Воловець чи Татарів

2020-09-01 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Відпочинок у Карпатах — це найкращий спосіб відволіктися від одноманітних буднів і з головою зануритися в українські звичаї та традиції. Краса величних гір і казкова природа змушує туристів повертатися сюди знову. Українські Карпати готові зустрічати відпочиваючих круглий рік. Пропонуємо з’ясувати де краще зупинитися та чим тут можна зайнятися.Відпочинок в Карпатах

Подорож у Воловець

Воловець — селище міського типу в Закарпатській області, є районним центром Воловецького району. Село знаходиться біля підніжжя гірських хребтів, тому досить вдале місце для походів у гори. У цьому населеному пункті є магазини, банки, автостанція та залізничний вокзал, кафе з місцевою кухнею. Відстань від Воловця до популярного гірськолижного комплексу Буковель більше 300 км, до Драгобрату — близько 150 км.

Де переночувати? Для ночівлі в селищі можна знайти готелі, приватні садиби, котеджі на будь-який смак. Ціна за бюджетний двомісний номер буде близько 400-500 грн. За кімнату в шикарному готелі з басейном доведеться заплатити до 2 тисяч гривень.

Курортне селище Татарів

Знаходиться дане поселення в Івано-Франківській області, недалеко від курортного містечка Яремче. Перевагою Татарова є близьке розташування до найбільшого туристичного комплексу Буковель, всього в 12 км. Крім того, це ще й еко-курорт, відомий із імперських часів. Відпочинок у Татарові — це оздоровлення, природа, відпочинок і розваги. Тут навіть примхливий турист знайде заняття для приємного та захоплюючого проведення часу.

Готель Коруна (Татарів)Ми пропонуємо провести відпустку в готелі «Коруна», який сподобається дітям і дорослим. Адміністрація нашого готельного комплексу готова запропонувати постояльцям:

  • Затишні номери в автентичному стилі;
  • Смачні ресторанні страви гуцульської кухні;
  • Баню приготовлену за старовинними карпатським рецептами;
  • Чай із цілющих трав Карпат;
  • Теплий відкритий басейн із видом на гори.

На території нашого готелю Ви зможете відвідати галерею сучасного мистецтва та музей гуцульського побуту. Для любителів активного відпочинку в розпорядженні гостей тенісний корт, спортзал, баня, а також окремий зал для гри в більярд. Для самих маленьких у готелі «Коруна» є дитяча кімната. Ознайомитися з повним переліком послуг та цінами Ви зможете на цьому сайті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000