в гори, екскурсії до місцевих природних пам’яток. Літній відпочинок в Карпатах особливо сподобається активним туристам. Велопрогулянки, катання на квадроциклах, сплави по гірських річках – Ви можете обрати те, що більше всього до вподоби. Якщо ж Ви надаєте перевагу пасивному проведенню часу, тоді Вам підійде відпочинок в готелі з басейном. Також в Карпатах є бази для відпочинку з дітьми, де можна не тільки весело провести час у колі сім’ї, а й оздоровитися.

Відпочинок в готелі з басейном

Який готель вибрати для відпочинку в Прикарпатті?

Планування будь-якого відпочинку починається з пошуку місця, де найкраще зупинитися на вікенд. В Карпатах розвинена мережа готелів і баз відпочинку, тому кожен турист зможе підібрати для себе найкращий варіант.

Готель Коруна для відпочинку в Прикарпатті

Одним з таких варіантів є готель Коруна. Це сучасний курорт-готель, який підійде тим, хто любить гірську природу. Кожен корпус готелю – це окремий котедж, де Ви зможете відчувати себе комфортно та спокійно. Інтер’єр готелю виконаний в гуцульському стилі: дерев’яні будиночки з каміном, в якому горить справжній вогонь. З вікон номерів відкривається дивовижний краєвид на карпатські гори. Тут Ви зможете повністю зануритися в природу гуцульського краю і насолодитися прекрасними пейзажами місцевості. Коруна – це курорт-готель, де є багато варіантів проведення часу для дорослих і дітей. Ціни на проживання та послуги готелю Ви можете подивитися на сайті в спеціальному розділі.

Ціни на відпочинок в Прикарпатті

В незалежності від сезону, на Прикарпатті туристам завжди буде чим зайнятися:

  • гірськолижні курорти
  • чани
  • музеї гуцульського побуту
  • замок Паланок
  • рафтинг
  • похід на гору Хом’як і Говерла – розваги є на будь-який смак і гаманець.

При цьому найкрасивіші гірські пейзажі, заходи сонця і світанки абсолютно безкоштовні і не залишать байдужими нікого.
Познайомитися ближче з культурою Прикарпаття допоможе місцева гуцульська кухня. Автентичні сімейні кафе з доступними цінами і неймовірно смачною їжею занурюють кожного туриста в атмосферу Карпатських гір. Банош, налисники, трав’яний чай і багато іншого – це маст хев (must have) на Прикарпатті.

Вибирайте кращі місця для проживання, щоб насолодитися усіма пам’ятками Карпат. Наприклад, етно-готель Коруна задовольнить будь-які потреби туристів і допоможе з теплотою згадувати відпочинок на Прикарпатті. Залежно від свят і сезону, вартість номерів може змінюватися. Проте, в середньому вартість проживання в Коруні починається приблизно від 990 грн (більш точну інформацію про актуальні ціни уточнюйте у менеджера по телефону). Радимо займатися питанням бронювання номерів заздалегідь, так як найбільш доступні варіанти ( “Економ”, “Стандарт”) розкуповують дуже швидко. Для комфортного сімейного відпочинку можна вибрати номера категорії “Люкс” або “Апартаменти”. На сайті часто проходять акції, спеціальні пропозиції. Наприклад, завдяки спеціальній акції номер “Економ” можна забронювати зі знижкою 20%.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000