Волова чи Татарів

2020-08-27 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Відпочинок у Карпатах — це не тільки гірськолижні курорти України та дивовижної краси природа, а й знайомство з українськими традиціями та культурою. Якщо у Вас є можливість хоч один раз у житті відвідати ці місця, то Вам дуже пощастило. Перед поїздкою рекомендуємо грунтовно підготуватися, і хоча б за кілька днів обрати населений пункт і готель, в якому проведете відпустку.Карпатська природа

Волова: де зняти житло та чим зайнятися

Волова є маленьким селищем в Івано-Франківській області за півгодини їзди від адміністративного центру смт — Верховина. Через це село протікає мальовнича річка Ільці. Найближчий гірськолижний підйомник знаходиться в 10 км, найбільший комплекс Буковель — у 50 км.

Зняти номер у готелі або котеджі можна в сусідньому селі Кривопілля, добираються туди за 20-30 хвилин на авто або на місцевому автобусі. Найпопулярнішим готелем у цих краях є «Zatyshok Karpat». Ціна за добу проживання 1200 гривень у будь-який час року.

Також оренду кімнат із досить хорошими умовами Вам може запропонувати місцеве населення безпосередньо в селищі Волова. Цей варіант ночівлі обійдеться дешевше.

Із визначних пам’яток у цьому селі може здивувати лише велика кількість церков, кожна з яких має історію та своєрідний архітектурний стиль.

Татарів: вибір готелю та дозвілля

Це село розташоване в долині річки Прут, недалеко від міста Яремче Івано-Франківської області. Звідси до Буковелі всього 13 км. У Татарові проходить залізниця та траса «Мукачеве-Львів».

Із вагомих плюсів у цьому курортному населеному пункті Карпат:

  1. Різні варіанти розміщення;
  2. Розваги для дітей і дорослих;
  3. Розвинута інфраструктура;
  4. Недороге житло та харчування.

На цьому курорті знайде чим зайнятися будь-який турист. Для активного відпочинку: велосипедні та кінні прогулянки, походи в гори, катання на лижах і санках. Для повного релаксу Ви можете скуштувати карпатські чани, спробувати місцеву кухню та насолодитися незвичайними пейзажами природи Карпат.

Готель «Коруна»Одним із найбільш відвідуваних готелів у Татарові є готельний комплекс «Коруна». Затишні номери з шикарним інтер’єром, басейн із підігрівом, фітнес-зал, більярд, теніс — причини, за якими відпочиваючі вибирають зупинитися тут.

Подивитися фото, ознайомитися з додатковими послугами даного готелю, а також дізнатися вартість проживання Ви можете на цьому сайті, або зв’язатися з менеджером по телефону.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000